ThrottlePogledaj trailer!

Film

akcija, triler (2005)

Throttle

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,1
Throttle

Godina:

2005

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

86 min

Režija:

James Seale

Scenarij:

James Seale
, Jerome A. Wilson


Glavne uloge:


Amy Locane
  >  Molly Weaver
Adrian Paul
  >  Gavin Matheson
Michelle Beisner
  >  Rebecca
Grayson McCouch
  >  Tom Weaver
Gary Sirchia
  >  Repo Man
Dan Mundell
  >  Eddie
Jefferson Arca
  >  Victor
Tom Gillen
  >  Man in Valiant
Mare Trevathan Phillpott
  >  Beth (as Mare Trevathan Philpott)
Chris Grundy
  >  Lead Officer
Daniel Jay Valdez
  >  Police Officer

Opis:


Jedini zatvor iz kojeg nema bijega je onaj bez zidova i čuvara, na zabačenom otoku usred oceana. Iz takvog će zatvora jedan čovjek ipak pokušati pobjeći, u uzbudljivom znanstveno-fantastičnom trileru "Nemoguć bijeg".

Nemilosrdni zatvorski upravitelj osmislio je 2022. krajnje rješenje za najproblematičnije i najnasilnije zatvorenike - Absalom je tajni otok, na kojem su zatvorenici prepušteni sami sebi, a jedini način bijega upravo je smrt. Nakon što je optužen za ubojstvo nadređenog časnika, kapetan marinaca John Robbins (Ray Liotta) ostavljen je na zloglasnom otoku, gdje otkriva civilizaciju podijeljenu u dvije frakcije: divljačke Autsajdere, koje predvodi ogorčeni Marek (Stuart Wilson), i mirne koloniste na čelu s mudrim diktatorom Ocem (Lance Henriksen). Našavši se u središtu njihova sukoba, Robbins ipak razmišlja isključivo o bijegu s otoka..."Nemoguć bijeg" je znanstveno-fantastični film, no ponešto staromodan, što je razumljivo s obzirom na to da je snimljen prije desetak godina pa je u vremenu iznimno tehnološki nastrojenih naslova tog žanra, pravo osvježenje prisjetiti se vrhunske ZF avanture, koja u sebi spaja najatraktivnije elemente fantastike, akcije, pustolovine i robinzonijade. Redatelj Martin Campbell izvrsno se snalazi u akcijskim sekvencijama, a ne nedostaje mu ni osjećaja za kontemplativne scene samoće glavnog lika. Glavna zvijezda filma je Ray Liotta, a uz Lancea Henriksena, obvezno treba spomenuti i Michaela Lernera, nominiranog za Oscara za film "Barton Fink".
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Moscow Heat

    Moscow Heat (2004)

    drama, akcija

    Želja za osvetom Britanca i Amerikanca vodi sve do Moskve, gdje će uz pomoć lokalnog saveznika pokušati uhvatiti ubojicu koji je tako vješto do sada izbjegavao uhićenje. Umirovljeni...
  • Outpost 37

    Outpost 37 (2014)

    akcija, znanstvena fantastika, triler

    A documentary crew follows an elite unit of soldiers in the wake of an alien invasion.
  • Nine Miles Down

    Nine Miles Down (2009)

    misterij, triler, horor

    Negde u Sahari, muškarac I žena istražuju smrt grupe naučnika, sve dok on ne bude shvatio da ona ne postoji ni u jednom dokumentu, niti na jednoj fotografiji.
  • Alien Tracker

    Alien Tracker (2003)

    znanstvena fantastika

    In a galaxy far away, alien criminals organize a spectacular prison break. Pursued by their home planet's authorities, their leader Zin decides there's one place to go: through a wormhole that allows...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}