KonferentsiyaPogledaj trailer!

Film

drama (2020)

Konferentsiya

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,8
Konferentsiya

Naslov:

Konferencija

Godina:

2020

Žanr:

drama

Trajanje:

135 min

Režija:

Ivan I. Tverdovskiy

Scenarij:

Ivan I. Tverdovskiy


Glavne uloge:


Natalya Potapova
  >  Vera
Aleksandr Semchev
  >  Oleg
Yan Tsapnik
  >  Theatre Director
Olga Lapshina
  >  Sveta
Natalya Tsvetkova
  >  Anna
Natalya Pavlenkova
  >  Natasha
Kseniya Zueva
  >  Galya
Julia Khamitova
  >  Galya's Acquaintance

Opis:


U jesensku večer 2002. 40 čečenskih terorista opkolilo je kazalište „Dubrovka” u Moskvi. Stotine ljudi umrle su u talačkoj krizi. 17 godina poslije, jedna preživjela vraća se u Moskvu kako bi organizirala komemoraciju u praznom kazalištu.
Natalia, časna sestra iz zabačenog ruskog samostana, dolazi u Moskvu 17 godina nakon terorističkog napada u kazalištu „Dubrovka”. Onamo je poslana kako bi organizirala komemoracijsku večer za žrtve napada koji se dogodio u listopadu 2002. Uskoro doznajemo da su Natalia i njezina obitelj bile svjedoci napada. Vanjski svijet već je gotovo zaboravio na organizatore i sudionike komemoracijske večeri ili Konferencije (kako su je službeno nazvali) te se oni osjećaju kao teret za ostatak društva. Slijedeći kronologiju događaja kako ih je ispričala nekolicina sudionika komemoracijske večeri, saznajemo mračne detalje Natalijine osobne priče.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • El silencio del cazador

    El silencio del cazador (2019)

    drama, triler

    U prirodnom rezervatu u džungli Misiones zaposleni rendžer Ismael Guzmán svakodnevno patrolira planinom tražeći krivolovce. Orlando Venneck doseljenik je europskog podrijetla, vlasnik farme i lovac...
  • Café com Leite

    Café com Leite (2007)

    drama, kratki, ljubavni

    When the plans for the future change, new bonds are created between Danilo, Lucas and Marcos. in between video-games and milk cups, pain and disappointment, they need to learn how to live together.
  • Selfie

    Selfie (2018)

    misterij, triler

    Vladimir Bogdanov je poznati ruski pisac, a takođe i tv voditelj, koji vodi standardan život čoveka iz višeg kruga ruske elite. Alkohol, diskoteke, droga i neobuzdan seks su samo neke od svakodnevih...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}