TrustPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, triler (2010)

Trust

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,078%
Trust

Naslov:

Povjerenje

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

David Schwimmer

Scenarij:

Robert Festinger
, Andy Bellin


Glavne uloge:


Noah Emmerich
  >  Al Hart
Catherine Keener
  >  Lynn
Jason Clarke
  >  Doug Tate
Chris Henry Coffey
  >  Graham Weston
Viola Davis
  >  Gail Friedman
Clive Owen
  >  Will
Liana Liberato
  >  Annie
Zanny Laird
  >  Serena Edmonds
Jordan Trovillion
  >  Waitress
Yolanda Mendoza
  >  Tanya
Olivia Wickline
  >  Louise
Spencer Curnutt
  >  Peter
Aislinn DeButch
  >  Katie
Shenell Randall
  >  Alexa
Zoe Levin
  >  Brittany

Opis:


Film 'Trust' je mračna drama o razarajućem uticaju online seksualnog progonitelja na jednu porodicu. Roditelji 14-togodišnje djevojčice su šokirani otkrićem da je ona žrtva odraslog muškarca koji je zadobio njeno poverenje, predstavljajući se lažno kao tinejdžer na chatu.

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari (7)
  • The Boys Are Back

    The Boys Are Back (2009)

    drama

    Inspiriran istinitim događajem, film 'The Boys are Back' prati domišljatog sportskog novinara Joea Warra koji se nakon tragične smrti svoje žene nađe suočen s najvećim životnim izazovom – biti...
  • Natural Disasters

    Natural Disasters (2020)

    drama, komedija

    Three friends in their mid-20s struggle to navigate their professional and personal lives, colliding head on with the messy, hilarious and dreadful growing pangs of adulthood.
  • Cyberbully

    Cyberbully (2011)

    drama

    Tinejdžerica Taylor Hillridge (Emily Osment) odrasta uz majku Kris (Kelly Rowan) i mlađeg brata Erica (Robert Taylor). Za sedamnaesti rođendan dobije osobno računalo i jako je veseli što će moći...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Kampfar
    Senior translator
    23.12.2012. 14:38
    [QUOTE=Nameless One] @Kampfar

    Znači, tebi je OK da kreten od 20 godina pa nadalje siluje (da, siluje bez obzira na njen pristanak) dijete od 13 godina? Da li bi istu priču pričao da imaš kćerku od 13 godina koju je upravo kresnuo njen nastavnik od 40 godina? Ja bih mu presudio po kratkom postupku. Bez imalo dileme. I svakom istom umobolniku. Pristanak djeteta od 13 godina i djevojke od 18-20 na seksualni odnos nikako ne idu ruku pod ruku. Ako nešto nekoga tjera da proganja curice od 13-14 godina, a on je dvostruko stariji od njih, za to nije krivo društvo već njegov bolesni um. To što danas djeca stupaju u seksualne odnose u tim godinama ne daje nikome za pravo da to iskorištava. Uostalom, i prije se to radilo. Za te stvari možemo kriviti društvo, ali ne i za umobolnike.

    P.S.
    Da se nadovežem i na tvoju priču o internet upoznavanju. Tip od 40 godina ne može da skonta da priča sa djetetom od 14? Stvarno? Na kojem je on onda nivou? Ja radim u poslu gdje sam stalno u kontaktu sa djecom pa mi dolaze curice od 13-14 godina koje izgledaju puno starije, što zbog odjeće, frizure, šminke, ali to su djeca i ja ih nikako ne mogu drugačije posmatrati. Da li sam ja onda po tebi umobolan zbog mog razmišljanja ili je to tip koji bi s tom djecom "vodio ljubav" jer su one pristale na to? Recimo i da zaista postoji tip od 40 godina koji nije skontao da priča sa curicom od 14, i dogovori se s njom za sastanak i nađu se, kad ono na vratima dijete. Da li on treba ući u stan? Po tebi, da, jer je zaboga ona pristala na to. Kampfare, curice od 14 godina se zaljube i u svog omiljenog lika iz crtića, a kamoli u nekog dripca koji joj šapuću riječi o ljubavi i koječemu što one voli slušati.
    [/QUOTE]

