In a Violent NaturePogledaj trailer!

Film

drama, triler, horor (2024)

In a Violent Nature

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,2
In a Violent Nature

Godina:

2024

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

94 min

Režija:

Chris Nash

Scenarij:

Chris Nash


Glavne uloge:


Lauren-Marie Taylor
  >  The Woman
Charlotte Creaghan
  >  Aurora
Alexander Oliver
  >  Evan
Lea Rose Sebastianis
  >  Brodie
Ry Barrett
  >  Johnny
Timothy Paul McCarthy
  >  Chuck
Reece Presley
  >  The Ranger
Cameron Love
  >  Colt
Sam Roulston
  >  Ehren
Liam Leone
  >  Troy
Andrea Pavlovic
  >  Kris

Opis:


Kada se medaljon skine sa srušenog vatrogasnog tornja u šumi u kojoj je sahranjen truli leš Džonija, osvetoljubivog duha podstaknutog užasnim 60-godišnjim zločinom, njegovo telo oživljava i kreće u krvavu potragu za relikvijom.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (8)
 • Longlegs

  Longlegs (2024)

  kriminalistički, triler, horor

  U potrazi za serijskim ubicom, agentica FBI otkriva niz okultnih tragova koje ona mora da reši kako bi prekinula njegov zastrašujući pohod ubijanja.
 • Babes

  Babes (2024)

  komedija

  Dugogodišnje prijateljice Eden i Dawn, jedna neudata i koja želi bebu, a druga već majka, suočavaju se s izazovima svoje veze kada Eden sama nastavi trudnoću nakon veze za jednu noć.
 • Wild Goat Surf

  Wild Goat Surf (2023)

  drama

  Set in a rundown Okanagan RV park during the summer of 2003, Goat, a surfing-obsessed, twelve-year-old skater girl, navigates the unbridled, unstructured, summer days of youth, dreaming about...
 • The Strangers: Chapter 1

  The Strangers: Chapter 1 (2024)

  horor

  U centru zbivanja je mladi par koji putuje preko granice kako bi započeo novi život. Na žalost, na putu prema severu pokvari im se auto. ​ Zarobljeni tokom noći u Oregonu, oni se prijavljuju u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  13.07.2024. 16:03
  Verovatno da ima istine, iako se suštinski blesavim sa Mizijem, šta čovek da kaže na pitanje o tome šta je u mozgovima ljudi a da bude ozbiljan. Kada bih imao makar blage predstave šta je neka samo u mojem mozgu, gde bi mi bio kraj, sada ću još da tumačim i tuđe, nego hajde, uzeo sam tek da zloupotrebim Mizijevo trolanje, svojim LOLLOL
 • Wuk86
  Senior translator
  13.07.2024. 15:58
  [QUOTE]
  Neko voli tobogane, ekstremne sportove, borilačke sportove gde se sve nakucava na 11, no nije greh sedeti u fotelji (ko je ima) i gledati gladijatore, manijakalne ubice, bekstvo žrtava, razne zgode koje generalno jedni drugima inače znamo priređivati eonima, samo eto, bez da zakrvarimo ruke dok se to dešava na ekranu. 
  [/QUOTE]

  Što jest, jest!CoolLOL
 • puppet_master
  eXtreme member
  13.07.2024. 12:24
  Ne znam Mizi da li zbilja veruješ da mi ovde imamo diplome iz domena psihologije or something, ja pisah više puta o svojoj ljubavi prema hororu, gde sada nanovo. Ako je lakše doduše, eto možda smo duboko poremećeni, raja voli te etikete, potaman onda. Ako bi dobili dovoljno inekcija, možda zavolimo božićne hallmark filmove, čuj, nikada se ne zna. LOL 

  Ima nešto i u tome da se tobože voli nekakva sigurnost (iluzija iste, zbilja ne znam kako iko može verovati u sigurnosti, niti razumem zašto bi to iko uopšte želeo sebi), zavale se lepo, na ekranu se dešava koješta tenzično, napeto, jezivo, a oni lepo jedu kokice, piju kocu, grickaju snickers, dođe do kakvog transfera strave, skoka adrenalina, najverovatnije kortizola (sve je u hormonima, ne?) dok oni zapravo sve vreme rizikuju samo to da se zagrcnu na vražiju kokicu, ili hajde, grđe, kakav dijabetes i sijaset bolesti koje vuče proždiranje ugljenih hidrata, šećera, procesuiranog đubreta od hrane, skokove insulina dakle, rekosmo, hormoni jbg. (ruku na srce, nije baš da ćeš po bioskopima ikada videti nekog da gricka zelje, kelj, liže brokoli and shit).


  Neko voli tobogane, ekstremne sportove, borilačke sportove gde se sve nakucava na 11, no nije greh sedeti u fotelji (ko je ima) i gledati gladijatore, manijakalne ubice, bekstvo žrtava, razne zgode koje generalno jedni drugima inače znamo priređivati eonima, samo eto, bez da zakrvarimo ruke dok se to dešava na ekranu. 
  puppet_master2024-07-13 12:37:19

{{message}}

{{item.title}}