Criminal MindsPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterij, triler (2005)

Criminal Minds

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,1
Criminal Minds

Naslov:

Zločinački umovi

Godina:

2005

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

42 min

Autor:

Jeff Davis


Glavne uloge:


Matthew Gray Gubler
  >  Dr. Spencer Reid
Kirsten Vangsness
  >  Penelope Garcia
Thomas Gibson
  >  Aaron Hotchner
Shemar Moore
  >  Derek Morgan
A.J. Cook
  >  Jennifer Jareau
Joe Mantegna
  >  David Rossi
Paget Brewster
  >  Emily Prentiss
Kirsten Vangsness
  >  Penelope Garcia
Joe Mantegna
  >  David Rossi
A.J. Cook
  >  Jennifer Jareau
Paget Brewster
  >  Emily Prentiss
Adam Rodriguez
  >  Luke Alvez
Aisha Tyler
  >  Dr. Tara Lewis
Matthew Gray Gubler
  >  Dr. Spencer Reid
Daniel Henney
  >  Matt Simmons

Opis:


FBI agenti – šef jedinice Aaron Hotchner (Thomas Gibson) te specijalni agenti Jason Gideon (Mandy Patinkin), Elle Greenaway (Lola Glaudini), Derek Morgan (Shemar Moore), Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), Jennifer Jareau (A.J. Cook) i Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) – pomažu lokalnim vlastima u rješavanju zamršenih, okrutnih ili serijskih zločina. Specijalna se jedinica služi kontroverznim metodama znanstvene analize kako bi izradila profile nepoznatog počinitelja, ali i žrtve. Pritom se koristi dokazima iz aktualnih slučajeva, povezuje ih s nekim prošlim događajima i psihološkim analizama te tako pokušava predvidjeti sljedeće poteze kriminalaca.

U vrijeme prikazivanja u SAD-u, prva sezona serije je tijekom svoje 22 epizode u prosjeku privukla više od 12,5 milijuna Amerikanca. Vrlo visoko ocijenjena od strane gledatelja, privlačila je sve više poklonika kako su sezone odmicale, ali je i zadržavala vjerne gledatelje koji su je pratili od samog početka. Nominirana za People's Choice Awards u kategoriji najbolje nove dramske serije, nagrađena je 2007. na ASCAP Awardsu kao najbolja TV serija, što je bila samo jedna od 17 nagrada koje je ova vrhunska serija odnijela na brojnim festivalima (Primetime Emmy Awards, BMI Film & TV Awards, Hollywood Music In Media Awards, Image Awards, Monte Carlo TV Festival…), uz još 27 drugih nominacija. Veliki uspjeh serije generirao je i dva spin-offa – „Criminal Minds: Suspect Behaviour“, s poznatim Forestom Whitakerom i Janeane Garofalo, te „Criminal Minds: Beyond Borders“, najavljenu za ožujak 2016., u kojoj bi glavne uloge trebali tumačiti sjajna Anna Gunn, koje se sjećamo iz jedne od najboljih serija svih vremena „Breaking Bad“, te sjajni Gary Sinise iz serije „CSI:NY“.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (25)
  • Scorpion

    Scorpion (2014)

    drama, akcija

    Serija 'Škorpion', nadahnuta istinitom pričom, dinamična je dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta...
  • A Teacher

    A Teacher (2020)

    drama

    Mini serija istražuje kompleksnost i posledice predatorske veze Kler Vilson, mlade profesorke Teksaške srednje škole, i njenog studenta, Erika Vokera.
  • NCIS: Los Angeles

    NCIS: Los Angeles (2009)

    drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se...
  • CSI: NY

    CSI: NY (2004)

    drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

    "CSI: NY" treće je izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Kao i ranija izdanja "CSI: NY-a", i ova sezona prati dogodovštine grupe istražitelja forenzičara, koji...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • tonza123
    member
    07.03.2024. 18:44
    Pozdrav svima, molim Vas ako može netko prevesti 16. sezonu na hrvatski ili srpski, serija je predobra. Unaprijed hvala, lp!
  • Manitash
    member
    10.06.2023. 00:23
    [QUOTE=CSInvestigator]Obnovljeno za 14. sezonu Wink
    [/QUOTE] Ako imaš vremena molio bih te i za ovu zadnju 16. sezonu(Criminal minds(Evolution) prijevod. To je svojevrsna povratnička sezona. 2022/23 godina.
  • Diana0000
    eXtreme member
    02.06.2018. 22:46
    hvala svima koji su prevodili, ja ovu seriju još uvijek rado gledam

{{message}}

{{item.title}}