I Don't Know How She Does ItPogledaj trailer!

Film

komedija, ljubavni (2011)

I Don't Know How She Does It

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
4,917%
I Don't Know How She Does It

Naslov:

Ne znam kako joj uspijeva

Godina:

2011

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

89 min

Režija:

Douglas McGrath

Scenarij:

Aline Brosh McKenna
, Lisa Do Couto Texeira


Glavne uloge:


Pierce Brosnan
  >  Jack Abelhammer
Sarah Jessica Parker
  >  Kate Reddy
Kelsey Grammer
  >  Clark Cooper
Greg Kinnear
  >  Richard Reddy
Jane Curtin
  >  Marla Reddy
Busy Philipps
  >  Wendy Best
Mark Blum
  >  Lew Reddy
Christina Hendricks
  >  Allison Henderson
Seth Meyers
  >  Chris Bunce
Sarah Shahi
  >  Janine LoPietro
Jessica Szohr
  >  Paula
Olivia Munn
  >  Momo Hahn
Emma Rayne Lyle
  >  Emily Reddy
Theodore Goldberg
  >  Ben Reddy
Julius Goldberg
  >  Ben Reddy

Opis:


Energična Kate Reddy (S. J. Parker) odlučna je žena koja se odlično snalazi baš u svemu. Bez obzira je li riječ o poslu menadžerice u jednoj bostonskoj financijskoj tvrtki, majčinskim obvezama prema Emily (E. Rayne Lyle) i Benu (J. Goldberg) ili o ulozi supruge uspješnog arhitekta Richarda (G. Kinnear), Kate svakodnevno savršeno balansira sve svoje dužnosti. U tome joj nesebično pomažu najbolja prijateljica Allison (C. Hendricks), koja i sama ima puno iskustva u vođenju obiteljskog i poslovnog života, te izuzetno sposobna suradnica Momo (O. Munn), koju muči iracionalni strah od djece. S druge joj strane odmažu dvojica kolega, arogantni i naporni Clark Cooper (K. Grammer) i ženomrzac Chris Bunce (S. Meyers). Kate odlazi na poslovni sastanak u New Yorku s markantnim šefom Jackom Abelhammeom (P. Brosnan), a Richard će primiti primamljivu poslovnu ponudu koju je teško odbiti. A kad joj se Jack ubrzo počne udvarati, Kate će se suočiti s još jednim izazovom...

Zabavna i razmjerno intrigantna humorna romantična drama redatelja Douglasa McGratha (Emma) ekranizacija je istoimenog bestseler chick-lit romana Allison Pearson, prema kojemu je scenarij napisala Aline Brosh McKenna (Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, Kupili smo ZOO), za rad na hitu "Vrag nosi Pradu" nominirana za nagradu BAFTA. Riječ je o ostvarenju koje se na šarmantan i duhovit način bavi svakodnevicom suvremene poslovne žene, koja istodobno mora spretno voditi tri "karijere". S. J. Parker (Seks i grad, Kod kuće je najljepše, Obiteljska stvar) već ima dosta iskustva u ulogama ambicioznih, temperamentnih, dinamičnih te manje ili više neurotičnih urbanih žena koje se stoički nose sa svakodnevnim problemima, a to je njezino iskustvo razvidno i u ovom filmu. Njezini su partneri među ostalima markantni bivši agent 007 P. Brosnan (Mamma Mia!, Pisac iz sjene), G. Kinnear (Bolje ne može, Mala miss Amerike) i C. Hendricks (Vožnja), najpoznatija po ulozi tajnice Joan Holloway u nagrađivanoj seriji "Momci s Madisona".
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • South of Pico

    South of Pico (2007)

    drama

    "South of Pico" is an emotionally charged drama in which four strangers witness an unimaginable tragedy and are catapulted into the defining moment of their lives. Set present day in Los Angeles, a...
  • The Love Punch

