YeolhansiPogledaj trailer!

Film

znanstvena fantastika, triler (2013)

Yeolhansi

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7
Yeolhansi

Naslov:

Yeolhansi

Godina:

2013

Žanr:

znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Hyun-seok Kim

Scenarij:

Seung-Hwan Lee


Glavne uloge:


Jeong Jae-yeong
  >  Woo-seok
Oh Kwang-rok
  >  Young-Eun's father
Cheol-min Park
  >  Park Yeong-sik
Dae-yeon Lee
  >  Head of a department Jo
Geon-ju Lee
  >  Moon-Soon
Kim Ok-bin
  >  Young-eun
Daniel Choi
  >  Ji-wan
Da-eun Sin
  >  Nam Goong Sook

Opis:


In the not-so distant future, researchers at a deep-sea labaratory have finally succeded in inventing a time machine. Heavily burdened by financial stress, head researcher Woo-seok is promised more funding from a mega-corporation, if he successfully completes a test flight. Ji-wan tries to stop his colleague and lover, Young-eun from going on the dangerous flight, but Woo-seok and Young-eun carry out the mission and travel to 11 A.M - the next day. They arrive at the planned time only to find the base on the verge of collapse. What could have happened in the 24 hours?
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Peulraenmaen

    Peulraenmaen (2014)

    drama, komedija, ljubavni

    Jeong-seok is a librarian who is obsessive-compulsive and must set plans for everything. Unable to get along well with others due to such a personality, he falls for a convenience store worker who is...
  • I-ut saram

    I-ut saram (2012)

    triler

    On a raining evening, middle-school student Yeo-Seon (Kim Sae-Ron), resident of a middle-class apartment complex, walks home alone from the bus stop, but she doesn't make it home. 10 days later, her...
  • Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul

    Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul (2020)

    drama, kriminalistički, triler

    Vlasnik restorana koji se svim silama bori da preživi, a brine se i za svoju bolesnu majku, iznenada pronalazi torbu punu para u sauni. Istovremeno, jedan carinski službenik dospeva u nevolju kada...
  • M

    M (2007)

    drama, kriminalistički, misterij

    A young writer can't write a word for his next novel, he also doesn't feel right with his fiancée; because he falls in love with a woman, but he can't remember who she is and can't figure out if...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.02.2021. 18:27
    Problem s Inrangom je taj što su išli prilagođavati japanski anime na svoj teritorij i u budućnost, a to nikako nije moglo ispast dobro. ;)

    U pravu si što se tiče scifija, ima svijetlih primjera (podcijenjeni Doomsday Book), ali sve je to jako rijetko i podbačaj od kinematografije koja je preklani izbacila preko 1000 filmova.
    Što je jako čudno s obzirom da nisu tehnološki zaostala zemlja i uostalom imaju Samsung. Možda njihova publika ne želi gledati scifi nego samo fantasy pa se ne trude?
    Ali opet kako onda objasniti inovativnu seriju Circle formata kakav nitko dotad nije pokušao, a ni nakon nje? Je, K-drama službeno strima i tu seriju na YT i to s nekoliko uključenih titlova - besplatno!

    Iskreno se nadam da Space Sweepers neće razočarati.

    JoxerTM2021-02-02 18:37:12
  • bgvracar
    Senior translator
    31.01.2021. 12:42
    Odgledao sam ga dok je još postojao samo engleski titl. Nije mi se dopao i jedva sam čekao da se završi. Izgledao mi je kao da traje čitavu večnost. Jednostavno se nisam snašao u toj gomili detalja a protokom vremena sam dosta toga i zaboravio vezano za radnju filma pa ne bih ulazio u detaljniju analizu. Isti osećaj ravnodušnosti sam imao i kad sam gledao slično sci-fi ostvarenje pod imenom Illang: The Wolf Brigade a to mi se ne dešava često kad su "korejanci" u pitanju. Mislim da sci-fi definitivno nije žanr u kojem se ova kinematografija snalazi za razliku od trilera, gangsteraja i istorijskih spektakala u okviru kojih plivaju kao riba u vodi.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    31.01.2021. 02:47
    Netko je negdje bio pisao da je ovo ljubavni fim pa sam tada preskočio. E sad nisam.
    Istina je da je ovo ljubavni scifi. Triler osim mrvica koje na nj sliče zaboravite, osim ako vam je romantika napeta.

    Pa će ovdje dvoje (ne zaljubljeni par!) iz tima koji je razvio vremenski stroj otići 1 dan u budućnost gdje mogu ostati 15 minuta i tamo će zateći katastrofu.
    Kad se vrate, pokušavaju tu budućnost promijeniti drugim izborima u sadašnjosti, ali ispada da je sudbina jača i da je put u pakao zbilja popločan dobrim namjerama. Ili možda ipak nije?

    U standardnim filmovima o putovanju kroz vrijeme, uporno se pokušava mijenjati sadašnjost.
    Ovdje imamo novi koncept koji se meni jako sviđa.

    Međutim, puno i previše se vremena potrošilo na dvije ljubavne priče koje filmu ne trebaju i bez kojih bi film bio puno bolji jer su naporne. Da ne kažem otrcane. Ne pomaže što će jedna završiti loše.
    Dobra znači ideja, ne i tako dobra izvedba.

    Ljubitelji scifija, dati mu šansu pod obavezno zbog posebne ideje.
    Ljubitelji romantike... Ne dirajte, ti su dijelovi baš dosadni za razliku od ostatka priče.
    Ljubitelji Jeong Jaeyeonga, pogledati jer opet je odradio izvrstan posao.
    Ostali, po želji. Ne očekujte čuda i bit će vam dobar.
    JoxerTM2021-01-31 02:54:20

{{message}}

{{item.title}}