Pogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (1996)

It's My Party

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,147%
It's My Party

Naslov:

Oproštaj

Godina:

1996

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

110 min

Režija:

Randal Kleiser

Scenarij:

Randal Kleiser


Glavne uloge:


Olivia Newton-John
  >  Lina Bingham
Eric Roberts
  >  Nick Stark
Christopher Atkins
  >  Jack Allen
Bruce Davison
  >  Rodney Bingham
Roddy McDowall
  >  Damian Knowles
Bronson Pinchot
  >  Monty Tipton
George Segal
  >  Paul Stark
Gregory Harrison
  >  Brandon Theis
Steve Antin
  >  Zack Phillips
Dimitra Arliss
  >  Fanny Kondos
Margaret Cho
  >  Charlene Lee
Lee Grant
  >  Amalia Stark
Devon Gummersall
  >  Andrew Bingham
Marlee Matlin
  >  Daphne Stark
Paul Regina
  >  Tony Zamara

Opis:


Nick Stark (ERIC ROBERTS) arhitekt je u Los Angelesu koji dobro izgleda, ima lojalne prijatelje, dobru karijeru, prizeman je i ima satiričan smisao za humor. Međutim, u zadnje vrijeme Nickove vizije i pamćenje ga izdaju, a glavobolje ne prolaze. Iako izgleda zdrav, godinama se bori protiv bolesti vezanih uz AIDS. I sada, točno pred Božić, liječnik mu je rekao da će neizlječive lezije na mozgu (progresivna multifokalna leukoencefalopatija) unutar nekoliko dana uništiti sve njegove sposobnosti. Može brzo umrijeti, a možda će dugo biti u vegetativnoj komi iz koje se nikad neće probuditi.
Nick je davno odlučio da neće s tim odugovlačiti. Njegov prijatelj Tony (PAUL REGINA) pomoći će mu da umre dostojanstveno. Nick je oduvijek volio život pa je svoje preostalo vrijeme odlučio uljepšati tako što je na oproštajnu zabavu pozvao sve one koje voli.
Iako su shrvani okrutnošću situacije, Nickova majka Amalia (LEE GRANT) pomaže voditi zabavu. Prijatelji i obitelj, uključujući i njegovu sestru Daphne (MARLEME ATLIN) došli su iz cijele zemlje i zatečeni su. Nickov zdrav izgled i bespoštedni humor razlog su zašto je u to teško povjerovati.
Dolazak filmskog redatelja Brandona Theisa (GREGORY HARRISON), koji je nekoć bio Nickova ljubav života, još je jedan šok. Nitko nije neutralan prema Brandonu, a neki poput bijesnog Montyja Tiptona (BRONSON PINCHOT) ne skrivaju svoje neprijateljstvo. Ali Nickova prijateljica Charlene (MARGARET CHO) smatrala je da bi Brendon trebao biti na zabavi pa ga je pozvala na svoju ruku. Nick i Brandon prisjećaju se dobrih zajedničkih vremena, prijatelja koje im je AIDS uzeo i razarajućeg učinka koji je Nickova bolest imala za njihovu vezu.
Još jedan neočekivani gost iznenađenje je i za Nicka i za Amaliu. Nickov otuđeni otac Paul (GEORGE SEGAL) dolazi da vidi sina posljednji put.
Nick je darežljiv domaćin tim raznolikim gostima. Uvlači svoje goste u napunjenu atmosferu u kojoj se mišljenja sudaraju, tajne isplivavaju na površinu i stare rane zarastaju dok se svi bore da prihvate Nickovu, a i vlastitu sudbinu. Iako ga njegovo sve lošije stanje frustrira, Nick je smiren jer je okružen ljudima koji ga vole. A kad se Nick i Brandon na koncu pomire, shvaćaju da će njihova povezanost trajati zauvijek.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • In the Gloaming

    In the Gloaming (1997)

    drama

    Danny, dying of Aids, returns home for his last months. Always close to his mother, they share moments of openness that tend to shut out Danny's father and his sister.
  • The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy

    The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000)

    drama, komedija, ljubavni

    Pod palmama zapadnog Hollywooda upoznajemo Dennisa, nadobudnog fotografa. Dok se priprema za proslavu 28. rođendana, jadikuje: "Ne mogu odlučiti jesu li moji prijatelji najbolja ili najgora stvar...
  • All Over the Guy

    All Over the Guy (2002)

    komedija, ljubavni

    4 prijatelja, 3 muskarca i 2 para. Kako se ovo računa sami smislite... Razlog vise da se laže ujutro...ovo je savremena komedija o traženju onog 'pravog' kada 'pravi' ni ne naslućuje da je to...
  • Making Love

    Making Love (1982)

    drama

    Imao je idiličan brak sve dok nije upoznao njega. Uspješni mladi doktor iz Los Angelesa, Zach (Michael Ontkean) i njegova žena Claire (Kate Jackson), cijenjena televizijska producentica, dožive...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    24.11.2020. 01:02
    Prijevod je uradio lisanilisani 👍

{{message}}

{{item.title}}