TV serija

drama, kriminalistički, akcija, triler (2010)

Chase

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,0
Chase

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Jennifer Johnson


Glavne uloge:


Cole Hauser
  >  Jimmy Godfrey
Jesse Metcalfe
  >  Luke Watson
Amaury Nolasco
  >  Marco Martinez
Kelli Giddish
  >  Annie Frost
Rose Rollins
  >  Daisy Ogbaa
Siena Goines
  >  Natalie
Eddie Cibrian
  >  Ben Crowley
Darryl Cox
  >  Jared Porter
William Sadler
  >  William Frost
Yancey Arias
  >  Pablo Cordova
Mo Gallini
  >  Hector Torres
Michael Irby
  >  Agent Felix Perez
Damon Carney
  >  Dan O'Neil
Travis Fimmel
  >  Mason Boyle
Steve Mokate
  >  Clark Perry

Opis:


Od nagrađivanog producenta Jerryja Bruckheimera dolazi uzbudljiva serija o timu koji traga za najopasnijim američkim bjeguncima. Kelli Giddish ('Prošli život') tumači policajku Annie Frost, glavnu šeficu tima u Teksasu koja svojom odlučnošću i briljantnim umom uvijek pronađe skrovište najopasnijih bjegunaca. Uz glavnu glumicu ostale članove tima tumače Cole Hauser, Amaury Nolasco, Rose Rollins i Jesse Metcalfe. Zanimljiv je podatak da je glumac Cole Hauser potomak osnivača Warner Bros studija.

Annie Frost je šefica tima koji u Teksasu traga za najopasnijim kriminalcima. U njezinom elitnom timu su Jimmy Godfrey (Hauser), pravi američki kauboj i dijete iz istočnog dijela Teksasa koje još uvijek nije odraslo, zatim Marco Martinez (Nolasco), inteligentan čovjek koji više od svega voli pričati te Daisy Ogbaa (Rollins), prava stručnjakinja za oružje koja ne govori previše. U ovaj već uhodani tim dolazi i novo lice iz Washingtona Luke Watson (Metcalfe), koji ubrzo shvati da ga njegova vrhunska obuka nije pripremila za slučajeve koje će rješavati njegov novi tim.


KELLI GIDDISH (Annie Frost)
Kelli je rođena i odrasla u Cummingu, a počela je glumiti još kao djevojčica. Osim što je glumica, Kelli je i izvrsna sportašica, bivša glavna zvijezda svoje softball momčadi. Nakon srednje škole, Giddish je krenula na Sveučilište Evansville u Indiani gdje je i diplomirala. Svoj filmski debi ova je lijepa glumica imala u seriji 'All My Children'. Pojavila se u gostujućoj ulozi u seriji 'Zakon i red' te u hit seriji 'Opasna igra'. Ostvarila je glavnu ulogu u seriji 'Prošli život'.

COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
Cole je potomak Harryja M. Warnera, osnivača Warner Bros studija. Ovaj glumac rođen je 22. ožujka 1975. g. u Santa Barbari. Ostvario je ulogu u filmu ‘Hit List’ u kojem glumi s Cubom Gooding Jr., kao i u filmu ‘Bijele noći' zajedno s Christianom Slaterom. U filmu ‘Bijeli oleandar’ ovaj glumac je utjelovio dečka Robin Wright Penn, a za tu je ulogu osvojio nagradu Young Hollywood 2003. godine. Gledatelji su ga imali prilike vidjeti i u hit filmu ‘Prebrzi i prežestoki’. Tijekom snimanja upoznao se i postao dobar prijatelj s Mattom Damonom i Benom Affleckom.

AMAURY NOLASCO (Marco Martinez)
Amaury Nolasco je rođen 1970. godine u Portoriku. Nedavno je uvršten na listu USA Today među najtalentiranije ljude na kojoj su imena poput Justina Timberlakea, Ashtona Kutchera, Josha Harnetta i Jakea Gyllenhaala. Odskočna daska u karijeri mu je uloga bila u seriji ‘Zakon braće’ u kojoj je tumačio lik Fernanda Sucrea. Na filmskom platnu glumio je u hitu ‘Transformeri’. Glumac je studirao biologiju na Sveučilištu u Portoriku, no njegova karijera je krenula drugim smjerom kada mu je prišao jedan redatelj te ga ohrabrio da postane glumac. Nakon što je završio glumačku školu ostvario je nekoliko uloga u serijama ‘CSI’ i ’Hitna služba’. Prva veća uloga na filmu bila mu je u akciji ‘Prebrzi i prežestoki’.

ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
Rose Rollins je rođena u Berkelyju u Kaliforniji, no odrasla je u New Yorku. Kada se ponovno vratila u Kaliforniju odlučila se baviti glumom. Ostvarila je nekoliko televizijskih uloga u serijama ‘Zapadno krilo, ‘In Justice’ te imala gostujuću ulogu u ‘CSI: Miami’.

JESSE METCALFE (Luke Watson)
Jesse Metcalfe je rođen 9. prosinca 1978. godine u Kaliforniji. Ovaj glumac najpoznatiji je po ulozi Johna Rowlanda, seksi vrtlara iz ‘Kućanica’ u kojima je njegov lik imao romansu s Gabrielle Solis (Eva Longoria). Metcalfe je osvojio nagradu Teen Choice za najbolju novu mušku ulogu, a dobitnik je i nagrade SAG. Ostvario je ulogu u filmu ‘John Tucker mora umrijeti’. Jesse Metcalfe poznat je i po ulozi Miguela Lopez-Fitzgeralda u popularnoj američkoj sapunici ‘Strasti’, a imao je i zapaženu ulogu u hit seriji ‘Smallville’.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Undercovers

    Undercovers (2010)

    akcija, triler

    Od priznatog filmaša J.J.-a Abramsa te izvršnog producenta Josha Reimsa dolazi seksi i zabavna špijunska drama koja dokazuje kako je brak i dalje najopasnije svjetsko partnerstvo. 2011. godine serije...
  • The Defenders

    The Defenders (2010)

    drama, kriminalistički

    Nick Morelli i Pete Kaczmarek su dva odvjetnika koji, vođeni ljubavlju prema pravu, čine sve za obranu svojih klijenata.
  • Chaos

    Chaos (2011)

    drama, akcija, avantura

    Serija prati Rikija Martineza (Freddy Rodríguez), špijuna početnika u CIA-i i njegove dogodovštine u jedinici ODS na pomalo komičan način.
  • King & Maxwell

    King & Maxwell (2013)

    drama, kriminalistički

    Dramska serija zasnovana na romanu Dejvida Badučija "King and Maxwell". Radnja prati dva bivša agenta Tajne službe koji kasnije postaju privatni istražitelji. Šon King (Jon Tenney) i Mišel...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}