Film

drama, akcija (2003)

Streets of Legend

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
2,943%
Streets of Legend

Godina:

2003

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

96 min

Režija:

Joey Curtis

Scenarij:

Joey Curtis
, Albert Hernandez


Glavne uloge:


Gary Brockette
  >  Bob Smith
Ana Hernandez
  >  Ana Flores
Robert Beaumont
  >  Derek Alan 'Quattro' Smith
Carey Westbrook
  >  Parole Officer Westbrook
Albert Hernandez
  >  Kid Albert
Fabiola Barrios
  >  Fabiola
Nadja Leone
  >  Sherry Smith
Victor Larios
  >  Joaquin 'Chato' Hernandez
Greg Leone
  >  Leone
Gerald Russell
  >  Black Gerald
Brian Salemi
  >  Slimeball
Brihanna Hernandez
  >  Noza Flores
Carrie Ann Nagy
  >  Novela

Opis:


Uhvaćeni u ljubavnom trokutu na opasnim gradskim ulicama latinoameričkoga geta, mladi ljubitelji žestoke vožnje morat će se međusobno sukobiti kako bi došli do prave istine, u superbrzoj akcijskoj drami 'Streetrace'.

Uhvaćen u pokušaju prevare prilikom testiranja na drogu za vrijeme uvjetne kazne, Chato (Victor Larios) je poslan natrag u zatvor. Njegova ljubavna pisma djevojci Nozi (Brihanna Hernandez) gube svoj efekt kada ona sazna kako ju je varao s njenom najboljom prijateljicom pa utjehu pronalazi u rukama Quattra (Robert Beaumont), ljubitelja opasnih uličnih autoutrka. Međutim, njihova romansa nađe se u opasnosti kada Chato pobjegne iz zatvora samo kako bi ponovno osvojio bivšu djevojku. Spajajući elemente ljubavne drame i akcijskog filma s izrazito efektnim i brojnim scenama vrtoglavo brzih uličnih automobilskih utrka, redatelj Joey Curtis snimio je film koji vizualno itekako svjedoči o njegovoj uspješnoj video i reklamnoj karijeri, a tematski prikazuje jedan, na prvi pogled, skriven supkulturni svijet mladih. U glavnoj ulozi djevojke, koja će se naći između dva muškarca, gledamo prekrasnu Brihannu Hernandez za koju je samo pitanje trenutka kada će zagospodariti bogatim holivudskim produkcijama.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • 2307: Winter's Dream

    2307: Winter's Dream (2016)

    znanstvena fantastika

    Winter’s Dream je radnjom smješten u 2307. godinu! Zemlja je zamrznuta i gotovo ne nastanjiva. Chimeric virus kojega je načinio čovjek je uništio više od 75% stanovništva. U nemogućnosti da prežive...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}