Scream for Me SarajevoPogledaj trailer!

Film

glazba, dokumentarni, ratni (2017)

Scream for Me Sarajevo

Ocjena korisnika
Odlično!
8,9
Scream for Me Sarajevo

Godina:

2017

Žanr:

glazba, dokumentarni, ratni

Trajanje:

95 min

Režija:

Tarik Hodzic

Scenarij:

Jasenko Pasic
, Tarik Hodzic


Glavne uloge:


Bruce Dickinson
  >  Himself
Alex Elena
  >  Himself (as Alessandro Alex Elena)
Nenad Kovacevic
  >  Himself
Milomir Kovacevic
  >  Himself
Alen Ajanovic
  >  Himself
Chris Dale
  >  Himself
Martin Morris
  >  Himself
Trevor Gibson
  >  Himself
Mirza Coric
  >  Himself
Jim Marshall
  >  Himself
Erol Gagula
  >  Himself
Neso Kovac
  >  Himself
Meldin Hota
  >  Himself
Samir Culic
  >  Himself
Esad Bratovic
  >  Himself

Opis:


Priča o glazbenicima koji su riskirali svoje živote kako bi došli svirati ljudima koji su riskirali svoje živote kako bi došli slušati ih.
Dok je zima 1994. padala, to je bila samo glasina. Smiješna, fantastična glasina. Nitko nije mogao vjerovati. Dolazi ovamo? Sigurno to ne može biti istina...
Osam godina nakon što je bio domaćin Zimskim olimpijskim igrama, Sarajevo je palo pod opsadu i unutrašnji krug pakla od koga je trebalo skoro četiri godine da pobjegne. Opsada Sarajeva bila je jedna od najvećih ljudskih katastrofa 20. stoljeća, i najduža opsada grada u suvremenoj povijesti, u poslijeratnoj Europi. Unutar gradskog života koji je bio nepodnošljiv, stanovnici su preživjeli metke snajpera i svakodnevno granatiranje bez struje, vode, grijanja... Međutim, ipak, za neke je bilo jedno jako svjetlo, jedan izvor nade; najveći bijeg od svih - muzika. I jedan čovjek, jedna rock zvijezda, donijela je nadu. U ovom dubokom, tamnom paklu i jednoj prosinačkoj večeri samo ispred publike koja nije mogla vjerovati svojim očima i ušima, došao je Bruce Dickinson, koji je riskirao svoj život za ljude pod opsadom. Nekoliko sati nije bilo rata i pod zvjezdanim zimskim nebom bilo je moguće vjerovati da je tamo negdje normalni život postojao. Za ove mlade ljude, Bog im je dao Brucea. Te večeri Bruce Dickinson je u BKC-u držao mikrofon i vrištao "Scream For Me Sarajevo"; vrisak kojeg će svi sigurno pamtiti.
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    04.12.2018. 00:02
    Prijevod je uradio azo 👍

{{message}}

{{item.title}}