    Ja pricam o razlici u godinama koja je pogubna. Ti pricas kako je strasno da neki od 40 navata devojcicu od 13-14, ali po tebi nije strasno ako ona ima 18, a lik i dalje 40, 30, 25 ili koliko god?
     Preispitaj bolje to malo. Sta je tebi tu merilo? Fiktivna punoletnost? U nekim zemljama se sa 21 postaje punoletan, pa ajde sad? Sta, teorija pade u vodu?
     Ili je to ono tipicno narodno pogresno shvatanje:
    Ona 14, on 24 = Lose
    Ona 18, on 28 = U pa to je manje strasno (A razlike nema)
     Evo ti primer: Dodje lik u teretanu skenjan sve (Ima 29 godina) i pitamo ga kako i sta je bilo, jer obicno je veseo?
    A on kaze: Brate, ne mogu vise ovako. Zovem ja devojku da dodje na neku veceru, da gledamo neki film da se mazimo ovamo onamo, kad ona sve srecna kaze ''Ej, dobila sam peticu iz Biologije''! Clap
    Ja sam 3 minuta gledao u jednu tacku posle toga...
                

    Nepisano je pravilo da ''mladje devojke vole starije jer su zreliji''. Ko god da im je usadio to u glavu, bolje da se same streljaju. Tako da posavsi od toga, nagledao sam se mnogih veza i brakova gde ne znas je li zenska osoba cerka, zena ili sta vec... Ja licno ne podrzavam ni veze od 10 godina razlike, jer mislim da je to previse.

    Ovde kod mene isto imas banglave dece, pa klinac koji mi se do pre 2 godine protinjao kroz noge kolicki je bio, pre par meseci je postao otac sa 16 godina, dok ona ima 15. Da li ti to govori nesto?

    Meni je licno ispod casti da imam devojku mnogo mladju od sebe, jer sam se nagledao raznoraznih gadosti i fala Bogu jos od malih nogu ucio iz njih.  Da ti uzmes i da uskracujes dete (Musko ili Zensko), za nesto sto je ono zamislilo? (a u ovom slucaju je to neka starija budala) Pa to je kao da si ga napeo u pracku i jos vise doprineo necemu da se desi, jer kad nekom (bilo detetu ili coveku) nesto klikne u glavi, ispunice to po svaku cenu ako treba i u inat. Tako da roditelji mogu da saznaju na vreme ili ne moraju, uglavnom je potpuno svejedno, jer neke ''ustaljene drustvene procese'' ne mogu da iskrenu iz svoga toka.

    I opet ponavljam, kada ti neko da pristanak, onda nema ni silovanja. Postoje razne starosne granice, situacije, itd. sa pravne strane koje tu mogu da se navedu, ali generalno u ovakvom slucaju nije. To da li ce neko da nahvata moje dete, i ja posle da isteram licnu pravdu to ni u kom slucaju ne resava nista do mog tada licnog primera. Da se to meni desi i da ti moju tragediju ispricas pred 30 klinaca, kod 29 na jedno uvo udje na drugo izadje.

