Hot RodPogledaj trailer!

Film

komedija (2007)

Hot Rod

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,740%
Hot Rod

Godina:

2007

Žanr:

komedija

Trajanje:

88 min

Režija:

Akiva Schaffer

Scenarij:

Pam Brady


Glavne uloge:


Sissy Spacek
  >  Marie Powell
Will Arnett
  >  Jonathan
Mark Acheson
  >  Homeless Dude
Isla Fisher
  >  Denise
Bill Hader
  >  Dave
Britt Irvin
  >  Cathy
Ken Kirzinger
  >  Trailer Guy
Ian McShane
  >  Frank Powell
Chris Parnell
  >  Barry Pasternack
Brittany Tiplady
  >  Maggie
Danny McBride
  >  Rico
Alana Husband
  >  Waitress
Jorma Taccone
  >  Kevin Powell
Andy Samberg
  >  Rod Kimble
Chester Tam
  >  Richardson

Opis:


On bi mogao biti novi Evel Knievel, samo što u to nitko ne vjeruje. Rod Kimble (Andy Samberg) je naivac i zabušant koji živi u američkom gradiću s majkom Marie (Sissy Spacek), mlađim bratom Kevinom (Jorma Taccone) i očuhom Frankom (Ian McShane), za čijim poštovanjem toliko žudi. Osim toga, jako mu nedostaje preminuli otac, za kojeg misli da je surađivao s najpoznatijim kaskaderom svih vremena - Evelom Knievelom. Rod misli da ima urođeni talent i da bi mogao postati veliki kaskader. Zajedno sa svojim lijenim prijateljima i bratom, dosjeti se da bi mogao postaviti rekord u preskakanju niza autobusa na svom motoru te istovremeno sakupiti novac za operaciju srca svom očuhu. No ništa ne ukazuje na to da je Rod sposoban učini takav akrobatski skok. Situacija se dodatno pogorša kada se stara Rodova simpatija Denise (Isla Fisher) vrati kući s koledža pa se svi pitaju je li na pomolu najveća javna blamaža ikada.
“Vrući Rod” je od svog prvog prikazivanje stekao gomilu poklonika pa slobodno možemo reći da je danas prerastao u kultnu komediju, u kojoj ulogu samoprozvanog kaskadera tumači Andy Samberg, koji se proslavio kratkim filmovima na Channel 101 te Saturday Night Liveu. Prepun urnebesnih gegova, “Hot Rod” je komedija uz koju ćete se pouzdano nasmijati do suza. U ulozi Sambergove majke pojavljuje se slavna Sissy Spacek, u ulozi oca sjajni Ian McShane (“Lovejoy”), u roli prijatelja Davea Bill Hader, te jedan od najtraženijih televizijskih komičara današnjice, fantastični Will Arnett (“Arrested Development”, „Televizijska posla“, “Running Wilde”, “The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret”) kao Jonathan.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Popstar: Never Stop Never Stopping

    Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

    komedija, glazba

    Ekipa iz Lonely Islanda otkriva nam kako živi Connor4Real, najuspješniji pop glazbenik na svijetu. Connor ima jednostavno sve: debeli bankovni račun, milijune fanova i osobnog krotitelja jednoroga...
  • I Think You Should Leave with Tim Robinson

    I Think You Should Leave with Tim Robinson (2019)

    komedija

    In this new sketch show, Tim Robinson and his guests spend each segment driving someone to the point of needing--or desperately wanting--to leave.
  • Keanu

    Keanu (2016)

    kriminalistički, komedija, akcija

    Clarence (Keegan-Michael Key) i Rell (Jordan Peele) su dva rođaka koja kreću u potragu za otetim mačkom po imenu Keanu. Keanu je završio među gangsterima, a njihova uporna potraga rezultira obračunom...
  • Native America

    Native America (2018)

    povijesni, dokumentarni

    At the intersection of modern scholarship and Native knowledge is a new vision of the Americas and the people who built it.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}