Pogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2007)

The Wolfman

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,6
The Wolfman

Godina:

2007

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

60 min

Režija:

Bernard Walton


Glavne uloge:


Shaun Ellis
  >  Shaun Ellis

Opis:


Researcher Shaun Ellis, also known as "The Wolfman", raises abandoned wolf cubs and teaches them how to survive in the wild
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • The Wolfman

    The Wolfman (2010)

    drama, fantazija, triler, horor

    Plemić Lawrence Talbot nevoljko se vraća na obiteljsko imanje nakon što je dobio vijest da mu je brat misteriozno nestao. Ponovno se suočava sa svojim otuđenim ocem u isto vrijeme započevši istragu...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    28.05.2023. 19:18
    Polomih se da bih iskopao ovaj filmić i ništa, umesto da sam odmah proverio youtube 

    [TUBE]j4vFBXOoHs0[/TUBE]
  • LEMONZOO
    Active member
    01.06.2012. 16:14
    ne kažem ništa za dokumentarac. plan mi je da skoro pogledam Into the wild 2009, gdje glavni akter ide živjeti sa lavovima.

    za ovo trebaš biti lud.
  • ExtraJa
    Translator
    01.06.2012. 16:09
    Dragi kolega, nisi rekao na osnovu čega ti se ovaj film ne sviđa ali da ne bi ni ja dužio ( a mogao bi LOL) reći ću samo par stvari.

    Prva, svako ima pravo na mišljenje i ukus.
    Druga, u istraživačkom (naučnom-prirodnjačkom) svijetu divljine sve više i više primjenu nalaze alternativni načini istraživanja i otkrivanja novih spoznaja.

    Ne znam koliko pratiš ovaj žanr i koliko ti znače (ako znače uopšte) imena poput: Lynn Rogers, Jane Goodall, Jesus Rivas, Dian Fossey, Thea Litschka-Koen, Jonathan Scott i mnogi drugi koji su i koji posvećuju svoje živote određenim istraživanjima. Poenta je u tome da ovi (kao i mnogi drugi) ne koriste nikakva oružja (niti neke kratkotrajne nasilne radnje) u svom radu pa tako ni puške za uspavljivanje, već se samo oslanjaju na svoje znanje i svoje ruke.
    Za mnoge se ovakav pristup čini suludim ali ono što ovi ljudi postignu u roku par godina, onim "klasičarima" treba daleko više, tako da se i meni lično ovaj način više sviđa.
    A da ne govorimo koliko je potrebno "one stvari" da bi se živjelo sa nekim životinjama ( u ovom slučaju vukovima) u poređenju sa posmatranjem istih sa par kilometara udaljenosti!!!

    PS:
    Ovo ti je slično onome što Cesar Millan radi sa psima, samo puno opasnije i izazovnije.

{{message}}

{{item.title}}