    The Love Punch (2013)

    komedija

    Konačno - penzija! Sredovječan i rastavljen vlasnik kompanije Richard Jones (Pierce Brosnan) veseli se bezbrižnom životu posljednjeg radnog dana u uredu. Na svoju nesreću, otkriva prijevaru uprave...
  • Spinning Into Butter

    Spinning Into Butter (2007)

    drama

    Mlada Sarah Daniels je zaposlena na elitnem kolidžu Belmont, na katerem vlada čedalje večja rasna nestrpnost. Serija incidentov Saro prepriča, da na pomoč pokliče policijo, kar pa gre v nos tako...
  • New Year's Eve

    New Year's Eve (2011)

    komedija, ljubavni

    "Film Sretna Nova godina slavi ljubav, nadu, opraštanje, pružanje drugih šansi i nove početke. Priča o parovima i samcima, o pulsiranju grada i čaroliji New Yorka u najblještavijoj noći u godini...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    22.11.2011. 17:21
    Prevod uradio malikrampus Clap
    Titl
  • Rea
    Translator
    18.10.2011. 20:14
    I Don't Know How She Does It (2011)




    I Don't Know How She Does It (2011) - IMDb

    Datum premijere: 16. septembar 2011. 
    Uloge : Christina Hendricks, Pierce Brosnan, Sarah Jessica Parker, Busy Philipps, Sarah Shahi, Greg Kinnear, Kelsey Grammer, Jessica Szohr, Olivia Munn, Seth Meyers, Jane Curtin, Ronald Scott Maestri, Mark Blum, Jennifer Butler, Emma Rayne Lyle
     Redatelj : Douglas McGrath 
    Producent : Aline Brosh McKenna, Allison Pearson 
    Scenarist : Aline Brosh McKenna 
    Distributer: The Weinstein Company
     Zanr: Komedija


    Bračni par Redi, zahvaljujući gustom rasporedu, ne zna šta je dosada. Ričard se bori sa izazovima novog radnog mesta, a Kejt zbog projekta mora često na službeni put, sa decom skoro da se ne viđaju. Kao kap u prepunoj čaši stiže šarmantni Džek Abelhamer. U komediji "I Don't Know How She Does It" igraju Sara Džesika Parker, Greg Kinir i Pirs Brosnan.

    Kejt Redi (glumica i producentkinja Sara Džesika Parker, najpoznatija po ulozi Keri Bredšo iz serije i filmova Seks i grad) je posvećeni stručnjak za finansije u bostonskoj prestižnoj firmi.


    [TUBE]bn_OrhwIidA[/TUBE]



    Posle napornog radnog dana - noću - mora da nadoknadi sve što je propustila dok nije bila kod kuće i provede malo vremena sa suprugom Ričardom i dvoje male dece.





    Situacija u porodici Redi dodatno se zakomplikovala kada je Ričard (Greg Kinir, poznat po ulogama u filmovima Dobro da bolje ne može biti, Bili smo vojnici, Dar od Boga) izgubio posao.

     Beskrajnom balansiranju između poslovnih i privatnih obaveza, osim Kejt, pribegava i njena najbolja drugarica Alison (Kristina Hendriks), ali ne i Momo (Olivija Man) koja se užasava male dece.

    Vest o velikom projektu zbog kojeg bi morala često da putuje u Njujork, dolazi u isto vreme kada i odlična ponuda za Ričarda.

    Bračni par Redi ulaže poslednje atome snage da bi situacija bila pod kontrolom, a deca što manje trpela zbog odsustva roditelja.




    Novi zaplet stiže sa šarmantnim Džekom Abelhamerom (Pirs Brosnan) koji za Kejt predstavlja još jedno iskušenje...

    Režiju komedije Ne znam kako to radi (I Don't Know How She Does It) potpisuje Daglas Mekgrat. Bioskopski život u svetu film je započeo 16. septembra.




    Izvor:http://www.rts.rs

{{message}}

{{item.title}}