Archive 81Pogledaj trailer!

TV serija

drama, misterij, horor (2022)

Archive 81

Ocjena korisnika
Odlično!
7,6
Archive 81

Naslov:

Arhiv 81

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Jacqueline Antaramian
  >  Bobbi
Eden Marryshow
  >  John Smith
Martin Donovan
  >  Virgil
Kristin Griffith
  >  Cassandra Wall
Seo Ye-hwa
  >  Bar patron
Sol Miranda
  >  Beatriz
Matt McGorry
  >  Mark
Evan Jonigkeit
  >  Samuel
Julia Chan
  >  Anabelle
Dina Shihabi
  >  Melody Pendras
Charlie Hudson III
  >  Steven Turner
Kate Eastman
  >  Tamara Stefano
Shay Guthrie
  >  Callie
Ariana Neal
  >  Jess
Johnna Leary
  >  Visser Tenant

Opis:


Triler Archive 81 prati Dana Turnera (Mamoudou Athie), arhivista koji preuzima posao obnavljanja zbirke oštećenih videokaseta iz 1994. Rekonstruirajući rad dokumentaristice Melody Pendras (Dina Shihabi), uvučen je u njezino istraživanje opasnog kulta u stambenoj zgradi Visser. Dan polako otkriva da je opsjednut time da sazna što se dogodilo Melody. Kada dva lika uspostave tajanstvenu vezu, Dan postaje uvjeren da je može spasiti od zastrašujućeg kraja koji ju je snašao prije 25 godina.

Obradio/la:

bojan969
 • Slično za pogledati
 • Komentari (2)
 • Crushed

  Crushed (2009)

  drama, kriminalistički, misterij

  Charlie and Danny investigate the murder of a tow truck operator who was found crushed to death in a wrecking yard. They trace his e-mails to a pretty college co-ed who recently returned to live at...
 • Inventing Anna

  Inventing Anna (2022)

  drama

  Smiona poduzetnica ili prevarantica? Novinarka radi na članku o Anni Delvey, ženi koja je njujoršku elitu uvjerila da je bogata nasljednica iz Njemačke.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • kjovo
  eXtreme member
  08.04.2022. 07:52
  Eto meni bas legla,dobra mi prica,atmosfera fantasticna ,dobra gluma iako po prvi put vidim sve glumce. Muzika odrzava atmosferu ,spora ali nije mi dosadna nijednog momenta.
 • robin12345
  Senior translator
  20.01.2022. 17:09
  Nema za mene druge sezone. Ni pod razno. Još jedna niskobuđetna Netflix serijica, koja nešto pretendira da bude mistery. Osam epizoda bi stalo u jednu ispodprosječnu epizodu Zone sumaraka. Kult, demončić iz druge dimenzije i slabučak casting. Glavni lik je Mamuadu Athie, dosta slabo odradio posao. Nešto , ali samo nešto je bolji njegov kompić, sporedni lik Matt McGorry. Glavna glumica je osrednja Dina Shibabi, kojoj je najveći mark, što je Saudijka porijeklom. Nešto je malo bolja njena kolegica Julia Chan. Ako su sporedni glumci bolji od dvoje glavnih koji su u kadru 80% vremena, to nešto govori. O priči ni ne bih. Nije moj tip mistery/horrora. Eventualno štovatelji kultova budu nešto vidjeli u ovoj sporoj, na trenutke dosadnoj mainstream Netflix serijici.