Leaving NeverlandPogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2019)

Leaving Neverland

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,9
Leaving Neverland

Naslov:

Napuštajući Neverland

Godina:

2019

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

240 min

Režija:

Dan Reed


Glavne uloge:


Michael Jackson
  >  Himself
Wade Robson
  >  Himself
Jimmy Safechuck
  >  Himself

Opis:


Na vrhuncu slave Michael Jackson započeo je dugoročnu vezu s dvojicom dječaka u dobi od 7 i 10 godina. Sada u tridesetima, oni govore kako ih je Jackson spolno zlostavljao te kako su to nadišli godinama poslije.
Kao jedna od najvećih svjetskih ikona, Michael Jackson bio je mnogo toga mnogima – pop-zvijezda, humanitrac, voljeni idol. Kada su se 1993. godine pojavile optužbe o Jacksonovu spolnom zlostavljanju dječaka, mnogi su teško mogli vjerovati da bi Kralj Popa bio sposoban za nešto tako strašno. U razdvojenim, ali paralelnim, pričama u kojima se mnogo toga ponavlja, dva su se dječaka sprijateljila s Jacksonom koji ih je pozvao u svoj jedinstveni i čudesni svijet. Zavedeni pjevačevim bajkovitim životom i opčarani svojim odnosom s njim, obitelj nijednog od dječaka nije primijetila manipulaciju i zlostavljanje kojima ih je na kraju izložio. Kroz potresne razgovore sa sada odraslim muškarcima i njihovim obiteljima, Napuštajući Neverland prikaz je kontinuiranog zlostavljanja i prijevare, dokumentiranje moći zvjezdanog statusa koji je omogućio da se slavna osoba ubaci u živote zadivljene djece i njihovih roditelja.

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Oprah Winfrey Presents: After Neverland

    Oprah Winfrey Presents: After Neverland (2019)

    talk show

    Oprah Winfrey interviews the men who allege child sexual abuse by pop legend Michael Jackson in the documentary Leaving Neverland (2019) and she also interviews the director of the film.
  • Going Clear: Scientology & the Prison of Belief

    Going Clear: Scientology & the Prison of Belief (2015)

    dokumentarni

    Šokantan dvosatni dokumentarac temeljen na istoimenoj knjizi Lawrencea Wrighta. Ispovjedi bivših visokih dužnosnika Scijentološke crkve, arhivske snimke i rekonstrukcije događaja, uloge Johna...
  • Whitney

    Whitney (2018)

    biografski, drama, glazba, dokumentarni

    Whitney je dokumentarni film o životu i karijeri legendarne pjevačice Whitney Houston. Obitelj, prijatelji i kolege pričaju o njenom životnom stilu koji se odvijao ispred i iza kamera i reflektora.
  • The Case Against Adnan Syed

    The Case Against Adnan Syed (2019)

    dokumentarni

    Ova dokumentarna serija istražuje ubojstvo baltimorske srednjoškolke Hae Min Lee iz 1999. godine i naknadnu osudu njezina bivšeg dečka Adnana Syeda. Na taj je slučaj pozornost javnosti skrenuo...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    03.04.2019. 22:31
    Prijevod je najavio iromafia111 ⚡

{{message}}

{{item.title}}