The Lost Samaritan

Film

akcija, triler (2008)

The Lost Samaritan

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
4,9
The Lost Samaritan

Naslov:

Izgubljeni Samaritanac

Godina:

2008

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Thomas Jahn

Scenarij:

Thomas Jahn
, Chris Artiga-Oliver


Glavne uloge:


Jens Neuhaus
  >  Terry Baskin
Ben Posener
  >  Allan Robins
David Scheller
  >  Trevor Devlin
Dulcie Smart
  >  Kat Vasquez
Ian Somerhalder
  >  William Archer
Anna Fin
  >  Maddie Archer
Ruta Gedmintas
  >  Elle Haas
Stefanie De Nicolo
  >  Nurse
Melissa Holroyd
  >  Janie
Fred Hady
  >  James Heron
O'Shea Miles
  >  Rick
Oliver Debuschewitz
  >  Manny Rodriguez

Opis:


William Archer (Ian Somerhalder) računovođa je koji živi običnim životom u kući srednje klase s naizgled odanom suprugom. No jedne noći otkriva da ga žena vara s njegovim šefom. Tužan i razočaran, William odlazi u restoran u kojem upoznaje lijepu konobaricu Elle s kojom odmah osjeti povezanost. Nakon toga bude svjedok stravičnom sudaru i jureći u najbližu bolnicu pokuša spasiti život žrtvi. No dobro će djelo biti kažnjeno jer su žrtvu pokušala ubiti dvojica agenata FBI-ja, Manny i Trevor. Sada su odlučili srediti Williama. Započinje mahniti lov u kojem Manny i Trevor najprije ubijaju Williamovu ženu i njegova šefa. Potom se William i Elle udruže te moraju ubiti Mannyja da bi spasili vlastite živote. Dok bježe, obraća im se agentica FBI-ja Kat Vasquez koja Williama obavještava da ima inkriminirajuće dokaze kojima se Trevora i Mannyja može osuditi za zločine. Prije no što William stigne svjedočiti, Trevor upuca Kat te lovi Williama i Elle kroz grad. U posljednjem trenutku pojavljuje se ranjena Kat i spašava ih te Williamu i Elle omogućuje da zajedno započnu nov život. Na povratku kući s posla kasno navečer računovođa i dobar samaritanac (Ian Somerhalder) staje da bi pomogao ozlijeđenom vozaču, a na kraju postaje meta dvaju opasnih ubojica koji su zapravo korumpirani agenti FBI-ja.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Tournament

    The Tournament (2009)

    akcija, triler

    Svakih sedam godina u neodređenom gradu održava se turnir na kojem se skupi trideset najsmrtonosnijih ubojica kako bi vidjeli tko je među njima najbolji i osvojili nagradu od 10 milijuna dolara...
  • In Enemy Hands

    In Enemy Hands (2004)

    drama, akcija, triler, ratni

    Za vrijeme Drugog svjetskog rata, u tijeku je poznati podmornički rat u kojem je Hitler pokazao svu moć svoje brojne i razorne U-Boat podmorničke flote.
  • Wake

    Wake (2009)

    drama, komedija, ljubavni

    Cary je razvila čudno navado: udeležuje se tujih pogrebov ter namesto lepotnih salonov obiskuje pogrebniških zavode. Na eni izmed slovesnosti spozna Tylerja, ki je pravkar izgubil svojo zaročenko...
  • Changing Hearts

    Changing Hearts (2002)

    drama, komedija, ljubavni

    Film je inspiriran dvjema ženama koje se suočavaju s najvećim izazovom svojih života. U gradu punom ekscentrika, dvije žene i njihovi voljeni naučit će lekcije od životne važnosti.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}