#SaraitdaPogledaj trailer!

Film

drama, akcija, triler, horor (2020)

#Saraitda

Ocjena korisnika
Odlično!
6,1
#Saraitda

Godina:

2020

Žanr:

drama, akcija, triler, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Il Cho

Scenarij:

Matt Naylor
, Il Cho


Glavne uloge:


Hye-Won Oh
  >  Police officer
Shin-Hye Park
  >  Kim Yu-bin
Ah-In Yoo
  >  Oh Joon-woo
Bae-soo Jeon
  >  Mask man
Hyun-Wook Lee
  >  Sang-cheol

Opis:


Jun-vu je gejmer koji provodi dane iza svog kompjutera, igrajući omiljene video igrice. U jednom trenutku, pogleda kroz prozor svog stana, i užasnuto shvati da napolju besni zombi apokalipsa a da je on ostao zaključan u stanu bez hrane i vode. Da li će smotani gejmer, nesposoban za život, uspeti da se izvuče iz ove bezizlazne situacije, saznaćete ako pogledate film.

Obradio/la:

bgvracar

Pročitaj recenziju filma #Saraitda:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • dzindzin16
  Active member
  11.08.2020. 11:56
  Kakvo sve djubre postoji sa zombi temom, ovo jos i nije lose a i zombiji su brzi, ne vuku se kao pometine.Fanovi teme ce biti zadovoljni.Ovi ostali pustaju na sopstvenu odgovornost.6/10
 • bgvracar
  Translator
  05.08.2020. 08:33
  U domenu zombi tematike, ovo je sasvim solidno ostvarenje. Istini za volju, ja volim te post-apokaliptične filmove, filmove katastrofe i sličnu tematiku, pa možda nisam objektivan. Možda su mogli malo više da izađu iz enterijera u eksterijer po pitanju radnje (dakle, više scena sudara sa zombi hordom) ali i ono nešto scena sa istim, su prilično efektno odrađene. Spodobe baš deluju zastrašujuće a korejski "nemrtvi" imaju očuvan i određeni stepen inteligencije. Naime, znaju da moraju da povuku kvaku na vratima da bi ušli u prostorije, onaj jedan je savladao i tehniku planinarskog penjanja uz zgradu, uz pomoć užeta... LOL LOL LOL

  Sve u svemu, nećete se pokajati ako pogledate ovaj film, pod uslovom da vam očekivanja budu umerena. Big smile

  bgvracar2020-08-05 09:14:58
 • JoxerTM
  eXtreme member
  05.08.2020. 00:25
  Ovdje ću vas poštediti mog predugog blebetanja. Smile

  Krenuo bio nekidan gledati sa eng titlovima koji su bili dosta dobri (NGsub). Izdržao pola sata i ugasio.
  Prvo me ubio dosadom, a onda umjesto da se nešto konačno i dogodi, iz stana nasuprot liku se nakon 500 godina laserom ukaže neka treba, jer je li, treba valjda i romantike u zombi filmu. Tu je bilo: sijevaj. Vama se to možda i svidi.

  EDIT:
  Trebao sam dodati. Glavni lik je ovisnik o mmo-ima. Ja sam pak ovisnik o singleplayerima i ne podnosim mmo-e. Tako da znate da zbog mog očito subjektivnog stava da me mmo-eri i njihove "patnje" ne zanimaju, ne treba mi se vjerovati da "se ništa ne događa pola sata". Dajte mu šansu.
  JoxerTM2020-08-05 01:18:50