1899Pogledaj trailer!

TV serija

drama, povijesni, horor (2022)

1899

Ocjena korisnika
Tako-tako
8,2
1899

Naslov:

1899

Godina:

2022

Žanr:

drama, povijesni, horor

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Isabella Wei
  >  Ling Yi
Lucas Lynggaard Tønnesen
  >  Krester
José Pimentão
  >  Ramiro
Yann Gael
  >  Jérome
Gabby Wong
  >  Yuk Je
Jonas Bloquet
  >  Lucien
Maciej Musial
  >  Olek
Isaak Dentler
  >  Franz
Tino Mewes
  >  Sebastian
Andreas Pietschmann
  >  Eyk Larsen
Mathilde Ollivier
  >  Clémence
Clara Rosager
  >  Tove
Emily Beecham
  >  Maura Franklin
Alexandre Willaume
  >  Anker
Maria Erwolter
  >  Iben

Opis:


Radnja misteriozne horor serije 1989 smještena je u 19. stoljeće, a prati brod pun putnika koji kapetan skrene s kursa u nadi da će spasiti izgubljeni brod zvan Prometej. No, kada stignu otkriju da je brod potonuo i misteriozno ponovno izronio, ovog puta bez i jedne osobe na brodu. Kako se istraga nastavlja, golema se zagonetka počinje otkrivati ​​ukazujući na veće misterije broda, njegovog nestanka i povratka.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (42)
 • The Whale

  The Whale (2022)

  drama

  Povučeni učitelj engleskog jezika koji pati od teške gojaznosti pokušava da se ponovo poveže sa svojom otuđenom kćerkom tinejdžerkom i tako stekne poslednju priliku za iskupljenje.
 • The English

  The English (2022)

  drama, western

  Radnja serije dešava se u Americi 1890-tih. Engleska aristokratkinja Lady Cornelia Locke ( Blunt) i bivši vojni konjanik indijanskog porekla Eli Whipp (Spencer) udružuju se da bi u divljem okruženju...
 • Weird: The Al Yankovic Story

  Weird: The Al Yankovic Story (2022)

  biografski, komedija, glazba

  Istražuje sve aspekte Jankovićevog života: od njegovog meteorskog uspona do slave sa ranim hitovima, kao što su 'Eat It' i 'Like a Surgeon', pa sve do njegovih burnih ljubavnih afera sa slavnim...
 • The Good Nurse

  The Good Nurse (2022)

  biografski, drama, kriminalistički

  Preopterećena sestra s odjela intenzivne oslanja se na nesebičnog novog kolegu na i poslu i kod kuće... sve dok joj zbog neočekivane smrti pacijentice ne postane sumnjiv.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  02.12.2022. 09:09
  [QUOTE=kjovo]jedini problem po meni u svemu ovome Mizi je to sto sti potkacio i pomalo prozvao one koji gledaju to sto se tebi ne svidja i u tome je stvar.[/QUOTE]

  Upravo to, nema ikakve svrhe pričati ko je neinteligentan, uvrnut, šta zna o životu blablabla, uopšte to kakvi su ljudi koji gledaju ovo ili ono, to niti ima veze sa utiskom o kakvim žanrovima kojih se gadimo, ni sa doživljajem kakvog dela, ni sa kakvim životnim i inim stavovima. Onda se mora u jednoj temi ukazivati na pravila, u drugoj brisati postovi, u trećoj evo ovoga a nepotrebno, potpuno. I na kraju Mizi misli da ga ne volimo, diskriminišemo i šta sve već Unhappy a sam se daje potpuno nebitnim stvarima. 
 • kjovo
  eXtreme member
  02.12.2022. 08:55
  Ah zaboravi ar8c i njegov skoro pa istovetni kao moj ukus za filmove i serije
 • kjovo
  eXtreme member
  02.12.2022. 08:39
  Au bre sta ispade od svega ovoga ,kakvo bre brisanje ,zajebavaj koliko hoces to sto mi gledamo i pricaj da ti se gadi ili sta vec evo ja se prikljucujem Joxeru da ne bi pogledao biografski i ratni film ma da me vezu za stolicu i kazu moras,jedini problem po meni u svemu ovome Mizi je to sto sti potkacio i pomalo prozvao one koji gledaju to sto se tebi ne svidja i u tome je stvar. Inace ovako bas volim tvoju zajebanciju,Puppetov razmisljanja,Alexove pa po meni dubokoumne stavove ,Joxerov rezak jezik i dalje vise da ne nabrajam.