Ha-rooPogledaj trailer!

Film

drama, misterij, triler (2017)

Ha-roo

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,8
Ha-roo

Naslov:

Dan

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Sun-ho Cho

Scenarij:

Sun-ho Cho


Glavne uloge:


Jang Dae-Woong
  >  Dong-soo
Myung-Min Kim
  >  Jun-young
Baek Sung-chul
  >  Yong Sun's family member
Yo-Han Byun
  >  Min-chul
Yuha Lee
  >  Flight Attendant
Shin Hye-sun
  >  Mi-kyung
Eun-hyung Jo
  >  Eun-jung

Opis:


Poznati lekar Jun-jang proživljava jedan te isti dan, u kojem na kraju dana gine njegova ćerka. I to se ponavlja iznova i iznova, a svi njegovi napori da spasi ćerkin život, ostaju uzaludni. U jednom trenutku, lekar shvati da dan koji se neprestano ponavlja ima veze sa jednim nesrećnim događajem iz njegove prošlosti, i javlja se tračak nade da će uspeti da preokrene ishod ovog košmara...

Obradio/la:

bgvracar
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • Sarajin bam

    Sarajin bam (2018)

    triler

    Telo Yoon Seol Hee nestalo je iz Nacionalnog instituta za naučna istraživanja. Detective Woo Joong Shik vodi istragu, dok suprug tvrdi da mu je žena, zapravo - živa!
  • Jailbreak

    Jailbreak (2017)

    komedija, akcija

    Kambodžanski akcijsko-borilački triler (po uzoru na Serbuan maut) o skupini specijalaca koji dolaze u Koh Kla zatvor sa jednostranom misijom da jednog od zatvorenika otprate na suđenje. No ubrzo...
  • Deo pon

    Deo pon (2015)

    misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

    Zbog sunčne oluje, čovek dobija poziv od svoje žene iz godine u kojoj je ubijena. Prvo misli da se neko zeza sa njim ali brzo uviđa da može da izmeni svoju i sudbinu svoje žene ako nađe ubicu.
  • Beul-la-in-deu

    Beul-la-in-deu (2011)

    drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

    Su-a loses her sight and kid brother in a car accident. No more police academy. 3 years later she takes a taxi which hits a woman. Su-a gets out. After reporting it, a cop works with her learning...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    21.11.2021. 09:32
    Odlican film, preporuka.

    MISLIM DA NIJE SPOILER vec moji utisci i misljenje. Time loop ok, posto sam gledao pre neki dan, vesto iskoriscen ( nesto kao hiperbola, radi naglaska,  u ovom slucaju radi pojacanja emocija i da ostvari jak utisak) za razradjivanje teme koja prozima film.

    Mada ne pamtim mnogo o razvoju filmova sto se tice time loop-a nakon ovog filma bile su neke novine, tipa svakog novog dana predmeti i osobe nestaju, kako se odrzava petlja, itd. ali ovde vreme (kao i odlaganje) i nacin reset-a je kreativan i bitan je za sustinu filma.  

    Dakle film vas ostavlja kao i svi ovog tipa, bar mene, da promislite, a to je oko centralnih vrednosti morala, oko individualnih moralnih sankcija, normativne etike, primenje etike, nacin suocavanja sa gubitkom i tugom ,...

    Iako ima filmova koji se bave ovim pitanjima, ovde ih ima vise i spoj sa time loop-om, tj. spoj svega navedenog je ono sto me je odusevilo.
     
  • puppet_master
    eXtreme member
    29.05.2021. 20:06
    E pa hvala vam na preporuci, ovo mi ide odmah u repertoar za sedmicu koja sledi.
  • bgvracar
    Senior translator
    07.03.2021. 20:26
    Priča o zločinu, osveti, probuđenoj savesti, iskupljenju...

    Naizgled, milion puta prežvakana priča o danu koji se ponavlja, ali korejski majstori od zanata uvek dodaju neki svoj autorski pečat, neki štih, koji vas toliko uvuče u radnju nakon čega imate utisak kao da istu gledate po prvi put.

    Ovo ostvarenje otvara i neke ozbiljne teme i dileme o tome, koje granice etike i morala čovek može (ili ne može) preći kada se radi o životu člana porodice.

    Film koji će vas zabaviti ali i naterati da se duboko zamislite.

    Preporuka k'o vrata. Smile

{{message}}

{{item.title}}