Nal, boreowayoPogledaj trailer!

Film

misterij, triler (2016)

Nal, boreowayo

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,0
Nal, boreowayo

Naslov:

Nal, boreowayo

Godina:

2016

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

91 min

Režija:

Cheol-ha Lee

Scenarij:

Cheol-ha Lee
, Lee Chul-Ha


Glavne uloge:


Geon Yu
  >  Lee Woo-Jin
Ye-won Kang
  >  Sua
Choi Jin-ho
  >  Jang Hyeong-Sik
Lee Sang-yoon
  >  Na Nam-Soo
Kim Jong-soo
  >  Director Cha
Gang Ye-Won
  >  Kang Soo-A

Opis:


Soo-a seems to be a normal young woman, but one bad day she is kidnapped during broad daylight and in the middle of downtown. She is taken to a psychiatric hospital, locked up, getting drugs and is tortured. She doesn't know why all this is happening to her. To prevent herself from becoming insane, Soo-a secretly writes down the whole story in every detail. One year later, the TV-journalist Nam-soo receives a notebook. He also doesn't know why or who had sent him the device, but when takes a closer look, he finds the notes of Soo-a. First he thinks about a joke, but soon finds out that some details could be real, which leaves him shocked. He starts an investigation and soon finds Soo-a in prison; locked up as a murder suspect. Desperate to help her, Nam-soo wants to find out the truth of what happened to that young woman.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Bi-mil-eun eobs-da

    Bi-mil-eun eobs-da (2016)

    triler

    Lokalni političar Kim Jong-Chan osvaja nominaciju svoje političke partije kao kandidat na predstojećim korejskim parlamentarnim izborima. Uz pomoć i podršku svoje žene Jeon, započinje oštru političku...
  • Missing: Sarajin yeoja

    Missing: Sarajin yeoja (2016)

    drama, misterij, triler

    A struggling divorcee discovers her infant daughter and Chinese nanny have gone missing.
  • Deo pon

    Deo pon (2015)

    misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

    Zbog sunčne oluje, čovek dobija poziv od svoje žene iz godine u kojoj je ubijena. Prvo misli da se neko zeza sa njim ali brzo uviđa da može da izmeni svoju i sudbinu svoje žene ako nađe ubicu.
  • Asura

    Asura (2016)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    "Asura" je priča o detektivu Hanu koji godinama obavlja prljavi posao za korumpiranog gradonačelnika Parka Sungbaea. No, kada ga tužitelj Kim Cha-in pritisne da mu pomogne u istrazi protiv...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.05.2020. 17:53
    Ček pa nitko ni a ni be o ovome? Kako sad to?

    Priča je ovakva. Osramoćeni režiser se vraća na posao i pokušava razmrsiti slučaj zapaljene umobolnice iz koje je jedna osoba preživjela, a koja je osumnjičena za ubojstvo. Problem je što je preživjela pacijent i neće biti lako od nje dobiti ikakvu izjavu, a kamoli otkriti što se tamo doista dogodilo.

    Radi se o još jednom trilerskom bombonu s obratima koji vas namjerno navlači na tanak led kroz koji ćete propasti unatoč naznakama da nije to baš tako kako priča sugerira da jest. Ni na kraj pameti vam neće biti obrat koji će na kraju razotkriti ama baš sve.

    Unatoč nekim manama, na primjer tempo je poprilično neujednačen pa se neke stvari odvijaju presporo, neke prebrzo, moram ga preporučiti svim ljubiteljima trilera, a i onima koji će progledati kroz prste nedovoljno počenoj torti ako je šećer na kraju uspije spasiti.

    Nemam zapravo šta još puno filozofirati. U ovom stoljeću, korejski trileri... Svaki valja. Pa i ovaj.
    JoxerTM2020-05-17 18:02:37
  • titlovi.com
    Approval team
    23.04.2020. 00:58
    Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍

{{message}}

{{item.title}}