Joe DirtPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, avantura (2001)

Joe Dirt

Ocjena korisnika
-
5,911%
Joe Dirt

Naslov:

Pustolovine jednog idiota

Godina:

2001

Žanr:

drama, komedija, avantura

Trajanje:

91 min

Režija:

Dennie Gordon

Scenarij:

David Spade
, Fred Wolf


Glavne uloge:


Christopher Walken
  >  Clem
Caroline Aaron
  >  Joe's Mom
Jaime Pressly
  >  Jill
Kid Rock
  >  Robby
David Spade
  >  Joe Dirt
Adam Beach
  >  Kicking Wing
Brittany Daniel
  >  Brandy
John Farley
  >  Security Guard
Megan Taylor Harvey
  >  Joe's Little Sister
Bean Miller
  >  Man
Dennis Miller
  >  Zander Kelly
Erik Per Sullivan
  >  Little Joe Dirt
Lee Walker
  >  Zeke
Fred Ward
  >  Joe's Dad
Bob Zany
  >  Man

Opis:


Iako je legendarni show "Saturday Night Live" prošao svoj zenit, zabavljači potekli iz ove iznimne emisije još uvijek žare i pale malim i velikim ekranima - pa tako i britki komičar David Spade. U "Pustolovinama jednog idiota" Spade glumi šašavog kućepazitelja koji, u potrazi za roditeljima, pronalazi slavu o kakvoj nikad nije sanjao!

Želeći pronaći roditelje od kojih se rastao kao osmogodišnji dječak, kućepazitelj Joe Dirt (David Spade) kreće put Los Angelesa. Upadajući u brojne avanture i susrećući najneobičnije ljude, Joe nikada ne gubi svoj optimizam. Ta osobina održava Joea na životu, a konačno ga dovodi i do slave kada ga ugosti poznati radijski voditelj Zander Kelly (Dennis Miller). Iskorištavajući Joeovu naivnost i dobrodušnost, Zander niti ne sluti kako će javnost zavoljeti smušenog kućepazitelja i uzdići ga na prijestolje obožavane osobe... Ako do sada niste pogodili, "Pustolovine jednog idiota" uključuju neizostavnu fascinaciju probavnim traktom, te niz gegova koji će propitati granice vašeg dobrog ukusa. Kako film Dennieja Gordona ("Jack & Jill", "Dawson's Creek") ipak ne bi postao zbroj skečeva koji vas dovode na rub ludila, tu je zgodna Brittany Daniel ("Dawson's Creek"), ali i karizmatični Christopher Walken. No, srce i duša ovog otkačenog filma ipak je David Spade. Kada bi Forrest Gump imao blesavijeg brata, on bi se sigurno zvao - Joe Dirt!
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Black Sheep

    Black Sheep (1996)

    komedija

    Komični duo iz filmova Black Sheep i Saturday Night Live, Chris Farley i David Spade, ponovno nastupa zajedno u ovoj komediji s novim nezgodama i dogodovštinama. Kao i u filmu Tommy Boy, Spadeov se...
  • Ringmaster

    Ringmaster (1998)

    komedija

    Talk show special guests air their grievances backstage and in front of the cameras as the host struggles to manage the mayhem that ensues.
  • Dickie Roberts: Former Child Star

    Dickie Roberts: Former Child Star (2003)

    komedija

    Dickie Roberts (David Spade), velika TV zvijezda sedamdesetih sada je tridesetpetogodišnji probisvjet koji se bavi parkiranjem automobila. Dickijeva karijera došla je do najniže točke nakon čega se...
  • Joe Dirt 2: Beautiful Loser

    Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

    komedija

    Kada se srećni porodični čovek nađe transportovan u nedavnu prošlost, započinje njegovo (drugo) epsko putovanje svojim najmilijima u sadašnjost.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}