My One and OnlyPogledaj trailer!

Film

biografski, drama, komedija, ljubavni, avantura (2009)

My One and Only

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,668%
My One and Only

Naslov:

Moj jedini

Godina:

2009

Žanr:

biografski, drama, komedija, ljubavni, avantura

Trajanje:

108 min

Režija:

Richard Loncraine

Scenarij:

Charlie Peters


Glavne uloge:


Kevin Bacon
  >  Dan Devereaux
Renée Zellweger
  >  Anne Devereaux
Nick Stahl
  >  Bud
Steven Weber
  >  Wallace McAllister
Troy Garity
  >  Becker
Eric McCormack
  >  Charlie
David Koechner
  >  Bill Massey
Logan Lerman
  >  George Devereaux
J.C. MacKenzie
  >  Tom
Chris Noth
  >  Dr. Harlan Williams
Molly C. Quinn
  >  Paula (as Molly Quinn)
Mark Rendall
  >  Robbie
Robin Weigert
  >  Hope
Dan John Miller
  >  Car Salesman #1
Phoebe Strole
  >  Wendy

Opis:


Ulicama New Yorka odjekuju zvukovi svijetloplavoga „Cadillac Coupe de Villea“ iz '53., a nitko od putnika ne osvrće se. Lijepa, no impulzivna, Ann Devereaux (Renée Zellweger) napustila je svoga prevarantskog muža Dana Devereauxa (Kevin Bacon) i krenula na put s dva sina tinejdžera, Georgeom (Logan Lerman) i Robbiejem (Mark Rendall), u potragu za novim bogatim partnerom. Iako je 1953. godina, Ann je sigurna da će joj njezin djevojački šarm priskrbiti istu sreću kakvu joj je donio prije dva desetljeća.

Nažalost, Annini dani udvaranja odavno su prošli i čini se da je sve više gubitnika i plejboja, a sve manje poželjnih neženja. Ann ne namjerava odustati, ali nove školarine za dječake, skromni smještaj i romantične nepogode polako počinju ostavljati trag. Njezina će odlučnost naći potporu u starijem sinu Robbieju, ekstravagantnom dječaku koji vjeruje da je stvoren za kazališne daske i britkom i ciničnom Georgeu, pronicljivomu mladom piscu. Dok za sobom ostavljaju kilometre ceste, njihovo će se putovanje polako pretvarati u katkad ekscentričnu, katkad stravičnu, a katkad i komičnu priču.
Ann će sinove odvesti na putovanje ispunjeno uzbuđenjem i panikom, prepuno impulzivnih odluka i popraćeno bizarnim ličnostima koje će sresti na svom putu. S vremenom, George će otkriti odlučnost, dostojanstvo i ljubav koje se kriju ispod majčine narcisoidne vanjštine, a Ann će sebi i svojim sinovima priskrbiti potpuno drukčiju budućnost od one koju su zamislili.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • A Price Above Rubies

    A Price Above Rubies (1998)

    drama, ljubavni

    Mlada hasidska židovka otkriva kako se iza visokih zidova njezine vjere kriju čitavi svjetovi puni slobode i užitka. Prolazeći kroz seksualnu inicijaciju, shvaća kako njezina okolina neće samo tako...
  • The Whole Wide World

    The Whole Wide World (1996)

    biografski, drama, ljubavni

    In Texas in the 1930s, young schoolteacher Novalyne Price meets a handsome, eccentric, interesting young man named Robert Howard. Hes a successful writer - of the pulp stories of Conan the Barbarian...
  • Rails & Ties

    Rails & Ties (2007)

    drama

    Boreći se sa depresijom i ovisnošću, Laura Danner (Root) odluči se oprostiti od života tako da odveze svoj auto - zajedno sa njenim sinom, Daveyem (Heizer) - pred nadolazeći vlak. Davey uspije...
  • Down with Love

    Down with Love (2003)

    komedija, ljubavni

    An homage to the early 1960s sex comedies that starred Rock Hudson and Doris Day. The story follows a best-selling female advice author who has all the answers until a sly journalist playboy starts...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • VBojana
    Translator
    29.10.2011. 01:25
    Ovo nije loš filmić. Ono, ništa spektakularno, ali ni razočaravajuće.
  • Rea
    Translator
    28.10.2011. 23:08
    My One and Only (2009)



    My One and Only (2009) - IMDb


    komedija drama SAD, 2010

     Režija: Richard Loncraine

    Scenarij: Charlie Peters

    Uloge: Renée Zellweger, Logan Lerman, Kevin Bacon, Troy Garity


    Ulicama New Yorka odjekuju zvukovi plavoga „Cadillac Coupe de Villea“, a nitko od putnika ne osvrće se. Ann Devereaux napustila je svoga supruga i krenula na put s dva sina tinejdžera u potragu za novim partnerom.


    Iako je 1953. godina, Ann je sigurna da će joj njezin djevojački šarm priskrbiti istu sreću kakvu joj je donio prije dva desetljeća. Nažalost, Annini dani udvaranja odavno su prošli i čini se da je sve više gubitnika i plejboja, a sve manje poželjnih neženja. Ann ne namjerava odustati, ali nove školarine za dječake, skromni smještaj i romantične nepogode polako počinju ostavljati trag. Njezina će odlučnost naći potporu u starijem sinu Robbieju, ekstravagantnom dječaku koji vjeruje da je stvoren za kazališne daske i britkom i ciničnom Georgeu, pronicljivomu mladom piscu.

    Dok za sobom ostavljaju kilometre ceste, njihovo će se putovanje polako pretvarati u katkad ekscentričnu, katkad stravičnu, a katkad i komičnu priču. Ann će sinove odvesti na putovanje ispunjeno uzbuđenjem i panikom, prepuno impulzivnih odluka i popraćeno bizarnim ličnostima koje će sresti na svom putu. S vremenom, George će otkriti odlučnost, dostojanstvo i ljubav koje se kriju ispod majčine narcisoidne vanjštine, a Ann će sebi i svojim sinovima priskrbiti potpuno drukčiju budućnost od one koju su zamislili.


    [TUBE]yHhCMas8ORY[/TUBE]


    Prevodi

    http://mojtv.hr
    Rea2011-10-29 10:14:49

{{message}}

{{item.title}}