HerculesPogledaj trailer!
Ocjena korisnika
-
7,384%
Hercules

Naslov:

Heraklo

Godina:

1997

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, ljubavni, fantazija, avantura, glazbeni

Trajanje:

93 min

Režija:

Ron Clements
, John Musker

Scenarij:

Randy Cartwright
, Ron Clements
, Don Dougherty
, Thom Enriquez
, Vance Gerry
, Francis Glebas
, Kirk Hanson
, Kaan Kalyon
, Mark Kennedy
, Don McEnery
, Irene Mecchi
, Bruce Morris
, John Musker
, John Ramirez
, Bob Shaw
, Jeff Snow
, Kelly Wightman
, Tamara Lusher


Glavne uloge:


James Woods
  >  Hades; Lord of the Underworld
Danny DeVito
  >  Phil
Matt Frewer
  >  Panic
Bobcat Goldthwait
  >  Pain
Hal Holbrook
  >  Amphitryon
Amanda Plummer
  >  Clotho
Rip Torn
  >  Zeus
Samantha Eggar
  >  Hera, Hercules' Mother
Tate Donovan
  >  Hercules
Josh Keaton
  >  Young Hercules
Barbara Barrie
  >  Alcmene; Hercules' Foster Mother
Roger Bart
  >  Young Hercules
Susan Egan
  >  Meg
Paul Shaffer
  >  Hermes; the Messenger God
Carole Shelley
  >  Lachesis

Opis:


Zeusovu sinu oduzeo je božansko nasljeđe kad ga je zli Had ukrao iz kolijevke i dao mu napitak koji ga je učinio smrtnikom. Naoružan samo velikom snagom i vjernim letećim konjem Pegazom, zgodan gladijator mora dokazati da je zaslužio povratak na svoje mjesto na planini Olimp.

John Musker i Ron Clements, scenaristi/redatelji koji su stvorili filmova The Little Mermaid i Aladdin, autori su i ove nesputane i šašave epske komedije, koja slijedi nevjerojatne pustolovine legendarnoga junaka Herakla. Trideset i peti cjelovečernji animirani film Walt Disney Picturesa priča priču o “Hercu”, snažnomu Zeusovu sinu, koji je otet s planine Olimp i odgojen kao polučovjek/polubog.
Žestoka figura koja stoji iza nestanka Herakla je Had, opaki bog Podzemnoga svijeta, kojemu su dosadile «hrpe mrtvih puhala» i u Zeusovu sinu vidi prepreku svom planu da zavlada svemirom. Kad Herc otkrije istinu o svom podrijetlu, odluči dokazati da je junak (uz pomoć satira Phila koji trenira junake veterane), kako bi se vratio u svoj mitološki dom. Had ima druge planove za našega junaka i šalje mu čitav niz nevolja (Hidru s više glava, Minotaura, Kiklopa i vojsku Titana). Putem Herc otkriva da se pravi junak ne mjeri po tome koliko je jak, nego po tome kolika je snaga njegova srca.
Zabavi i uzbudljivosti filma doprinose i nove pjesme skladatelja Alana Menkena, koji je osam puta dobio Oscar, i tekstopisca Davida Zippela (City of Angels), koji je osvojio nagradu Tony. Tu je i talent zvijezda, među kojima su: Danny DeVito, Tate Donovan, Susan Egan, Matt Frewer, Bobcat Goldthwait, Paul Shaffer, Rip Torn, Lillias White, James Woods i Charlton Heston.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    06.09.2011. 17:50
    Hercules (1997)



    http://www.imdb.com/title/tt0119282/


    animirani obiteljski avantura SAD, 1997
    Režija: Ron Clements, John Musker
    Scenarij: Ron Clements, John Musker
    Uloge: Tate Donovan, Susan Egan, James Woods, Danny DeVito



    John Musker i Ron Clements, scenaristi/redatelji koji su stvorili filmova The Little Mermaid i Aladdin, autori su i ove nesputane i šašave epske komedije, koja slijedi nevjerojatne pustolovine legendarnoga junaka Herakla.

    Sadrzaj:

    Animirani film Walt Disney Picturesa priča priču o “Hercu”, snažnomu Zeusovu sinu, koji je otet s planine Olimp i odgojen kao polučovjek/polubog. Žestoka figura koja stoji iza nestanka Herakla je Had, opaki bog Podzemnoga svijeta, kojemu su dosadile «hrpe mrtvih puhala» i u Zeusovu sinu vidi prepreku svom planu da zavlada svemirom. Kad Herc otkrije istinu o svom podrijetlu, odluči dokazati da je junak (uz pomoć satira Phila koji trenira junake veterane), kako bi se vratio u svoj mitološki dom.

    Had ima druge planove za našega junaka i šalje mu čitav niz nevolja (Hidru s više glava, Minotaura, Kiklopa i vojsku Titana). Putem Herc otkriva da se pravi junak ne mjeri po tome koliko je jak, nego po tome kolika je snaga njegova srca.


    [TUBE]OGMSDyETTIk[/TUBE]


    Izvor : mojtv.hr

    Prevod:http://rs.titlovi.com/prevodi/hercules-60021/


    Rea2011-09-06 17:51:29

{{message}}

{{item.title}}