Scooby-Doo! Pirates Ahoy!Pogledaj trailer!

Film

misterij, animirani, obiteljski, komedija (2006)

Scooby-Doo! Pirates Ahoy!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,7
Scooby-Doo! Pirates Ahoy!

Naslov:

Scooby Doo: Pirati dolaze

Godina:

2006

Žanr:

misterij, animirani, obiteljski, komedija

Trajanje:

70 min

Režija:

Chuck Sheetz

Scenarij:

Margaret M. Dean
, Jed Elinoff
, Scott Thomas


Glavne uloge:


Ron Perlman
  >  Biff Wellington
Ron Perlman
  >  Captain Skunkbeard
Kathy Najimy
  >  Sunny St. Cloud (voice)
Arsenio Hall
  >  Captain Crothers
Freddy Rodríguez
  >  Rupert Garcia
Dan Castellaneta
  >  Mr. Mysterio
Dan Castellaneta
  >  Woodenleg Wally (voice)
Mindy Cohn
  >  Velma Dinkley
Tim Conway
  >  Skip Jones
Grey Griffin
  >  Daphne
Casey Kasem
  >  Shaggy
Edie McClurg
  >  Peggy Jones
Edie McClurg
  >  Sea Salt Sally
Frank Welker
  >  Fred
Frank Welker
  >  Scooby-Doo

Opis:


Film za djecu. Scooby-Doo i ostali sretni su što su napokon riješili sve misterije i tajne i što napokon idu na zasluženi odmor. Da stvar bude ljepša, Freddieju je rođendan i njegovi roditelji njega i njegove prijatelje časte krstarenjem. Na velikom kruzeru ima bazena, sportova, zabave i, što je Scoobyju najvažnije, dobre hrane. No, ono što tek naknadno otkrivaju i što ih baš neće oduševiti, jest da to nije obično nego - misteriozno krstarenje, pa od odmora, po svoj prilici neće biti ništa. Gosti na brodu imat će iluziju da plove u Bermudski trokut, a za vrijeme večere zabavljat će ih magičar Mysterio. No, počinje se događati nešto vrlo čudno, strašno i opasno - sustiže ih brod gusara duhova. Putovanje prestaje biti igra, a hrabri prijatelji imat će jedan od najvećih zadataka u životu: osloboditi se gusara i napokon riješiti tajnu Bermudskog trokuta...
Scooby-Doo jedan je od najslavnijih crtanih pasa otkako su crtani filmovi nastali. Njega i ostale članove Mystery Inc. ekipe za istjerivanje duhova i drugih nadnaravnih pojava smislili su u studiju Hanna i Barbera, a od tada je snimljeno više od pedeset filmova i serija pod tim naslovom. Osim što su vrlo zabavne i napete, pustolovine Scoobyja i ostalih vode male gledatelje diljem cijelog svijeta, kroz povijesne i zemljopisne zanimljivosti i upoznaju ih s kulturama raznih zemalja. Zanimljivo je spomenuti da glas Shaggyju od prvog filma do sada daje isti glumac, Casey Kasem.
Glasovi: Frank Welker (Scooby-Doo/ Fred), Casey Kasem (Shaggy), Mindy Cohn (Velma), Grey DeLisle (Daphne), Dan Castellaneta (Mysterio), kapetan Crothers (Arsenio Hall)
  • Slično za pogledati
  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}