HIT: The First Case

Film

drama, kriminalistički, akcija (2022)

HIT: The First Case

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,8
HIT: The First Case

Naslov:

HIT: Prvi slučaj

Godina:

2022

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

132 min

Režija:

Sailesh Kolanu

Scenarij:

Sailesh Kolanu
, Girish Kohli


Glavne uloge:


Milind Gunaji
  >  SI Ibrahim Sheikh
Sanjay Narvekar
  >  Srikant Saxena - Forensic Director
Dalip Tahil
  >  Ajit Singh Shekhawat
Avneet Singh
  >  Manjeet - Forensic Expert
Shikha Pareek
  >  Laxmi Mathur
Hemraj Tiwari
  >  Mohan Mathur
Nuveksha
  >  Sapna - Rohit's Wife
Rose Khan
  >  Preeti Mathur
Diptii Salvi
  >  Young Sapna
Geeta Sodhi
  >  Saraswati - Orphanage Incharge
Parnalekha
  >  Eesha
Shilpa Shukla
  >  Sheela
Jatin Goswami
  >  Akshay
Rajkummar Rao
  >  Vikram Jaisingh
Bhairavi Raichura
  >  Sushmita
Akhil Iyer
  >  Rohit
J.P. Chopra
  >  Dr. Jain - Narco Expert
Sanya Malhotra
  >  Neha Mehta

Opis:


Progonjen starim demonima, problematični, ali briljantni detektiv kreće u rešavanje dva zbunjujuća slučaja otmice - jedan koji uključuje njegovu sopstvenu devojku.

Obradio/la:

contritum
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • Darlings

    Darlings (2022)

    drama, komedija, triler

    Badru se nada da će njezin hiroviti suprug postati normalan ako prestane piti. No kada on u bijesu pretjera, Badru se hrabro, ali nespretno, osveti uz majčinu pomoć.
  • Mili

    Mili (2022)

    drama, triler

    Mili Naudijal (Janhvi Kapoor), je 24-godišnja diplomirana medicinska sestra iz Dehraduna, nada se da će se preseliti u Kanadu radi boljeg života, sve dok se ne nađe u nevolji. Biva zaključana u...
  • Hush Hush

    Hush Hush (2022)

    drama

    The lives of five women intersect in unexpected ways when an unforeseen event unravels the facade of their lives.
  • Dhokha: Round D Corner

    Dhokha: Round D Corner (2022)

    drama, kriminalistički, triler

    Kada domaćicu sa poremećajem ličnosti terorista na slobodi uzme kao taoca, a muž koji je optužen da vara svoju ženu, imaju svoje verzije stvarnosti, kako da znamo šta je istina? Film je priča o...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    05.03.2023. 10:48
    Ovako meni je korektan film. Tacno dok sam gledao film, mogao sam da zapisujem sta kako se naizmenicno smenjuje ono sto je dobro i ono sto je lose, po mom misljenju. Dobro je pocelo ali mi se nekako urusava kako ide ka `kraju`a sam kraj mi se ne svidja , mada `ruku na srce` bilo je i tu nekih dobrih momenata.

    Opis, pa mozda bih dodao da detektiv pati od panicnih napada ( to ce se u porcijama servirati dvema razlicitim i vremenski razdvojenim retrospekcijama, kroz ceo film, tj. sta su stresori ) a i kako se manifestuje, i da mu je partnerka takodje detektiv. To sam hteo da napisem jer sledi nastavak ( jer je rimejk, a Telugu nastavak je izasao u decembru 2022. HIT: The 2nd Case) a i zbog dramskog dela. Mislim da je dodatak bitan i za prvi deo, i za nastavak.

    Zanr mozda bih dodao i triler, ima elemenata.

    Ovde nemaju pesme, igre, i tako to, sto cesto ljude kod indijskih filmova  odbija. Smeta mi kombinacija hindi/engleski, hajde gledao sam, navikao,  ovde je  na vise mesta bas komicno, ali dobro.

    Dramski deo mi je dobro odradjen, uz poneka preterivanja, moglo i bez toga komotno, suvisno je , inteziviranje ili upotreba hiperbole, moglo je to kreativnije,  ali cesto i drugi to rade, da kazem slicno, pa ne bih zamerio, osim jednog koji je bas bespotreban i nije bitan ( to je u svrhu dramskog dela), i jedan koji nije ali bio bi spoiler.

    Za kriminalisticki deo, od dobrih stvari do preterivanja. Kod akcije ja ne razumem sto se ide na silu, nije samo kod ovog filma, uopsteno, pa mislim standardan komentar da nije to uradjeno ne bi bilo filma npr. kod nekih, ili urade scenu gde nesto mora da se desi, zasto toliko neprirodno urade, kad mogu bolje, prirodnije a da potignu isti efekat, a opet da inteziviraju emocije, ili sta god vec. 

    Sam whodonit deo mi je kinematografski uradjen po ukusu , jer daje na dinamici, ali nije obradjen do kraja,   opet polovicno, odvalcenje paznje ok.

    Cini mi se da ima malo vise koincidencija nego sto treba i malo nastimovanih stvari u smislu kako je to moguce da..., nesto mi je malo bespotrebno, ok  odvlacenje paznje, jedan mi je lose uradjen, ima losu osnovu, drugi dobro. A opet ima jednu zanimljivu odliku whodunit-a, ali to ne znamo do samog kraja.

    Sve u svemu rekao sam korektan jer je bas `smuckan`, prednosti/mane kad se usrednje daju konacan utisak, moram da kazem da mi je drzao paznju,  whodonit ok, da povezujem,  ostali kinematografski elementi pa tu moze i sto da se pise ali mislim da nema potrebe ( moze sad tu da se uzme rezija, montaza, kamera, gluma, muzicka podloga ali mislim da nema potrebe svako ce nesto naci, kao sto sam i ja , ali suvisno mi je da pisem) .

    Mada eto sad se setih dva ostvarenja Sharper, Ji Hun  ili npr. Raven's Hollow (dobro tu je ona gluma glavnog glumca  katastrofa, i sto su uzeli jedan element, ako posmatram iz drugog ugla, i ne u obzir uzimam bit  dela koja obozavam meni je dobar film), kada odgledam losiji film onda kazem .pa dobro, koliko je onaj prethodni bio ok uz mane koje sam naveo.

    AlexDeLarge2023-03-05 14:41:24
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    03.03.2023. 23:12
    Hvala za prevod!
  • titlovi.com
    Approval team
    03.03.2023. 22:12
    Prevod je uradio contritum ✨

{{message}}

{{item.title}}