Pig HuntPogledaj trailer!

Film

akcija, triler, horor (2008)

Pig Hunt

Ocjena korisnika
-
4,8
Pig Hunt

Godina:

2008

Žanr:

akcija, triler, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

James Isaac

Scenarij:

Zack Anderson
, Robert Mailer Anderson


Glavne uloge:


Trevor Bullock
  >  Quincy
Les Claypool
  >  Preacher
Christina McKay
  >  Crystal
Charlie Musselwhite
  >  Charlie
Luis Saguar
  >  T.J.
Travis Aaron Wade
  >  John Hickman
Nick Tagas
  >  Ricky
Jason Foster
  >  Jake
Bryonn Bain
  >  Hippie Stranger
Marissa Ingrasci
  >  Sage
Rajiv Shah
  >  Wayne
Tina Huang
  >  Brooks
Howard Johnson Jr.
  >  Ben
Phillip K. Torretto
  >  Beer Belly Redneck
Lanie Grainger
  >  Poppy

Opis:


Kad John svoje prijatelje iz San Francisca povede na udaljeni ranč svoga preminulog strica u lov na divlje svinje, sve se čini kao da će to biti tipičan muški vikend s oružjem – unatoč nazočnosti Johnove seksi djevojke Brooks. Ali kako John i njegova ekipa zalaze dublje u šumu, počinju slijediti groznu istinu o ujakovu nasljedstvu i legendi o Rasparaču – ubojitom i više od tonu teškomu crnom vepru! Njihova ih potjera vodi kroz polja marihuane i u muljevite krajolike. Uključuje i snažno naoružanje, nasilnu i nepredvidljivu braću Tibbs, masakrirane emue, hipijevskog stranca koji maše mačetom, osvetničke seljačine i pripadnice kulta koje danju uzgajaju marihuanu, a noću se klanjaju gigantskoj svinji ubojici. Jednom kada je lov na svinje završen, nitko više nije nevin ili neozlijeđen.

Film nije za one plahe. „LOV NA SVINJE“ mračni je i komični horor film koji je spojio ono najbolje iz filmova „Deliverance“, „Ralje“ i „Diner“, ali po svom opsegu i ozračju ostaje jedinstven sjeverno-kalifornijski film. Ovo je kinematografski „punkabilly“ – osvježavajući, šokantan, nezaboravan!
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Death Line

    Death Line (1972)

    horor

    There's something pretty grisly going on under London in the Tube tunnels between Holborn and Russell Square. When a top civil servant becomes the latest to disappear down there Scotland Yard start...
  • Squeal

    Squeal (2008)

    horor

    When band members are stranded on a country road, excitement of their first tour is diminished by the horrors of a science experiment gone awry. Their pig-human hybrid mutant captors have many...
  • Beneath

    Beneath (2013)

    triler, horor

    Skupina srednjoškolaca kreće na cjelodnevni izlet na lokalno jezero, no ondje prijeti gladni vodeni grabežljivac koji voli jesti ljude.
  • Razorback

    Razorback (1984)

    triler, horor

    Razorback je jedan ogromni vepar koji terorizira slabo naseljene predele Australije, otimajući i proždirući ljude bez obzira na starost ili pol. Mlada kanadska novinarka odlazi u ruralne predele...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ddavid14
    eXtreme member
    13.10.2010. 16:33

    Pig Hunt (2008)

     
     
    GODINA: 2008
     
    ŽANR: Akcija,Horor,Triler 
     
    GLUMCI: Travis Aaron Wade,Tina Huang,Howard Johnson Jr.,Trevor Bullock,Rajiv Shah
     
    REŽIJA: James Isaac
     
    TRAJANJE: 100 min
     
    Opis filma:

    Kada John povede svog prijatelja iz San Francisca na udaljeni zabačeni ranč od svog pokojnog ujaka,u lov na divlje svinje,čini se kao običan muški vikend za dečke sa puškama-usprkos prisutnosti Johnove sexy djevojke Brooks.

    John i njegova ekipa,što dublje ulaze u šumu,lagano doznaju groznu istinu o ujakovoj smrti i legendu o „The Ripper-u“-ubojitoj,3000 funta vrijednoj crnoj svinji.

    Njihova potraga vodi ih kroz polja marihuane,te u blatnjavi krajolik „Big Wallow-a“,uključujući „high-power“ oružje,nasilne i nepredvidljive „Tibbs Brotherse“,masakrirane emue,“Hippie Strangera“ sa mačetom,„redneckse“ željne osvete,i rezačicu grla“ Cult Girls“,koja uzgaja drogu po danu i obožava i klanja se „Velikoj ubojitoj svinji“ po noći.

    "Lov na svinju" je crno komični horor koji ima u sebi kombinaciju filmova kao šta su:„DELIVERANCE“, „JAWS“ i „DINER“!!

    Svježe,šokantno i nezaboravno!!

     

    [TUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9ld5P2kywds[/TUBE]

     

    Prijevod radi-BaglyasPeter
    ddavid142010-10-13 16:34:45

{{message}}

{{item.title}}