Tomb RaiderPogledaj trailer!

Film

akcija, avantura (2018)

Tomb Raider

Ocjena korisnika
Tako-tako
 
Tomb Raider

Naslov:

Tomb Raider

Godina:

2018

Žanr:

akcija, avantura

Režija:

Roar Uthaug

Scenarij:

Geneva Robertson-Dworet


Glavne uloge:


Walton Goggins
  >  Mathias Vogel
Dominic West
  >  Lord Richard Croft
Daniel Wu
  >  Lu Ren
Alicia Vikander
  >  Lara Croft
Vere Tindale
  >  Heli Co-Pilot
Rowan Polonski
  >  Lara's Flatmate
Hannah John-Kamen
  >  Sophie
Michael Chapman
  >  Businessman
James Pimenta
  >  Businessman
Samuel Mak
  >  Teen gang leader
Gintare Beinoraviciute
  >  Nomad Park Goer
Helena Holmes
  >  Nomad Park goer
Bernardo Santos
  >  Police Officer
Avashan Singh
  >  Digger

Opis:


Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao.

Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

Obradio/la:

Soldinjo
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (4)
 • Tomb Raider Ascension

  Tomb Raider Ascension (2007)

  akcija, fantazija, avantura

  Tomb Raider franchise, taking the story back to the beginning of Lara Croft's journey and showing her rise to become "Tomb Raider". A sacred artifact created by the ancient Mayan Civilization in...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  19.03.2018. 23:41
  Hvala CSI na mahom utešnim rečima, mada rekoh već, gledaću ga sigurno
 • 19.03.2018. 23:37
  Ja ću svoj komentar napisati u ovoj temi, jer je ona povezana sa titlovima, a članak već nakon nekog vremena nećemo moći ni da nađemo...Gledala sam film u bioskopu i baš mi je prijao. Prava avantura, koja je dosta realnija od Anđelininih filmova (zauvek će mi ostati u sećanju scena u kojoj pesnicom udara ajkulu ). Ova Lara nije superheroj, krvari, blatnjavi se, dobija batine... Pojedine scene su tako urađene da sam imala osećaj da imam džojstik u rukama i upravljam filmom. Ima i scena koje su me nasmejale, a jedna me je pošteno i štrecnula Lik Lare Kroft je ovde nezreo, neiskusan i lakoveran, a Alisija je sjajno iznela tu ulogu. Daleko od toga da je film remek-delo, realno valjda niko to ni ne očekuje kad ode u bioskop ili klikne na play. Ali je zato jako zabavan, nimalo naporan i melem za oči (pritom ne mislim samo muškarcima zbog Alisije, već je i kompletna scenografija jako impesivna).Filmu zameram samo to što se nije još malo pozabavio sporednim likovima...
 • AcaNDr
  The Legend Of
  18.03.2018. 09:34
  I džabe mi pričamo kako bi trebalo spojiti teme ili dati link prema drugoj, jer već ima komentara u onoj temi, kad se ovde neke stvari nikada neće promeniti. Ponadao sam se, ali ništa od toga. I dalje je rasulo, a i dalje će biti rasulo.