FolklorePogledaj trailer!

TV serija

horor (2018)

Folklore

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,888%
Folklore

Naslov:

Folklor

Godina:

2018

Žanr:

horor

Glavne uloge:


Aimee Saras
  >  Herself - Aimee Saras
Yoon-seok Jeong
  >  (as Jeong Yun Seok)
Arswendy Bening Swara
  >  (as Arswendy Bening Swara)

Opis:


HBO azijska horor antologijska serija FOLKLOR 6-epizodna je serija kojoj se radnja događa u šest azijskih zemalja. Svaka epizoda bazira se na duboko ukorijenjenim mitovima i folkloru svake zemlje te posadašnjuje lokalne legende.
HBO azijska horor antologijska serija FOLKLOR 6-epizodna je serija kojoj se radnja događa u šest azijskih zemalja: Indoneziji, Japanu, Koreji, Maleziji, Singapuru i Tajlandu, a svaka se epizoda bazira na duboko ukorijenjenim mitovima i folkloru svake zemlje, što uključuje nadnaravna bića i okultna vjerovanja. Pod palicom različitih redatelja iz raznih azijskih zemalja svaka je epizoda snimljena na jeziku zemlje u kojoj se odvija radnja epizode. FOLKLOR želi modernizirati ili obnoviti azijski horor pokazujući brend horora karakterističan za svaku zemlju i istražujući društvene disfunkcije na način koji je specifičan za tu zemlju, ali uključujući teme koje će odjeknuti diljem kontinenta

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Food Lore

    Food Lore (2019)

    drama

    Dreaming of a brighter future for her family, a mother who works as a domestic helper in Manila returns home to confront unforeseen changes in her life.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}