Frozen PlanetPogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2011)

Frozen Planet

Ocjena korisnika
-
9,0
Frozen Planet

Godina:

2011

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Alec Baldwin
  >  Himself - Narrator
David Attenborough
  >  Himself - Narrator
Chadden Hunter
  >  Himself
Ted Giffords
  >  Himself
Miles Barton
  >  Himself
Michael Kelem
  >  Himself
Dan Rees
  >  Himself
Gavin Thurston
  >  Himself
Doug Allen
  >  Himself
Jeff Turner
  >  Himself
Didier Noirot
  >  Himself
John Aitchison
  >  Himself
Jamie McPherson
  >  Himself
Doug Anderson
  >  Himself
Vanessa Berlowitz
  >  Herself

Opis:


Znamenita serija kroz koju nas vodi slavni prirodoslovac Sir David Attenborough prikazuje nam zamrznutu divljinu polarnog područja, možda i posljednji put prije nego što se zauvijek promijeni. Ambiciozna serija epskih razmjera nudi nam potpuni pregled polarnih područja, njegove krhke, ali zapanjujuće ljepote i veličanstvene snage prirodnih pojava u najvećoj divljini na Zemlji. Uživajte u prizorima koje će rijetki od nas ikad doživjeti uživo. Zaronite duboko ispod morskog leda u čarobni svijet divova. Spustite se u srce polarnog vulkana tijekom erupcije te odletite na Južni pol preko antarktičke ledene ploče – najveće koncentracije leda na svijetu. Polove niste nikad dosad doživjeli na ovaj način, a možda i više nećete imati priliku…
 • Slično za pogledati
 • Komentari (2)
 • The Blue Planet

  The Blue Planet (2001)

  dokumentarni

  Dokumentarni serijal "Plava planeta" vodi nas u do sada neistražene morske dubine i uvodi u njihov čudesni i zastrašujući svet: od svima znanih vrsta, do sasvim neobičnih stvorenja koja su ljudima do...
 • Life in the Undergrowth

  Life in the Undergrowth (2005)

  dokumentarni

  Filmski stvaraoci su ranije ignorisali beskičmenjake, zbog teškoća sa snimanjem, ali je napredak tehnologije pružio priliku da se ta stvorenja snime na vrlo zanimljiv način. Serija prikazuje...
 • Satoyama: Japan's Secret Water Garden

  Satoyama: Japan's Secret Water Garden (2004)

  dokumentarni

 • Madagascar

  Madagascar (2011)

  dokumentarni

  Over 80% of Madagascar's animals and plants are found nowhere else on Earth. Discover what made Madagascar so different from the rest of the world, and how evolution ran wild there.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • papiko
  Banned user
  03.08.2018. 21:51
  U ovo je BBC-jeva odlicna serija. 
  Preporucujem.StarStarStarStarStar
 • icemaher
  Administrator
  13.02.2012. 20:40


  Novi BBC-jev dokumentarac “Frozen Planet” koji istražuje ljepote Arktika i Antarktika, jedinih preostalih netaknutih divljina na planetu je možda jedan od posljednih trenutaka da se kamerom zabilježi fascinantni svijet “ledenog planeta”, pošto se svijet “ledenog pokrova” lagano topi i predviđa se da će se do 2050. godine drastično smanjiti.

  Međutim samo neke mreže će prikazati sve epizode o “ledenom planetu”. Razlog tome je posljedna epizoda o globalnom zagrijavanju i prijetnji čovjeka prema prirodi koja bi mogla uznemiriti gledatelje, pogotovo u SAD-u, gdje polovica stanovnika ne vjeruju u klimatske promjene.
  Anketa koja je provedena tijekom godine otkriva da Amerikanci vjeruju da ako klimatske promjene postoje, one nisu uzrokovane ljudskim utjecajem.

  Pedeset i tri posto republikanaca kažu kako nema dokaza o klimatskim promjena, a među pripadnicima pučkog konzervativnog pokreta Tea Party, utjecajnog u desnom krilu Republikanske stranke, broj je daleko veći, oko 70 posto. Klimatske promjene posebno su osjetljiva tema tijekom predsjedničke utrke u SAD-u.

  Stoga je BBC odlučio da “Frozen Planet” prodaje u dva dijela a spornu epizodu ne uključi u osnovni paket.

  Dokumentarac BBC-a prodan je u 30 zemalja svijeta, od kojih je trećina odlučila ne prikazati spornu epizodu.

  svijetokonas.net

  IMDb
  TITLOVI

  [TUBE]1Fshnu_SwAg[/TUBE]

  Seriju nam prevodi kolega zileziksClap