Sau gyun yinPogledaj trailer!

Film

drama (2020)

Sau gyun yin

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,0
Sau gyun yin

Naslov:

Sau gyun yin

Godina:

2020

Žanr:

drama

Trajanje:

101 min

Režija:

Kin Long Chan

Scenarij:

Ryan Wai-Chun Ling
, Kin Long Chan

Opis:


A story of how a retired British-Chinese soldier and a marginalized young South Asian man face the plight of being abandoned by society.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Gwai Tung Nei Jyu

    Gwai Tung Nei Jyu (2021)

    komedija, horor

    Divlja satira dolazi s duhovima i animiranim nasiljem u jezivom nizu horor priča, progovarajući i o astronomski skupom Hong Kongu, čak iako nameravate da delite životni prostor sa "nemrtvima"...
  • Elisa's Day

    Elisa's Day (2021)

    drama, kriminalistički

    A tragic case of history repeating as two cases twenty years apart find their connections in people who were abandoned by their parents.
  • Part-Time Girlfriend

    Part-Time Girlfriend (2021)

    drama

    Based on true events, the story starts with Ka Chun (Chiu Sin Hang), an ordinary white-collar storms the city by leaking over 3,000 photos of part-time-girlfriends (PTGF).

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    23.01.2022. 00:07
    Više nego pristojan neo noir, ne nužno slojevit ili originalan koliko bogat sivilom začaranog kruga autsajdera hongkongških ulica. 

    Film nam zapravo ne priča o kakvim gangsterima, već o bivšem vojniku koji je ostao zarobljen u kakvom vakumu, krivici, dugovima i mutnim poslovima sa trijadom...kao i o tamnoputom momku (tip je iz Nepala, no u filmu se vodi kao Indus, verujem) koji je pa u svom kavezu izolovanosti, siromaštva, izloženosti rasizmu i opet, upetljanosti u mutne ulične rabote. Ovo je dakle priča o zbližavanju i postepenom prijateljstvu ova dva lika pod pritiskom njihove naizgled bezizlazne situacije. 

    Ambijent filma je ostavio najveći utisak na mene, kao i dva glavna glumca, tema je svakako lepa, ponegde trapavo izvedena, momak iz Indije je mogao malo manje da kleči, da se izvinjava i da dobija preko njuške, ostavlja gorak ukus sve to, koja god da je bila namera autora, no biće da film time još i više naglašava jednu od svojih tema. Sirovost finalnog okršaja, nešminkana, bez stilizovane koreografije, je osveženje za hongkongški film. 

    Nije baš napolitankica, ni ona cherry-liker čokoladna bombončica ali je svakako iznadprosečni film koji mi je veče učinio zanimljivijim.
  • titlovi.com
    Approval team
    23.01.2022. 00:06
    Prijevod je uradila shiba87 👍

{{message}}

{{item.title}}