The Greatest Beer Run EverPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, avantura (2022)

The Greatest Beer Run Ever

Ocjena korisnika
Odlično!
6,6
The Greatest Beer Run Ever

Godina:

2022

Žanr:

drama, komedija, avantura

Trajanje:

126 min

Režija:

Peter Farrelly

Scenarij:

Brian Hayes Currie
, Peter Farrelly
, Pete Jones


Glavne uloge:


Russell Crowe
  >  Coates
Bill Murray
  >  The Colonel
Paul Adelstein
  >  Mr. Donohue
Kristin Carey
  >  Mrs. Minogue
Omari K. Chancellor
  >  Erickson
Zac Efron
  >  Chickie Donohue
Shirleyann Kaladjian
  >  Mrs. Donohue
Matt Cook
  >  Lt. Habershaw
Joe Adler
  >  Red
Ruby Ashbourne Serkis
  >  Christine
Hal Cumpston
  >  Leary
Jake Picking
  >  Rick Duggan
Will Ropp
  >  Kevin McLoone
Kyle Allen
  >  Bobby Pappas
Christopher Reed Brown
  >  Noodle
MacGregor Arney
  >  Brendan
Archie Renaux
  >  Tom Collins
Kevin K. Tran
  >  Hieu 'Oklahoma'

Opis:


Cheeky (Zac Efron) želi podpreti svoje prijatelje, ki se borijo v Vietnamu, zato naredi nekaj divjega – osebno jim prinese ameriško pivo. Kar se začne kot dobronamerno potovanje, hitro spremeni Chikino življenje in pogled. Na podlagi resničnih dogodkov.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (8)
 • Medieval

  Medieval (2022)

  drama, povijesni, akcija

  Priča o češkom vojskovođi Janu Žiški u petnaestom stoljeću, koji je porazio vojske Teutonaca i Svetog Rimskog Carstva
 • Meet Cute

  Meet Cute (2022)

  drama, komedija, fantazija

  What would you do if you could travel to your loved ones' past, heal their traumas, fix their problems, and change them into the perfect partner?
 • A Jazzman's Blues

  A Jazzman's Blues (2022)

  drama

  Priča Tylera Perryja o zabranjenoj ljubavi i obiteljskoj drami razotkriva 40 godina tajni i laži, uz glazbenu pratnju juke joint bluesa s američkog juga.
 • Lou

  Lou (2022)

  drama, kriminalistički, akcija

  Film počinje tako što se majka Hana igra žmurke sa svojom mladom ćerkom Vi ispred njihove kuće. Lu, gazdarica i usamljenica koja živi sa svojim psom Džeksom, svraća da kaže da treba da plati...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  24.11.2022. 04:47
  Dok sam ga gledao prijao mi je, mahom, iako vrišti neozbiljnost iz filma, sama tema je blesava, ideja, tip je neozbiljan sam po sebi, pa i konačni utisak ne može biti drugačiji, svakako gledam bitno drugačije antiratne filmove onda kada mi je do toga. Uglavnom mi sve to nije smetalo jer nisam ni prišao iole ozbiljno filmu (ovo je bila jedna od mojih ponoćnih projekcija, tj film koji puštam da bih se uspavao, nisu mu teški zadaci LOL), ono što je meni problem, je samo finale. Dakle to kada imaš junaka koji bukvalno u kameru priča nekakvu poruku (kao da smo u školici), šta je video i šta je doživeo, šta je rat, blabla, dok ga svi drugi slušaju u tišini, pa to je zbilja na nivou filma za (malu) decu. Inače mi je uprkos svim manama zbilja bio ok, onaj balvan je šarmantan, kao i njegova naivnost, situacije pa dovoljno blesave da bi mi sve to držalo pažnju, nije to tako lako hollywoodskim filmovima danas, sve mi je teže da završim sa njima lately. Zato ja to gledam pred spavanje, ako zaspim, super, ako me ne uspava, zaintrigira ičime, još bolje, dokle god me ne iznervira nešto toliko da niti mogu da spavam niti da nastavim da gledam. LOLLOL

 • klass
  Active member
  24.11.2022. 03:16
  Bas tako - OK. Kao u skoli, ima uvod, razradu, zakljucak, i nista vise. Dobar 3.

  A moglo je bolje (ruzmarin, snjegovi i sas)  :)    Npr. koliko je bilo prostora za humor kada je istrcao sa pricom da ce to da uradi, pa kako je pokusavao da se izvuce...

   Vijetnam je bas dosta vremena odneo u filmu a to je prikazano maltene kao pozoriste. Mogao je reziser da pogleda neki dobar film o ratu u Vijetnamu i nauci nesto, ukoliko ne zna, a ocigledno ne zna, kako da nam prenese tu ratnu atmosferu. Trebao je, i morao je, da nam menja emocije, od komedije sa CIA, preko napetosti, straha i panike u rovu, pa do tragedije sa razaranjima i lesevima na ulicama koje je prikazao maltene kao stubice da se kola ne parkiraju. 

  Ocajno, zaista ocajno prikazan rat. 

  A tek muzika, izbor pesama...ma uzas..


 • puppet_master
  eXtreme member
  24.11.2022. 01:17
  Meni je bio ok,  povremeno me je (minimalno) podsetio na Forest Gump LOL ali se slažem da je moglo mnogo bolje a opet, film je, kažu, po istinitom događaju, pa i ne čudi to što je sveden ponegde gde je moralo više mašte, ludila i humora.