Personal Velocity: Three PortraitsPogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (2002)

Personal Velocity: Three Portraits

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,6
Personal Velocity: Three Portraits

Naslov:

Priča o tri žene

Godina:

2002

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

86 min

Režija:

Rebecca Miller

Scenarij:

Rebecca Miller


Glavne uloge:


Fairuza Balk
  >  Paula
Parker Posey
  >  Greta Herskowitz
Patti D'Arbanville
  >  Celia
Kyra Sedgwick
  >  Delia Shunt
Wallace Shawn
  >  Mr. Gelb
Joel de la Fuente
  >  Thavi Matola (as Joel De La Fuente)
Leo Fitzpatrick
  >  Mylert
Seth Gilliam
  >  Vincent
Tim Guinee
  >  Lee
Marceline Hugot
  >  Pam
Ron Leibman
  >  Avram Herskowitz
Ben Shenkman
  >  Max
Brian Tarantina
  >  Pete Shunt
John Ventimiglia
  >  Narrator (voice)
David Warshofsky
  >  Kurt Wurtzle

Opis:


Tri žene koje vode potpuno različite živote, nalaze se na životnom raskršću koje ih primorava da se suoče sa sopstvenom prošlošću, ali i sa onim što ih čeka u budućnosti.
Reč je o sjajnom omnibusu nastalom na osnovu kolekcije nagradjivanih kratkih priča Rebeke Miler. Dilija je imala košmarno odrastanje - majka je napustila porodicu kad je Dilija bila još dete, a njen otac narkoman ceo život je proveo kao autsajder koga je teško bilo odvojiti od kauča. Ušavši u pubertet Dilija otkriva da je njeno telo moćno oružje koje može da iskoristi kako bi manipulisala muškarcima. Koliko joj je ovo s jedne strane donelo samopouzdanje i osećanje moći, toliko joj je s druge donelo reputaciju "lake devojke" a konačno i brak s Kurtom. Greta je kćer uspešnog advokata koji je napustio njenu majku kad je Greta bila mala, a za kćerku je uglavnom imao samo reči kritike, retko pokazujući bilo kakve emocije. Razjedena od sumnje u sopstvene sposobnosti, Greta, inače udata za Lija, uludo troši svoj književni talenat na uredjivanje kuvara. Kada je Tavi, uspešan i poštovan mladi književnik, zamoli da mu bude urednik njegove nove knjige, Greta je primorana da preispita sebe u gotovo svakom pogledu. Konačno, Pola, još jedna posledica nesrećne porodice, beži od majke i postaje beskućnica, sve dok ne sretne Vinsenta, koji je povede sa sobom. Godinu dana kasnije, Pola nije sigurna u svoja osećanja prema Vinsentu, pogotovo kada shvati da je trudna, za šta se ni najmanje ne oseća spremnom, a uplašena kada postane svedok ubistva ponovo beži od kuće...

Personal Velocity je dobitnik Velike nagrade žirija na festivalu u Sandensu.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Angela

    Angela (1995)

    drama

    Drama o desetogodišnjoj djevojčici po imenu Angela (M. Stuart Rhyne) iz disfunkcionalne obitelji. Njezina majka Mae (A. Thomson) pati od duševne bolesti s čestim promjenama raspoloženja, a otac...
  • The House of Yes

    The House of Yes (1997)

    drama, komedija

    'Jackie-O' Pascal je psihički neuravnotežena djevojka koja umišlja da je Jackie Kennedy te je obuzima ubilački bijes kada joj se brat vraća kući kako bi svima objavio vijest da se zaručio.
  • Madonna: Goddess of Pop

    Madonna: Goddess of Pop (2012)

    glazba, dokumentarni

    This fascinating programme gives you a real insight into the life and the career of one of the greatest figures in popular music. Madonna deservedly has won the accolade of Goddess of Pop.
  • Somersault

    Somersault (2004)

    drama, ljubavni

    A young girl flees her hometown and arrives in the Australian Alps, where new experiences help her learn the differences between sex and love.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    04.05.2018. 22:50
    kolec hvala za prevod 👍

{{message}}

{{item.title}}