TV serija

drama, misterij, triler (2013)

Cult

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,2
Cult

Godina:

2013

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Rockne S. O'Bannon


Glavne uloge:


Matthew Davis
  >  Jeff Sefton
Robert Knepper
  >  Billy Grimm
Jessica Lucas
  >  Skye Yarrow
Alona Tal
  >  Kelly Collins
Robert Knepper
  >  Roger Reeves
Marie Avgeropoulos
  >  Kirstie Nelson
Kadeem Hardison
  >  Paz
James Pizzinato
  >  Nate Sefton
Jeffrey Pierce
  >  Stuart Reynolds
Aisha Hinds
  >  Det. Roslyn Sakelik
Benjamin Hollingsworth
  >  Peter Grey
Stacey Farber
  >  E.J.
Eric Lange
  >  Cameron
Zak Santiago
  >  Det. Mario Zavala
Christian Michael Cooper
  >  Andy

Opis:


Ambiciozni novinar Jeff Sefton (Matt Davis) naviknut je da samo odmahne na smiješne opsesije svojega mlađeg brata Natea (James Pizzinato), posebice kada mu kaže da je uvjeren da mu popularna televizijska serija pokušava nauditi. Međutim, nakon što Nate nestane pod nerazjašnjenim okolnostima, Jeff napokon shvati Nateovu paranoju zaozbiljno. Njegova istraga dovede ga u mračni svijet televizijske serije 'Sekta', ali i njezinih zagriženih obožavatelja. U toj seriji unutar serije, radnja se vrti oko igre mačke i miša između vođe sekte Billyja Grimma, kojega glumi Roger Reeves (obojicu tumači Robert Knepper) i bivšeg člana sekte koji je postao istražitelj. Mnogi su obožavatelji opsjednuti radnjom serije i karizmatičnim Grimmom, a čini se kako su neki od njih spremni prenijeti svoju fiksaciju na smrtonosne ekstreme u stvarni svijet, čime postaju opasni za ljude koji ih okružuju.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • Sekte

    Sekte (2019)

    horor

    Nakon doživljene nesreće, Lia doživljava gubitak pamćenja. Nekon buđenja, primećuje da se nalazi se u velikoj, izolovanoj kući. To je mesto u kojoj borave ljudi koji nemaju dom i rodbinu, a žive u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Kneginja
    The Legend Of
    18.07.2013. 16:57



    Serija je prevedena,  hvala SilvioS ruza



    Titlove mozete preuzeti OVDJE








  • SilvioS
    Senior translator
    11.04.2013. 11:45
    CW je seriju otkazao nakon 7. epizode. Što ne čudi, jer je imala duplo lošiju gledanost od Nikite iza koje je išla, a sama Nikita ima gledanost za sprdati se.

    Oni koji prate, znaju da sam preveo prvih 6 epizoda. Baš jučer sam počeo prevoditi 7. epizodu (pogledao je prekjučer) i završit ću je. S obzirom da će 8. epizoda izaći tko zna kada (ako uopće) , nema žurbe, ali probat ću završiti prijevod još ovaj tjedan (kad sam već počeo).

    A kad i ako izađu preostale epizode, prevest ću i te. Ja očekujem da će se pojaviti, jer svih 13 epizoda je snimljeno, pa će možda preostalih 6 emitirati na ljeto. A 99% je sigurno da će ih u nekom momentu staviti negdje na net (cw.com, Netflix ...), a odakle će ih kad-tad netko piratizirati.
    SilvioS2013-04-11 11:46:34
  • Gor@n88
    Master translator
    15.02.2013. 19:18


    Opis:
    Cult je serija koja se vrti oko izmišljene, strašno popularne TV serije “Cult” . Skye je asistentica producenta te serije koja misli da ekstremni ljubitelji serije rekreiraju zločine iz serije u stvarnom životu. Počne njuškati oko toga, a u tome joj se pridruži blog novinar Jeff. On ima svoje razloge za sumnjičavost, njegov mlađi brat Nate (kojemu je kao i mnogim drugim fanovima “Cult” pravo kultna serija) je nestao, a tragovi Jeffove istrage vode prema setu snimanja serije. Autor i jedan od producenata je Rockne S. O'Bannon (“Alien Nation“ , “seaQuest DSV“ , “The Triangle“ , autor “Farscapea“). Ostali izvršni producenti su Len Goldstein, Josh Schwartz (“The OC“ , “Chuck“ , “Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“ ) i Stephanie Savage (“Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“). Pilot je režirao Jason Ensler (radio na “Hart of Dixie“ i “Franklin and Bash“).


    Premijera: 19. 2. 2013.
    Žanr: drama




    [TUBE]zJnIGUmzZTw[/TUBE]


    Prevod: Silvio

    Gor@n882013-02-15 19:19:01

{{message}}

{{item.title}}