Pogledaj trailer!

Film

drama (2023)

We 12

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
3,5
We 12

Godina:

2023

Žanr:

drama

Trajanje:

97 min

Režija:

Berry Ho

Scenarij:

Lai Sze Cheung


Glavne uloge:


Stanley Sze-Chun Yau
  >  A. Lo
Jer Ying-Ting Lau
  >  K. T.
Alton Wong
  >  Alton
Frankie Sui-Fai Chan
  >  Frankie
Fatboy Yip Leung
  >  Kaito Fatboy
Jeremy Chun-Kit Lee
  >  A. K.
Tiger Ngo-Yin Yau
  >  Tiger
Ian Cheuk-Yin Chan
  >  Ian
Yoyo Kot
  >  The Coordinator
Tak-Bun Wong
  >  The Boss
Lok Man Yeung
  >  Lokman
Yeung Wai-lun
  >  Security Manager Johnny

Opis:


U svetu, koji je običan, ali pomalo nesvakidašnji, postoji podzemna organizacija koja se zove "Kaito asocijacija". Njihovi članovi nečujno čuvaju društveni poredak i mir.

U okviru organizacije postoji 12 genija, svaki sa svojim jedinstvenim veštinama. Kaito Ian je dobar u planiranju, Kaito KT je majstor hipnoze, Kaito Stanley je vešt u prisluškivanju, Kaito A.Lo je najprilagodljiviji, Kaito Edan je odličan u spuštanju, Kaito Jer se može odmah prerušiti, Kaito Tiger zna čitati s usana iz daljine, Kaito Alton je haker svetske klase, Kaito AK. savladava telepatiju, Kaito Lokman je upoznat s tehnikama podizanja samopouzdanja, Kaito Frankie ima najjače šesto čulo, a Kaito Jeremy ima prirodnu super memoriju i može da čita i zapamti velike količine informacija čim ih čuje.

Oni su glavni članovi Kaito udruženja.

Jednog dana su od Bossa dobili instrukcije da se okupe u štabu kako bi završili važan slučaj koji će uticati na celi svet.

Najveći izazov je što je njih 12 godinama razdvojeno, svaki zauzet svojim poslovima. Stoga im nedostaje međusobno razumevanje.

Suočeni s važnim slučajem koji Boss visoko ceni, njih 12 moraju ponovo da rade zajedno nakon što su bili razdvojeni toliko dugo. Oni ne samo da moraju da ožive svoj timski duh, već i da se suoče sa glavnim neprijateljem svih Kaitoua, menadžerom obezbeđenja Džonijem, koji ih pokušava zaustaviti, čineći misiju još težom.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Disco Boy

    Disco Boy (2023)

    drama

    Nakon mučnog putovanja kroz Evropu, Aleksej stiže u Pariz kako bi se pridružio Legiji stranaca. U delti reke Niger Džomo se bori protiv naftnih kompanija koje ugrožavaju selo i život njegove...
  • Drift

    Drift (2023)

    drama

    Jacqueline escapes her war-torn country to a Greek island. She meets an unmoored tour guide and the two become close as they each find hope in the other.
  • L'origine du mal

    L'origine du mal (2022)

    drama, triler

    Ljubomora i gorčina razbijaju Stefaninu porodicu koja sebi izmišlja sasvim drugi život kako bi impresionirala bogataša i žene u okruženju, koji je potkopavaju.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}