Film

(2015)

Kew on a Plate

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,4
Kew on a Plate

Naslov:

Botanički vrt Kew na tanjuru

Godina:

2015

Trajanje:

60 min

Režija:

Stuart Elliott


Glavne uloge:


Kate Humble
  >  Herself (2015)
Raymond Blanc
  >  Himself (2015)
Ruth Goodman
  >  Herself (2015)

Opis:


Najveći svjetski centar za botanička istraživanja, Botanički vrt u Kewu, udomit će novi voćnjak i povrtnjak, a domaćini serije Raymond Blanc i Kate Humble pripremat će jela i govoriti o raznim aspektima našeg odnosa prema voću i povrću.

Novi voćnjak i povrtnjak posađeni su na mjestu nekadašnjeg dekorativnog povrtnjaka iz georgijanskog razdoblja. Ondje će kuhar svjetskoga glasa Raymond Blanc i ljubiteljica prirode Kate Humble uzgajati voće i povrće te od sezonskih namirnica pripremati ukusna jela.

Kao veliki ljubitelji voća i povrća i njihovih jedinstvenih okusa, Raymond i Kate istražuju zanimljive priče iz prošlosti različitih plodova - od uzbuđenja koje je izazvala pojava prvog ananasa u Velikoj Britaniji do boba prokrijumčarenog iz Francuske u čarapi za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Kao najveća svjetska riznica botaničkog blaga, Botanički vrt u Kewu podupire ovaj projekt i stavlja na raspolaganje znanje prikupljeno tijekom više od 250 godina iskustva. Pomaže nam da otkrijemo fascinantnu prošlost danas omiljenih vrsta voća i povrća.
  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}