90210

TV serija

drama, komedija, ljubavni (2008)

90210

Ocjena korisnika
-
6,1
90210

Naslov:

Novi klinci s Beverly Hillsa

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

60 min

Autor:

Gabe Sachs
, Jeff Judah
, Darren Star

Opis:


Inovativan i moderan spin-off kultne dramske serije "Beverly Hills, 90210", novi "90210" gleda na život kroz oči Annie Wilson (Shenae Grimes, "Degrassi: Novi naraštaj") i njezina brata Wilsona (Tristan Wilds, "Žica"), kojima je nakon prvog dana u srednjoj školi West Beverly Hills posve jasno da više nisu u Kansasu. Obitelj Wilson, koja uključuje tatu Harryja (Rob Estes, "Melrose Place") i mamu Debbie (Lori Loughlin, "Summerland"), preselila se na Beverly Hills kako bi držala na oku Harryjevu majku Tabithu (Jessica Walter, "Prikraćeni"), energičnu ali zaboravljenu bivšu televizijsku zvijezdu i redovnu posjetiteljicu klinike za odvikavanje od ovisnosti "Betty Ford".
Kao da nije dovoljno što su novi u školi, situacija za Annie i Dixona još je teža jer je njihov otac preuzeo posao ravnatelja upravo te srednje škole. Annie, slatka i prijateljski raspoložena djevojka koja strastveno voli kazalište, u školi doživljava kulturni šok, kao i Dixon, izvrstan sportaš i učenik kojeg je obitelj Wilson posvojila nakon što su ga udomili. Annie i Dixon su bliski kao pravi brat i sestra, a to će im trebati kako bi se snašli među svim novim klikama i školskim kolegama koji uključuju Naomi (AnnaLynne McCord, "Reži me"), seksi, razmaženu bogatašicu; Ethana (Dustin Milligan, "Runaway"), popularnog sportaša čije su sposobnosti ravne Dixonovima; Navida (Michael Steger, "The Winner"), koji želi postati novinar i vodi dnevne školske vijesti; i Silver (Jessica Stroup, "Prom Night"), buntovnice koja producira i nastupa u serijalu sličnu onima koji se stavljaju na YouTube.

Čak je školsko osoblje cool i sofisticirano, primjerice pametni i duhoviti nastavnik Ryan Mathhews (Ryan Eggold, "Urednica tabloida") i prelijepa savjetnica Kelly Taylor (Jennie Garth iz originalne serije "Beverly Hills, 90210"). Obitelj Wilson tek je počela shvaćati koliko će im se životi promijeniti.
Seriju "90210" producirala je televizijska kuća CBS Paramount Network, izvršni su producenti Gabe Sachs ("Freaks and Geeks"), Jeff Judah ("Freaks and Geeks") i Rebecca Kirshner ("Gilmoreice"). Mark Piznarski ("Tračerica") je redatelj i izvršni producent prve epizode.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (33)
 • Hart of Dixie

  Hart of Dixie (2011)

  drama, komedija, ljubavni

  Za dr. Zoe Hart sve je uvijek išlo točno po planu. Lijepa, privilegirana i nadarena, kanila je baviti se kardiokirurgijom poput svoga oca. No, kad joj kažu kako zbog lošeg ophođenja s pacijentima ne...
 • The Lying Game

  The Lying Game (2011)

  drama, misterij

  The Lying Game follows long-lost twins Emma and Sutton. Separated under mysterious circumstances, Sutton was adopted... by the wealthy Mercer family in Phoenix, while Emma grew up in the foster...
 • Jane by Design

  Jane by Design (2012)

  drama, komedija

  Jane By Design ( prvobitno "What Would Jane Do" ) je porodična drama koja prati Jane, tinejdžerku koja dobija posao u maloprodajnoj kompaniji kada je greškom zamene odraslom osobom. Jane ubrzo nalazi...
 • Melrose Place

  Melrose Place (2009)

  drama, ljubavni

  A new generation of young professionals living at the infamous Melrose complex deal with obtaining their own personal goals, drives, and desires, both amongst themselves and others.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • tweegy
  Senior translator
  24.05.2013. 03:57
  Postavljen prevod za finalnu epizodu serije.
 • tweegy
  Senior translator
  15.07.2012. 15:34
  Postavljen prevod za
  90210 - 04x21 - Bride and Prejudice


  Evo i pesme koju peva Jessica Lowndes u ovoj epizodi.


  [TUBE]jxaalGyaQ2c&feature=share[/TUBE]
 • tweegy
  Senior translator
  27.05.2012. 08:22
  Postavljen prevod za 90210 - 04x20 - Blue Ivy