SmilePogledaj trailer!

Film

komedija (1975)

Smile

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,2100%
Smile

Godina:

1975

Žanr:

komedija

Trajanje:

113 min

Režija:

Michael Ritchie

Scenarij:

Jerry Belson


Glavne uloge:


Bruce Dern
  >  Big Bob
Paul Benedict
  >  Orren Brooks
Dennis Dugan
  >  Logan
Barbara Feldon
  >  Brenda
Michael Kidd
  >  Tommy
Geoffrey Lewis
  >  Wilson
Dick McGarvin
  >  Ted Farley
Nicholas Pryor
  >  Andy
Adam Reed
  >  Freddy
Eric Shea
  >  Little Bob
George Skaff
  >  Dr. Malvert
Brad Thompson
  >  Chuck
William Traylor
  >  Ray Brandy
Titos Vandis
  >  Emile
George Wyner
  >  Man at Party

Opis:


Engeska, ljeto 1966. i zemlju će uskoro početi tresti nogometna groznica. Za 12-godišnjeg Bernieja, najvažniji dan u životu je dan kad će postati muškarac – njegova bar mitzvah. Njegovi savršeni planovi za taj dan izjalove se kad očev posao počne propadati, što obitelj prisiljava da smanji prohtjeve. Da stvar bude još gora, finale Svjetskog prvenstva u nogometu na programu je isti dan kad i njegov prelazak u svijet odraslih. Roditelji Manny i Esther uvjeravaju ga da Engleska nema šanse za prolazak u finale i odbijaju promijeniti datum održavanja bar mitzve. Bernie jedinu utjehu nalazi u odnosu sa specijalistom za astmu, dr. Barriejem. Kako se veliki dan bliži, čini se da sve odlazi savršeno krivo: Mannyjev posao propada, obiteljsku kuću zahvaća požar, a stariji brat Jimmy ozbiljno je ozlijeđen. I na iznenađenje svih, Engleska pobjeđuje iz utakmice u utakmicu i sve se više približava finalu. Kad roditelji shvate koliko su zapostavili taj važan trenutak u Bernijevu životu, smislit će ambiciozan plan da bar mitzvah postane dan za pamćenje.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Fatal Exam

    Fatal Exam (1990)

    misterij, horor

    A group of university students are invited by their parapsychology professor to investigate a haunted house for the weekend.
  • Smile

    Smile (2005)

    drama, avantura

    "Ljubav nije ono što netko čini za sebe, nego ono što čini za druge". Katie, tinejdžerica s Malibua u Kaliforniji, počinje odrastati, suočava se s roditeljima, svojim dečkom, svojom seksualnošću i...
  • Prime Cut

    Prime Cut (1972)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Mary Ann ne želi vratiti dug i sve uporne uterivače dugova bez razmišljanja ubija, Devlinovi šefovi su uvereni da je on jedina osoba koja može rešiti tu situaciju. Kroz čitav proces, Devlin o Mary...
  • Joyride

    Joyride (1977)

    drama, kriminalistički, komedija, ljubavni, avantura

    Three teenagers leave Los Angeles and drive north to Alaska, wind up robbing a pipeline and taking one of the employees hostage.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}