    A da, imaš finu kontradikciju gore. 
    Kažeš kakav je to lik kada u 40 god. (ili 30 ili 50, potpuno svejedno) ne može da provali da li četuje sa devojčicom ili ženom, a posle kažeš kako ni ti sam ne možeš da provališ koliko neka klinka ima godina kada se namaže. Dead Ako se ta maže još kao klinka, sigurno ne zaostaje za nekim ''trendovima'', tako da preko neta mogu da te ubedim i da sam bernadinac ako hoću, a kamoli devojka od 30 tj. 15 god. 
    Nekada te je bilo sramota da odeš i kupiš neki prljavi časopis ili nešto slično radi ''obrazovnog karaktera'', dok danas kucneš u google i eto ti sve što te zanima. Povedeš 3-4 razgovora sa 3-4 različita lika i uhodaš se bez problema, imao ti 7 ili 77 godina. 
    Kampfar2012-12-23 15:58:43
  • 23.12.2012. 12:05
    [QUOTE=Nameless One]
    @KampfarZnači, tebi je OK da kreten od 20 godina pa nadalje siluje (da, siluje bez obzira na njen pristanak) dijete od 13 godina? Da li bi istu priču pričao da imaš kćerku od 13 godina koju je upravo kresnuo njen nastavnik od 40 godina? Ja bih mu presudio po kratkom postupku. Bez imalo dileme. I svakom istom umobolniku. Pristanak djeteta od 13 godina i djevojke od 18-20 na seksualni odnos nikako ne idu ruku pod ruku. Ako nešto nekoga tjera da proganja curice od 13-14 godina, a on je dvostruko stariji od njih, za to nije krivo društvo već njegov bolesni um. To što danas djeca stupaju u seksualne odnose u tim godinama ne daje nikome za pravo da to iskorištava. Uostalom, i prije se to radilo. Za te stvari možemo kriviti društvo, ali ne i za umobolnike.P.S.Da se nadovežem i na tvoju priču o internet upoznavanju. Tip od 40 godina ne može da skonta da priča sa djetetom od 14? Stvarno? Na kojem je on onda nivou? Ja radim u poslu gdje sam stalno u kontaktu sa djecom pa mi dolaze curice od 13-14 godina koje izgledaju puno starije, što zbog odjeće, frizure, šminke, ali to su djeca i ja ih nikako ne mogu drugačije posmatrati. Da li sam ja onda po tebi umobolan zbog mog razmišljanja ili je to tip koji bi s tom djecom "vodio ljubav" jer su one pristale na to? Recimo i da zaista postoji tip od 40 godina koji nije skontao da priča sa curicom od 14, i dogovori se s njom za sastanak i nađu se, kad ono na vratima dijete. Da li on treba ući u stan? Po tebi, da, jer je zaboga ona pristala na to. Kampfare, curice od 14 godina se zaljube i u svog omiljenog lika iz crtića, a kamoli u nekog dripca koji joj šapuću riječi o ljubavi i koječemu što one voli slušati.




    [/QUOTE]


    Nameless One, svaka ti je na mestu, k'o u Andrića Ive!!!
    U potpunosti se slažem sa tobom. Svoje mišljenje sam već rekao u vezi tih bolesnih pedofila i seksualno izopačenih frikova, tako da sam završio više priču na ovu temu.
  • Nameless One
    Senior translator
    23.12.2012. 09:58
    @Kampfar

    Znači, tebi je OK da kreten od 20 godina pa nadalje siluje (da, siluje bez obzira na njen pristanak) dijete od 13 godina? Da li bi istu priču pričao da imaš kćerku od 13 godina koju je upravo kresnuo njen nastavnik od 40 godina? Ja bih mu presudio po kratkom postupku. Bez imalo dileme. I svakom istom umobolniku. Pristanak djeteta od 13 godina i djevojke od 18-20 na seksualni odnos nikako ne idu ruku pod ruku. Ako nešto nekoga tjera da proganja curice od 13-14 godina, a on je dvostruko stariji od njih, za to nije krivo društvo već njegov bolesni um. To što danas djeca stupaju u seksualne odnose u tim godinama ne daje nikome za pravo da to iskorištava. Uostalom, i prije se to radilo. Za te stvari možemo kriviti društvo, ali ne i za umobolnike.

    P.S.
    Da se nadovežem i na tvoju priču o internet upoznavanju. Tip od 40 godina ne može da skonta da priča sa djetetom od 14? Stvarno? Na kojem je on onda nivou? Ja radim u poslu gdje sam stalno u kontaktu sa djecom pa mi dolaze curice od 13-14 godina koje izgledaju puno starije, što zbog odjeće, frizure, šminke, ali to su djeca i ja ih nikako ne mogu drugačije posmatrati. Da li sam ja onda po tebi umobolan zbog mog razmišljanja ili je to tip koji bi s tom djecom "vodio ljubav" jer su one pristale na to? Recimo i da zaista postoji tip od 40 godina koji nije skontao da priča sa curicom od 14, i dogovori se s njom za sastanak i nađu se, kad ono na vratima dijete. Da li on treba ući u stan? Po tebi, da, jer je zaboga ona pristala na to. Kampfare, curice od 14 godina se zaljube i u svog omiljenog lika iz crtića, a kamoli u nekog dripca koji joj šapuću riječi o ljubavi i koječemu što one voli slušati.
    Nameless One2012-12-23 10:10:32

{{message}}

{{item.title}}