Naega jugdeon nalPogledaj trailer!

Film

drama, misterij (2020)

Naega jugdeon nal

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,2
Naega jugdeon nal

Naslov:

Naega jugdeon nal

Godina:

2020

Žanr:

drama, misterij

Trajanje:

116 min

Režija:

Park Ji-Wan

Scenarij:

Park Ji-Wan


Glavne uloge:


Kim Hye-su
  >  Hyun-Su
Moon Jeong-Hee
  >  Jung-Mi
Lee Sang-Yeob
  >  Hyung-Jun
Jo Han-chul
  >  Lawyer
Kim Tae-hoon
  >  Husband of Hyun-Su
Kim Sun-young
  >  Min-Jung
Lee Jeong-eun
  >  Suencheondaek
No Jeong-ee
  >  Se-Jin

Opis:


The detective Hyun-soo tries to track down a girl who disappeared off of a cliff during a stormy night.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Gukgabudo-ui nal

    Gukgabudo-ui nal (2018)

    drama

    Si-hyun (Hye-su Kim), the monetary policy manager at the Bank of Korea, predicts a massive national financial crisis and reports it to the Director. The Director doesn't schedule an emergency summit...
  • Cha-i-na-ta-un

    Cha-i-na-ta-un (2015)

    drama, kriminalistički, triler

    A new born girl is placed in a coin operated locker in the subway station. The girl is raised by a mother who is the boss for a loan shark group. Later, when the girl has grown into a teen, she...
  • Sarajin sigan

    Sarajin sigan (2020)

    drama, misterij

    Soo-hyuk, an elementary school teacher in a rural village, has a secret. Every night, his wife Yi-young turns into another person.
  • Black Light

    Black Light (2020)

    drama, kriminalistički

    A collision occurs between two cars on a busy road. One man dies, the other goes into a coma. An investigation into the crash concludes that the dead man was at fault. Racked with guilt, the dead...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    12.07.2022. 18:30
    Veoma slab film. Odustao sam na pola. Dosadan, ne drzi paznjum bez prave filmske kreativnosti.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    08.04.2022. 20:04
    U suštini meni se svideo film, pogotovu što su glumice iznele film.

    Čista drama realizovana kroz kriminalističku istragu ( koliko vidim debitanski film scenaristkinje i režiserke) , pa mi nije bilo toliko naporno za gledanje. Jeste malo sumoran ali ako već počnete nemojte prekidati.

    Priča o detektivki koju glumi Kim Hye-su ( sledi da pogledam Juvenile Justice ) koja zbog... dobija  da malo istraži i 'zatvori' slučaj  nestale devojčice za koju je prijavljeno da je počinila samoubistvo tako što se bacila sa litice ostrva tokom oluje ( na ostrvu je bila jer policija smatra da ima inkriminišuće podatke...), a čije telo nije pronadjeno.

    Karijerna detektivka koja je napravila udes, zatim kroz nadolazeći razvod, pritisak da zatvori slučaj ipak gura napred da reši slučaj. Sadržajna je i priča i istraga, ima tu još policajaca koji su bili zaduženi za devojčicu, još likova ( malo priča i radnja  u nekim  delovimat divergira), prožeta je retrospekcijama vezanim za devojčicu i jednom retrospekcijom za udes detektivke. Ima tu još po nešto da se doda za svakog ali mislim da je dovoljno.

    Odlična gluma, istakao bih i nemu stanovnicu ostrva koju glumi Lee Jeong-eun i koja brine o svojoj nećaki koja je u vegetativnom stanju. Fotografija je odlična. Mada i režija u većem delu.

    Autorka obradjuje teme samoubistva, gubitak porodice, razvoda, usamljenosit, izolacije, patnje, teškog života prodice gde je jedan član u vegetativnom stanju, ali i požrtvovanosti, humanosti i empatije, profesionalne etike i u teškim trenucima.

    AlexDeLarge2022-04-08 20:33:29

{{message}}

{{item.title}}