KomaPogledaj trailer!
Ocjena korisnika
Odlično!
6,3
Koma

Naslov:

Koma

Godina:

2019

Žanr:

misterij, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

111 min

Režija:

Nikita Argunov

Scenarij:

Nikita Argunov
, Timofei Dekin
, Aleksey Gravitskiy


Glavne uloge:


Aleksey Serebryakov
  >  Architect
Aleksey Serebryakov
  >  Viktor
Konstantin Lavronenko
  >  Yan
Leonid Timtsunik
  >  Kabel
Igor Sigaev
  >  Neighbor
Albert Kobrovsky
  >  Alba
Evgeniya Karatygina
  >  Zhenya
Rinal Mukhametov
  >  The Architect
Rostislav Gulbis
  >  Gnom
Alexey Lubchenko
  >  Pilot (as Aleksey Lyubchenko)
Sergey Gilev
  >  Assistant
Vilen Babichev
  >  Tank

Opis:


Nakon tajanstvene nezgode, mladi arhitekt budi se u bizarnom i izazovnom svijetu te se pokušava vratiti natrag.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • IgaBiva
    eXtreme member
    02.01.2021. 10:02
    Zanimljiv pokušaj. Šteta što nije malo razrađenije sve, pogotovo kraj. Ali, dobro je imati filmove koji žele da progovore i o nekim stvarima koji intrigiraju naše postojanje, kao što su, na primer, pitanja sna ili kome...
  • dzindzin16
    eXtreme member
    20.05.2020. 19:50
    Kakvo novo sf smece rusi znaju da snime, ovo je jos i dobro.Simpatican je vizuelni dozivljaj filma i treba mu bar i mozda samo zbog toga, pruziti sansu.Probajte.Stop na daljinskom je uvek opcija ali probajte.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    26.04.2020. 22:27
    Da započnem ovako: bož'sačuvaj.

    Vjerojatno je kao domaći rad osnovnoškolcima, nekakav naš sedmi ili osmi razred, bio napisati scenarij za nekakav film, bilo kakav. Jer se u filmu na najnespretniji mogući način pojavljuju posesivnost, ljubomora i bolesne ambicije.
    E sad, na takav scenarij koji su pisala polupismena deriščad, nabacite spektakularni CGI - i imate holivudski hit koji će zaraditi najmanje miljardu dolara.
    Rusi vidjeli da holivudu to prolazi, pa žaba digla nogu da se i nju potkuje. Je... Ne bude.

    Holivud radi takve filmove za svoju publiku kojoj je IQ ispod 90. To su ovi što piju izbjeljivač nakon Trumpovih suludih izjava o terapijama protiv korone, a takvi su tamo većina, znamo jer to je Trump izabran. I od te većine, glupi filmovi u americi namlate puste pare.
    Ali isti ti degenerici ne znaju ni čitati, ni pisati, niti ih zanimaju strani filmovi, posebno ne nekakav, svetogrđe, ruski!

    A priča filma ide ovako. Lik se probudi e da bi sve oko njega izgledalo ko Ešerove arhitekturalne ludorije pomiješane sa najluđim Dalijevim slikama. Potom ga stane natjeravati nekakva spodoba. Utvara. Babaroga?
    Ali ga neki ljudi spase i objasne mu da su svi oni u komi i da im je svijest sada svima u tom nekom zasebnom svijetu koji prkosi zakonima fizike.

    I sad kad ste to pročitali, već vam sigurno padaju na pamet puste ideje o kojima ste svojevremeno razglabali sa ekipom iz srednje i faksa (kolektivna svijest na primjer). Nijednu od tih ideja vidjeti na žalost ovdje nećete, a niti ijednu novu koja vam je možda sada pala na pamet. Film će se pretvoriti u jedno veliko CGI preseravanje, a priča će postati jadnija od najjadnijeg petparačkog ljubića sa trafike.

    Ja ne znam što je tim rusima. Nemojte mi molim vas govoriti da je problem plitkosti u ruskim filmovima drakonska cenzura, imaju cenzuru i drugi pa znaju zaobići cenzora mudrim pristupom. Tolstoju su vjerojatno sve kosti izlizane od pustog okretanja u grobu s ovakvim scenarijima.

    Još nešto. Producent ovog filma je režiser, a režiser ovog filma je producent onom nedavnom, još većem smeću, Zaščitniki. Mislili su da ih niko neće prokužit ako se zamijene ko što rade Putin i Medvedev, mhm, ta nismo veslo sisali svi.

    Vidjeli ste trailer. Fino izgleda CGI jelda? E na traileru i ostanite, a film:
    Preskočite.
    JoxerTM2020-04-26 22:33:15

{{message}}

{{item.title}}