The ChumscrubberPogledaj trailer!

Film

drama, komedija (2005)

The Chumscrubber

Ocjena korisnika
-
7,035%
The Chumscrubber

Naslov:

Izbrisani

Godina:

2005

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

108 min

Režija:

Arie Posin

Scenarij:

Zac Stanford
, Arie Posin


Glavne uloge:


Ralph Fiennes
  >  Mayor Michael Ebbs
Glenn Close
  >  Carrie Johnson
William Fichtner
  >  Mr. Bill Stiffle
John Heard
  >  Officer Lou Bratley
Camilla Belle
  >  Crystal
Jamie Bell
  >  Dean
Justin Chatwin
  >  Billy
Kathi Copeland
  >  Parent #1
Rory Culkin
  >  Charlie Stiffle
Thomas Curtis
  >  Charlie Bratley
Tim DeKay
  >  Mr. Peck
Caroline Goodall
  >  Mrs. Parker
Susan Hegarty
  >  Aide to Mayor Ebbs
Richard Gleason
  >  Parent #2
David Ellison
  >  Student #1 (as David Ellsion)

Opis:


Život u predgrađu postaje baš uzbudljiv.
Dean (Jamie Bell) je indisponirani tinejdžer koji živi u predgrađu jednog kalifornijskog grada. Na prvi pogled egzistencija u predgrađu čini se savršenom, no dovoljno je malo zagrepsti ispod površine, tj. pogledati iza zatvorenih vrata, i shvatiti da obitelji žive ispraznim životima - roditelji su zaokupljeni svojim problemima i uopće ne obraćaju pozornost na svoju djecu. Jednog dana, Dean otkrije mrtvo tijelo svog najboljeg i jedinog prijatelja Troya (Josh Janowicz). Troy je počinio samoubojstvo, njegova majka još uvijek nije doznala tragičnu vijest, a Dean ne želi biti taj koji će joj reći. Deanovi roditelji su nezainteresirani razvojem događaja, dok je on na sto muka jer Billy (Justin Chatwin), Lee (Lou Taylor Pucci) i Crystal (Camilla Belle) - troje delikvenata, koji su kupovali drogu od Troya, traže da Dean otkrije gdje se nalazi Troyova zaliha droge. Dean odbije surađivati pa nasilnici odluče oteti njegovog mlađeg brata, no zabunom otmu drugog dječaka.
Intrigantni filmski hibrid, koji se samo čini kao film za tinejdžere a zapravo to nije, funkcionira kao komedija, a zapravo je drama, pripada onoj sviti posebnih filmova koji svakako zaslužuju gledanje i zbog kojih će svaki ozbiljniji filmofil obavezno rezervirati termin pred malim ekranom. Poslagujući i redajući dramske trenutke satire i smijeha, pa čak i pokazujući socijalnu promišljenost, „Izbrisani je malo remek-djelo u kojem su role prihvatila velika holivudska imena, ali glumci mlađe generacije, u koktelu koji funkcionira savršeno - Jamie Bell je svoju odigrao savršeno, Camille Bell, Justin Chatwin su odlični, baš kao i Glenn Close, koja kao i uvijek garantira kvalitetnu glumačku izvedbu.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (1)
 • Thumbsucker

  Thumbsucker (2005)

  drama, komedija

  Justin Cobb (L. Taylor Pucci) povučeni je 17-godišnjak. Kad je tjeskoban ili se posvađa s ocem Mikeom (V. D´Onofrio), majkom Audrey (T. Swinton) ili mlađim bratom Joelom (C. Offerle) siše palac...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Alreadydead
  eXtreme member
  26.03.2016. 14:46
  The Chumscrubber (2005)  [tube]Fjj2WZh8pco[/tube]

  Režija: Arie Posin
  Scenario: Arie Posin, Zac Stanford
  Žanr: Drama, komedija
  Trajanje: 108 min


  Uloge:Jamie Bell, Allison Janney, Rory Culkin...


  Din (Dž. Bel), naizgled sasvim običan učenik, većinu vremena provodi sa prijateljem Trojem, depresivnim dilerom koji se ubrzo veša na jednoj zabavi. Ovakav razvoj događaja neće se svideti pokojnikovoj klijenteli kojoj duguje drogu: oni pritišću Dina, uvereni da zna gde je roba.

  Izvor: mojtv.net  Alreadydead2016-03-26 14:47:03