Jump Tomorrow

Film

drama, komedija, ljubavni (2001)

Jump Tomorrow

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,381%
Jump Tomorrow

Godina:

2001

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

97 min

Režija:

Joel Hopkins

Scenarij:

Joel Hopkins
, Iain Tibbles


Glavne uloge:


Tunde Adebimpe
  >  George Abiola
Arthur Anderson
  >  Jeweler
Murielle Arden
  >  Claudette Chadoutard
Carole Bayeux
  >  PVC Girl
Hippolyte Girardot
  >  Gerard
Gene Ruffini
  >  Great Uncle
Amy Sedaris
  >  Other Student in Class
Natalia Verbeke
  >  Alicia
Kaili Vernoff
  >  Heather Leather
Isiah Whitlock Jr.
  >  George's Uncle
James Wilby
  >  Nathan
Alan Gryfe
  >  Teacher
Leisa Heintzelman
  >  Airport Official
Arda Görkem
  >  Co-worker
Samantha Ashley
  >  Compere

Opis:


George (T. Adebimpe) je pasivni Nigerijac vječito bezizražajnog lica koji dolazi u Sjedinjene Države ne bi li se oženio djevojkom koju mu je njegova obitelj namijenila. Kako je zbog problema na letu zakasnio, djevojka je već otišla na slapove Niagare, gdje je dogovoreno vjenčanje. George ima dva dana da stigne do nje, ali neke mu stvari poremete planove: na aerodromu upozna Hispanoamerikanku Aliciju (N. Verbeke) koja s mladićem dolazi u posjet roditeljima. George se u nju zaljubi. Dijelom zbog sretnog slučaja, a dijelom zbog Gérardove (H. Girardot) lukave igre, sentimentalnog, no maničnog Francuza kojega je isto upoznao na aerodromu, George će nekoliko puta susresti Aliciju i s njom provesti neko vrijeme. Počet će se kolebati...
"Skoči sutra" zabavan je, otkvačen, pa i dirljiv film redatelja Joela Hopkinsa koji u stilu screwball komedija tridesetih prikazuje svijet simpatičnoga, no potpuno pasivnoga junaka koji u početku nije u stanju uzeti stvari u svoje ruke, već je nošen željama i potezima drugih, da bi tijekom filma prerastao u sve odlučniju osobu. Njega izvrsno glumi Tunde Adebimpe, iako u Sjedinjenim Državama više poznat kao frontman jednog newyorškog, nama ne osobito poznatog, banda. Optimističnog pogleda na svijet i mnoštva smiješnih, pa i apsurdnih situacija, film razveseljava svojim dražesnim likovima, izvrsno izabranim pjesmama i duhovitim dijalozima.
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Vilin
    eXtreme member
    28.12.2017. 13:52
    Film je divan. Gledao sam ga par puta na TV, ali za verziju koja može da se skine preko torrenta, jedini postojeći prevod se ne uklapa.

{{message}}

{{item.title}}