Shavua ve YomPogledaj trailer!

Film

drama, komedija (2016)

Shavua ve Yom

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,8
Shavua ve Yom

Naslov:

Tjedan i jedan dan

Godina:

2016

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

98 min

Režija:

Asaph Polonsky

Scenarij:

Asaph Polonsky


Glavne uloge:


Sharon Alexander
  >  Shmulik Zooler
Shai Avivi
  >  Eyal Spivak
Evgenia Dodina
  >  Vicky Spivak
Uri Gavriel
  >  Refael
Carmit Mesilati Kaplan
  >  Keren Zooler
Amit Itzcar
  >  Hospital Guard (scenes deleted)
Tomer Capone
  >  Zooler
Alona Shauloff
  >  Bar

Opis:


Kada Eyal dovrši tjedan dana žalovanja za pokojnim sinom, njegova ga žena nagovara da se vrati u svoju svakodnevnu rutinu. Umjesto toga, on se napuši s mladim susjedom i iznova otkriva da još ima stvari u životu za koje vrijedi živjeti.
U židovskoj religiji nakon pogreba treba tjedan dana sjediti šivu (žalovanje za pokojnikom). Međutim, za Eyala i Vicky tjedan dana nije dovoljno vremena da prikladno oplaču gubitak svog 25-godišnjeg sina Ronnieja. U bračnom paru koji se približava drugom dijelu sredovječnosti njih dvoje različito reagiraju na kraj šive. Učiteljica Vicky želi povratak u rutinu te se vraća u školu i pokušava što brže otjerati nastavnicu koja ju je mijenjala. U međuvremenu trgovac Eyal odluči se za potpuno odbacivanje rutine te se napuši s mladim susjedom i otkrije da još uvijek postoje stvari u njegovu životu za koje vrijedi živjeti.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Saattokeikka

    Saattokeikka (2017)

    komedija

    Lasse je okoreli rasista koji živi u komšiluku pored izbeglica i emigranata. Kamal je 16-godišnjak koji provodi dane u Finskoj i mašta o selidbi u Nairobi kod svog oca. Jedini problem je što nema...
  • The Loner

    The Loner (2016)

    kriminalistički, misterij, akcija, triler

    Nakon što bude pogrešno optužen da je krao od svog bivšeg gazde, iranski gangster mora da pronađe nestalu drogu u bizarnom podzemlju Los Anđelesa, kojim vladaju pripadnici iranske i ruske mafije.
  • Rosemari

    Rosemari (2016)

    drama

    Za vrijeme vjenčanja Unn Tove u kupaonici restorana rođena je beba. Nevjesta pronađe novorođenče i preda je policiji. Njih se dvije ponovno susretnu 16 godina poslije. Dotad je Unn Tove postala...
  • Tikkun

    Tikkun (2015)

    drama, misterij

    An ultra-orthodox scholar is revived after dying for 40 minutes. After coming back to life, he suddenly feels a strange awakening in his body and suspects that God is testing him.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    13.11.2017. 17:30
    Prijevod je najavio jovandekab ⚡️

{{message}}

{{item.title}}