Zack Snyder's Justice LeaguePogledaj trailer!

Film

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura (2021)

Zack Snyder's Justice League

Ocjena korisnika
Odlično!
8,574%
Zack Snyder's Justice League

Naslov:

Liga pravde Zacka Snydera

Godina:

2021

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

242 min

Režija:

Zack Snyder

Scenarij:

Chris Terrio
, Joe Shuster
, Jerry Siegel
, Zack Snyder
, Will Beall


Glavne uloge:


Diane Lane
  >  Martha Kent
Ben Affleck
  >  Batman
Ben Affleck
  >  Bruce Wayne
Jeremy Irons
  >  Alfred
Robin Wright
  >  Antiope
Ciarán Hinds
  >  Steppenwolf
Jared Leto
  >  The Joker
Connie Nielsen
  >  Queen Hippolyta
Amy Adams
  >  Lois Lane
Karen Bryson
  >  Elinor Stone
Henry Cavill
  >  Clark Kent
Henry Cavill
  >  Superman
Jesse Eisenberg
  >  Lex Luthor
Joe Manganiello
  >  Deathstroke
Jason Momoa
  >  Aquaman
Jason Momoa
  >  Arthur Curry
J.K. Simmons
  >  Commissioner Gordon
Amber Heard
  >  Mera
Gal Gadot
  >  Diana Prince
Gal Gadot
  >  Wonder Woman
Ezra Miller
  >  Barry Allen
Ezra Miller
  >  The Flash
Ray Fisher
  >  Cyborg
Ray Fisher
  >  Victor Stone
Kiersey Clemons
  >  Iris West
Ryan Zheng
  >  Ryan Choi

Opis:


U LIGI PRAVDE ZACKA SNYDERA, odlučan osigurati da konačna žrtva Supermana (Henry Cavill) nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) udružuje snage s Dianom Prince (Gal Gadot) s planovima za novačenje tima metaljudi koji će zaštititi svijet od nadolazeće prijetnje katastrofalnih razmjera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Bruce zamišljao jer se svaki od novaka mora suočiti s demonima iz vlastite prošlosti kako bi nadišli ono što ih je sputavalo dopuštajući im da se okupe i napokon oforme neviđenu ligu heroja. Sada ujedinjeni, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i Flash (Ezra Miller) možda su zakasnili da spase planet od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida te njihovih strašnih namjera.

Obradio/la:

bojan969
 • Slično za pogledati
 • Komentari (22)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Freak37
  eXtreme member
  13.04.2021. 17:56
  Zack Snyder's Liga oduvala predhodnu . Odlican !
 • 23.03.2021. 19:17
  Fantastican! Rasturili likovi pogotovu Flash koji u ovaj ozbiljniji i hrabriji a humor od njega razumljivo takav lik iz stripa jer najmladji i najsrecniji u ekipi ali ne onaj od Whedon Cut koji mu promenio ponasanje i izgleda uplasen a tako i za sve likove u ovaj svi ozbiljniji! Superman fantastican u crno odelo i scene odlicne iako najmanju ulogu ima sto razumljivo! Steppenwolf brutalan zastrasujuc i visok fantastican je i Darkseid i Desaad fantasticno izgledaju i svi ostali! Ovaj 3 i 30min scene koje nisu u onaj i samo pola sata scene u onaj ali Whedon isekao krace su i promenio ponasanje likova u onaj! Obratiti paznju scene u ovaj detaljnije duze mracnije bolje 100 puta i obratiti paznju scene borbe u centru Metropolis u parku u ovaj policija i kola vise a u onaj Whedon uklonio sve i vise scene od Superman u parku i obratiti paznju mnoge scene sto Whedon u onaj isekao! Onaj sto kaze nece gleda ovaj vec ce za nekoliko godina i oni koji kazu katastrofa vi nemate pojma jer radnja i efekti fantasticni! Man Of Steel i Batman vs Superman odlicni mracni kako treba to pravi put DCEU i sad ovaj odlican i odlicni i Wonder Woman i Aquaman iako svetlosti iako nastavak Wonder Woman slab ali los nije ali 3 deo bice odlican uveren sam! Uveren sam bice Justice League 2 i 3 jer Snyder izjavio bice neverovatni i bolji!
 • dzindzin16
  Active member
  23.03.2021. 06:45
  Ja ove superjunake ne gledam i ne pratim.Izuzetak cine Betmen i naravno Supermen.Nisam gledao ni tu prvu verziju ovoga.Ovo odgledah.Iznenadili su me cesti, losi specijalni efekti.Kao da je crtani film u pitanju a ne ultra blokbaster(i crtani moze biti blokbaster).Vise manje, bilo je zanimljivo ali mi se sve uglavnom svelo na gledaj redom radnju CEKAJUCI SUPERMENA.Hvala na prevodu