Old SchoolPogledaj trailer!

Film

komedija (2003)

Old School

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,260%
Old School

Godina:

2003

Žanr:

komedija

Trajanje:

88 min

Režija:

Todd Phillips

Scenarij:

Scot Armstrong
, Todd Phillips
, Court Crandall


Glavne uloge:


Juliette Lewis
  >  Heidi
Vince Vaughn
  >  Beanie
Will Ferrell
  >  Frank
Artie Lange
  >  Booker
Jeremy Piven
  >  Pritchard
Seann William Scott
  >  Peppers
Luke Wilson
  >  Mitch
Elisha Cuthbert
  >  Darcie
Patrick Fischler
  >  Michael
Craig Kilborn
  >  Mark
Ellen Pompeo
  >  Nicole
Perrey Reeves
  >  Marissa
Leah Remini
  >  Lara
Sara Tanaka
  >  Megan
Matt Walsh
  >  Walsh

Opis:


"Dani slave" je urnebesna komedija o trojici tridesetogodišnjaka, starih prijatelja, koji odluče ponovno proživjeti nezaustavljivu zabavu svojih studentskih godina. U svom drugom filmu, redatelj Todd Phillips preuzeo je neobuzdani humor svoga debija "Road Trip", s tim da ga je obogatio dorađenijom i efektnijom pričom koja kod gledatelja može izazvati i nostalgiju za prohujalim vremenima, iako je puno izvjesnije da će izazvati samo ogromne količine smijeha!

Na povratku sa službenog puta, Mitch Martin (Luke Wilson) sazna da je njegova djevojka Heidi (Juliette Lewis) nezasitna nimfomanka koja ga već dugo vremena vara. Kako bi što prije zaboravio njihov zajednički život, Mitch sebi pronađe novu kuću, smještenu na rubu mjesnog fakulteta. Vrlo brzo u kući sve češće počinju boraviti njegovi prijatelji Frank Ricard (Will Ferrell) i Beanie Campbell (Vince Vaughn), također opterećeni osobnim problemima. Frank je bivši kralj tuluma koji se, unatoč braku, ne želi odreći nesputane zabave, a Beanie je obiteljski čovjek koji nikako ne može zaboraviti svoju divlju i ludu mladost. Ubrzo, Beanieju na pamet pada neočekivana ideja - njih će trojica oformiti bratstvo u Mitchevoj novoj kući! Ideja se pokaže izvrsnom te kuća postaje centar fakultetske zabave, sve dok se na prijatelje ne namjeri novi dekan Pritchard (Jeremy Piven), vrlo dobro se sjećajući njihovih nepodopština iz studentskih dana.Koristiti humor veoma ozbiljno - nekome bi ovakav plan možda izgledao nemoguć, no fenomenalna komedija "Dani slave" pokazuje da se u svom poslu može uspjeti ako mu se pristupi predano. Redatelj Todd Phillips i ostatak scenarističke ekipe, s njim na čelu, zaista su htjeli od "Dana slave" napraviti najsmješniji i najzabavniji film na svijetu, a barem dok film traje, mnogi će biti spremni potvrditi da im je to i uspjelo. Minimalne nelogičnosti i rupe u scenariju vrlo se brzo zaboravljaju kada vam je lice konstantno razvučeno u široki osmijeh.Glavno oružje filma svakako je vodeći glumački "trio fantastikus", dio šire ekipe glumaca u koju svakako spadaju i Ben Stiller i Owen Wilson, koja surađujući međusobno, kao i s drugim hrabrim filmašima, žanr komedije opet nakon sredine osamdesetih godina čini izvorom najboljih holivudskih filmova ("Pazi lopta!", "Rushmore", "Obitelj čudaka", "The Ron Burgundy Story", "Starsky & Hutch"...). Ovdje, Luke Wilson do perfekcije dovodi svoju tipičnu ulogu običnog čovjeka bez običnog života, Will Ferrell u brojnim urnebesnim scenama briljira kao alkoholičar-povratnik, a Vince Vaughn još jednom pokazuje kako je njegov oštar jezik jedno on najuspješnijih komičnih sredstava novog tisućljeća. Uz njih, u cameo ulogama nastupaju poznati reperi Snoop Dogg i Warren G.Čak i ako vaša ideja zabave ne uključuje odrasle ljude u ponovnom proživljavanju studentskih fantazija, "Dani slave" sigurno će vas nasmijati do suza, snagom svojih nevjerojatnih scena podsjećajući da komedija mora biti samo komedija da bi bila prava komedija.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Idiocracy

    Idiocracy (2006)

    komedija, znanstvena fantastika, avantura

    Od Mikea Judgea, jednog od kreativnih umova koji stoje iza Beavisa i Butt-Heada, King of the Hill i Kako dati nogu dolazi nam urnebesna SF komedija zbog koje ćete dvaput razmisliti o budućnosti...
  • Blades of Glory

    Blades of Glory (2007)

    komedija, sportski

    Nakon što su se prilikom dodjele medalja na jednom natjecanju potukli, dvojica velikih rivala muškoga ritmičnoga klizanja bivaju doživotno suspendirana iz klizačkog svijeta. Chazz Michael Michaels...
  • Role Models

    Role Models (2008)

    komedija

    U najnovijoj komediji redatelja Davida Waina (The Ten, Wet Hot American Summer, MTV-jeva serija The State) Rudd i Scott nastupaju u ulogama Dannyja i Wheelera, dvojice trgovaca koji razbiju službeno...
  • Step Brothers

    Step Brothers (2008)

    komedija

    Will Ferrel i John C. Riley, koji su posljednji put zajedno radili u hitu „Priča o Rickyju Bobbyju“, sad tumače glavne uloge u filmu „Luda braća“ koji je režirao Adam McKay („Talladega Nights“). U...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    13.11.2011. 20:44



    Old School (2003) - IMDb



    Naslov originala: Old School
     
    Žanr: komedija
     
    Trajanje:
    91 min.
     
    Godina izdanja:
    2003.
     
    Izdavač/Distributer: DreamWorks Home Entertainment / Blitz film i video

    Uloge: Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn, Seann William Scott

    Režija: Todd Phillips

    Scenario: Todd Phillips, Scot Armstrong

    Producent/i: Daniel Goldberg, Joe Medjuck, Todd Phillips



    Spremite se za komediju bez cenzure i kontrole! Što bi čovjek trebao napraviti nakon što se ranije vrati kući i nađe svoju djevojku u krevetu s nakoliko golih tipova?

    Mitch, Frank "The Tank" i Beanie nezadovoljni su svojim životima u srednjim dvadesetima. Mitchova djevojka, nimfonmanka Heidi, vara ga, dok se bivši partymanijak Frank ne želi odreći svog ludog načina života. Beanie je pak obiteljski čovjek koji također želi ponovno proživjeti dio lude akcije iz mladosti. U svakom slučaju, životna perspektiva im ne izgleda baš najbolje.

    Beanie dvojici najboljih prijatelja predlaže osnivanje bratstva u Mitchovoj novoj kući na kampusu, kako bi ponovno proživjeli vesele trenutke. Počinje ludo divljanje sa studentima (i studenticama) u kojima se trojka služi forama stare škole.

    No s povratkom na koledž vraćaju se pod nadzor omraženog im dekana Pritcharda koji će učiniti sve kako bi im uništio zabavu i zagorčao život.



    [TUBE]jXjFrBBKyxk[/TUBE]


    http://www.filmski.net

{{message}}

{{item.title}}