Ash vs Evil DeadPogledaj trailer!

TV serija

komedija, akcija, fantazija, horor (2015)

Ash vs Evil Dead

Ocjena korisnika
Odlično!
8,6
Ash vs Evil Dead

Naslov:

Ash protiv zlih mrtvaca

Godina:

2015

Žanr:

komedija, akcija, fantazija, horor

Trajanje:

30 min

Autor:

Tom Spezialy
, Ivan Raimi
, Sam Raimi


Glavne uloge:


Ray Santiago
  >  Pablo Simon Bolivar
Lucy Lawless
  >  Ruby Knowby
Bruce Campbell
  >  Ashley 'Ash' J. Williams
Dana DeLorenzo
  >  Kelly Maxwell
Jill Marie Jones
  >  Amanda Fisher
Stephen Lovatt
  >  Sheriff Thomas Emery
Michelle Hurd
  >  Linda B. Emery
Ted Raimi
  >  Chet Kaminski
Joel Tobeck
  >  Baal
Pepi Sonuga
  >  Lacey Emery
Lee Majors
  >  Brock Williams
Ben Fransham
  >  Eligos
Samara Weaving
  >  Heather
Phil Peleton
  >  Kelly's Father
Ido Drent
  >  Brad

Opis:


Ash je lovac na čudovišta koji je zadnjih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim.

„Ash protiv zlih mrtvaca“, serija je od deset polusatnih epizoda i dugoočekivani nastavak klasičnog horora „Zla smrt“. Bruce Campbell reprizira ulogu Asha, radnika u samoposluživanju, ostarjelog ženskara i lovca na čudovište s motornom pilom umjesto ruke koji je zadnjih 30 godina izbjegavao odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim. Sudbina, čini se, ne namjerava osloboditi ovog neočekivanog heroja iz svog „zlog“ stiska. Bruce Campbellu u ulozi Asha Williamsa pridružuju se Lucy Lawless kao Ruby, tajanstvena osoba koja vjeruje da je Ash uzrok pojave kuge, Ray Santiago kao Pablo Simon Bolivar, idealistični imigrant koji postane Asheva vjerna desna ruka, Dana De Lorenzo kao Kelly Maxwell, mrzovoljno divlje dijete koje pokušava pobjeći od prošlosti, te Jill Marie Jones kao Amanda Fisher, osramoćena michiganska policajka koja kreće u potragu za antijunakom Ashem da dokaže njegovu odgovornost za jezivo ubojstvo njezina partnera.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (15)
 • Army of Darkness

  Army of Darkness (1992)

  komedija, fantazija, horor

  Ash (Bruce Campbell) je kroz vremenski tunel transportiran u Srednji vijek, gdje ga pogrešno zarobljavaju zajedno s vojnicima Henryja Crvenog (Richard Grove) i odvode lordu Arthuru (Marcus Gilbert)...
 • Bubba Ho-Tep

  Bubba Ho-Tep (2002)

  misterij, komedija, fantazija, western, horor

  Elvis Presley i JFK udružuju snage u borbi protiv drevne mumije Don Coscarelli, redatelj kultnih filmova kao što su "Phantasm" i "Beastmaster", donosi nam horor komediju inspiriranu kratkom...
 • Stan Against Evil

  Stan Against Evil (2016)

  komedija, fantazija, horor

  Gradić u Novoj Engleskoj, izgrađen na mestu masovnog spaljivanja veštica, progone demoni. Bivši policajac Stanley Miller se udružuje sa novom policajkom Evie u odbrani grada.
 • Lucifer

  Lucifer (2016)

  drama, kriminalistički, fantazija

  ‘Lucifer’ je nevjerojatna priča o prvom palom anđelu. Budući da je nesretan s monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer Morningstar sišao je s prijestolja i povukao se u Grad Anđela, gdje je...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  29.04.2018. 23:30
  [QUOTE=CSInvestigator]Obnovljeno za 4. sezonu Wink
  [/QUOTE]

    Zlikovci su otkazali najavljenu četvrtu sezonu.

    Finale je bilo u duhu autora serije. U prošloj epizodi eliminisali su glavnog anatgonistu, ostavili Eša bez motorke...Ukratko, počeli su sa čišćenjem i pripremama za kraj serije. Videće se još hoće li Eš vaskrsnuti u budućnosti kao kombinacija Pobesnelog Maksa i Eša ili će staviti tačku na sve to.

    U svakom slučaju, više sam nego zadovoljan viđenim.
 • bokidante
  Active member
  16.04.2018. 22:58
  Odlična serija i vrhunska zabava! 10/10
 • Stole Haringa
  eXtreme member
  04.04.2018. 00:05
    Nisam ni sumnjao da će prestati. Stalna ekipa je dobro uigrana, prijatelji su i rođaci koji su uložili pare u seriju u kojoj se dobro zabavljaju. Primetio sam da je ženskinje koje gostuje u seriji mahom iz Australije.