TV serija

drama, fantazija (2009)

Eastwick

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,4
Eastwick

Godina:

2009

Žanr:

drama, fantazija

Trajanje:

60 min

Autor:

Maggie Friedman


Glavne uloge:


Rebecca Romijn
  >  Roxie Torcoletti
Jaime Ray Newman
  >  Kat Gardener
Lindsay Price
  >  Joanna Frankel
Sara Rue
  >  Penny Higgins
Paul Gross
  >  Darryl Van Horne
Jon Bernthal
  >  Raymond Gardener
Ashley Benson
  >  Mia Torcoletti
Johann Urb
  >  Will St. David
Veronica Cartwright
  >  Bun Waverly
Torsten Voges
  >  Fidel
Matt Dallas
  >  Chad
Jack Huston
  >  Jamie
Darren Criss
  >  Josh Burton
Cybill Shepherd
  >  Eleanor Rougement
Nynno Ahli
  >  Sheriff Teaser

Opis:


Na morskoj obali Eastwicka, tri različite žene otkriju kako posjeduju do sada neotkrivene moći. Roxanne (Rebecca Romijn), Kat (Jaime Ray Newman) i Joanna (Lindsay Price) se nikada prije nisu slagale. Roxie kao ekstrovertna umjetnica, Kat zaposlena žena i majka, a Joanna lokalna reporterka nikada nisu imale dodirnih točaka. No nakon jednog neobičnog susreta u parku i nekoliko čašica previše, ove tri žene će odjednom postati prave prijateljice, a sve s jednim ciljem - kako bi zajedničkim snagama promijenile svoje živote. U to vrijeme tajanstveni Darryl Van Horne (Paul Gross) stiže u grad. Njegovo bogatstvo i karizma su neodoljiva kombinacija za ove tri žene, a Darryl Van Horne pomoći će Roxie, Kat i Joanni otkriti jedinstvene moći za koje nisu nikada ni pomišljaje da bi ih mogle imati. Kada omogući da sve njihove fantazije postanu stvarnost, tajanstveni Darryl tek će otvoriti Pandorinu kutiju.

Umjetnica i udovica slobodnog duha Roxanne 'Roxie' Torcoletti živi prema svojim pravilima. Roxie ima puno mlađeg dečka, financijskih problema i nije baš omiljena među svojim susjedima.
Joanna Frankel si želi da joj usta ponekad ostanu zatvorena. Naime, često joj se dogodi da joj nešto krivo izleti, naravno u potpuno pogrešnom trenutku. Kat Gardener očajnički želi promjenu u svom životu.

Joannina kolegica i najbolja prijateljica Penny Higgins nije zadovoljna s njihovim trenutnim odnosom. Od kada se pojavio Darryl Van Horne Joanna sve više vremena provodi s Kat i Roxie, te nju zanemaruje. Ostavljena po strani Penny odluči istražiti tko je čovjek koji joj je ukrao najbolju prijateljicu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Hex

    Hex (2004)

    drama, komedija, ljubavni, fantazija, horor

    U drugoj sezoni serije 'Začarani' nastavlja se privatna drama djevojke Cassandra Cassie Hughes (Christina Cole). Nakon što je bila uvjerena da je izgubila dijete, Cassie saznaje da je njen sin ipak...
  • Blood Ties

    Blood Ties (2007)

    drama, misterij, ljubavni, fantazija, horor

    This gritty supernatural drama centers on Vicki Nelson a former homicide cop turned private investigator and Henry Fitzroy a 470 year old vampire. Together they form a unique team solving cases and...
  • The Gates

    The Gates (2010)

    drama, kriminalistički, misterij, fantazija, triler

    A metropolitan police officer becomes chief of police in a gated suburban neighborhood where vampires, werewolves, witches and other supernatural entities reside.
  • Bedlam

    Bedlam (2011)

    horor

    Drama and supernatural chills in this series centered around a haunted insane asylum-turned-apartment building.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • CSInvestigator
    Translator
    03.12.2013. 17:51

    Eastwick (2009)
     



     

    Žanr:
    drama, fantazija
     
    Uloge: Jaime Ray Newman, Lindsay Price, Rebecca Romijn, Sara Rue, Jon Bernthal, Ashley Benson, Paul Gross

    Jezik: engleski
     

    Radnja:

    Na morskoj obali Eastwicka, tri različite žene otkriju kako posjeduju do sada neotkrivene moći. Roxanne, Kat i Joanna se nikada prije nisu slagale. Roxie kao ekstrovertna umjetnica, Kat zaposlena žena i majka, a Joanna lokalna reporterka nikada nisu imale dodirnih točaka. No nakon jednog neobičnog susreta u parku i nekoliko čašica previše, ove tri žene će odjednom postati prave prijateljice, a sve s jednim ciljem - kako bi zajedničkim snagama promijenile svoje živote. U to vrijeme tajanstveni Darryl Van Horne stiže u grad. Njegovo bogatstvo i karizma su neodoljiva kombinacija za ove tri žene, a Darryl Van Horne pomoći će Roxie, Kat i Joanni otkriti jedinstvene moći za koje nisu nikada ni pomišljaje da bi ih mogle imati. Kada omogući da sve njihove fantazije postanu stvarnost, tajanstveni Darryl tek će otvoriti Pandorinu kutiju.

    Izvor: http://tvprofil.net



    IMDB




    [TUBE]L2J2EzQN8tY[/TUBE]


    TITLOVI



     
    CSInvestigator2013-12-03 17:51:40

{{message}}

{{item.title}}