Phantom ThreadPogledaj trailer!

Film

drama (2017)

Phantom Thread

Ocjena korisnika
Tako-tako
9,5
Phantom Thread

Godina:

2017

Žanr:

drama

Trajanje:

115 min

Režija:

Paul Thomas Anderson

Scenarij:

Paul Thomas Anderson


Glavne uloge:


Daniel Day-Lewis
  >  Reynolds Woodcock
Bern Collaço
  >  Dancer (as Bern Collaco)
Bern Collaço
  >  Wedding Guest
Lesley Manville
  >  Cyril Woodcock
Jane Perry
  >  Mrs. Vaughan
Camilla Rutherford
  >  Johanna
Martin Dew
  >  Reporter #2
Brian Gleeson
  >  Dr. Hardy
Jack Gordon
  >  Rowdy Boy
Vicky Krieps
  >  Alma
Ingrid Sophie Schram
  >  Ingrid
Gino Picciano
  >  Wedding Guest
Sarah Lamesch
  >  Steff
Dave Simon
  >  Chelsea Arts club New years eve party guest
Pip Phillips
  >  Rubio's Girl

Opis:


Film čija je radnja smeštena u glamur 1950-tih i posleratnog Londona. Renomirani modni kreator Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) i njegova sestra Cyril (Lesley Manville) su u centru britanske mode, oblačeći plemstvo, filmske zvezde i sve najvažnije ljude u kraljevstvu. Žene dolaze i prolaze kroz Woodcockov život, sve dok on ne sretne mladu i odlučnu Almu (Vicky Krieps). Ona brzo postaje njegova inspiracija i ljubavnica. Ranjie strogo poslovan i pedantno isplaniran, Woodcock postaje totalno uzdrman iskušenjima koje donosi ljubav.

Obradio/la:

IgaBiva
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (23)
 • Novitiate

  Novitiate (2017)

  drama

  Set in the early 1960s and during the era of Vatican II, a young woman in training to become a nun struggles with issues of faith, the changing church and sexuality.
 • Roman J. Israel, Esq.

  Roman J. Israel, Esq. (2017)

  drama, kriminalistički

  Triler smešten u losanđeleski pravusudni sistem. Denzel Washington je Roman Israel, idealista advokat odbrane, koji se, usled serije nepredviđenih događaja, nađe u krizi koja vodi ekstremnoj reakciji.
 • Jane

  Jane (2017)

  biografski, dokumentarni

  The life and work of the renowned primatology scientist, Jane Goodall je renomirani naučnik-primatolog. Ovo je priča o njenom životu i radu, a ona je poznata prvenstveno po izučavanju šimpanzi.
  Visoko ocijenjen film!
 • Molly's Game

  Molly's Game (2017)

  biografski, drama

  Istinita priča o poker princezi, Molly Bloom (Jessica Chastain), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • jeje cantiq
  Junior moderator
  24.02.2018. 17:00
  Auh, jbt... 
 • IgaBiva
  Active member
  24.02.2018. 15:27
  Evo, usliših vaše pozive, pa pogledah film. Moram da kažem da sam od vaših utisaka nekako najbliži onome što je prvo napisao 2b0rn0t0b. Inače, ne volim mnogo Andersona, ali smatram da mu je ovo, uprkos svemu, čak i najmanje pretenciozan, ali i najbolji film. Potpuno kapiram da je u konkurenciji za "Oskara", pogotovo Daniel Day-Lewis. Jeste, film je hermetičan i treba mnogo specifičnog raspoloženja da bi se nekom svideo, ali ova "ljubavna priča", jednostavno, ne može da se po kvalitetu meri sa onom žabolikom koju nam je servirao del Toro, i u koju se kunu svi (plaćeni) filmski kritičari širom sveta. Pogledao sam sve kandidate osim Call Me... (ta tematika me stvarno ne zanima) i Phantom je nekako najozbiljniji po zanatskom pristupu od svih. Ako moram da ocenjujem, Phantomu bi dao između 7 i 8.
 • jeje cantiq
  Junior moderator
  22.02.2018. 19:39
  Njami!  Ja te zovem IgaBiva, baci oko nanj. [učitaj cijeli komentar]