Full House

TV serija

drama, obiteljski, komedija (1987)

Full House

Ocjena korisnika
-
6,7
Full House

Godina:

1987

Žanr:

drama, obiteljski, komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Jeff Franklin


Glavne uloge:


Candace Cameron Bure
  >  D.J. Tanner
Dave Coulier
  >  Joey Gladstone
Jodie Sweetin
  >  Stephanie Tanner
Bob Saget
  >  Danny Tanner
Ashley Olsen
  >  Michelle Tanner
Mary-Kate Olsen
  >  Michelle Tanner
John Stamos
  >  Jesse Katsopolis
Andrea Barber
  >  Kimmy Gibbler
Lori Loughlin
  >  Rebecca Katsopolis
Blake Tuomy-Wilhoit
  >  Nicky Katsopolis
Dylan Tuomy-Wilhoit
  >  Alex Katsopolis
Scott Weinger
  >  Steve Hale
Lori Loughlin
  >  Rebecca Donaldson
John Stamos
  >  Jesse Cochran
Gail Edwards
  >  Vicky

Opis:


Tri muškarca iskusit će čari majčinstva pri odgoju tri neodoljive djevojčice u "Punoj kući"! Ova kuća uvijek je ispunjena smijehom i ljubavlju, a ponekad se čini kako djevojčice uče svoje odgajatelje o pravilima u pravoj obitelji. Između pelena, domaćih zadaća i aktivnog društvenog života, tri muškarca i tri preslatke djevojčice polako shvaćaju koliko može biti zabavno odrastati. Iako našim protagonistima ponekad nije lako spojiti tijek vlastitih života s brojnim obiteljskim obvezama, pogled na vragolasta, divna stvorenja dokaz je kako se njihov trud isplati. Ponekad im zaista nije lako jer, iako predivne, ove djevojčice itekako znaju provoditi vlastitu volju!

Tema ove humoristične serije je život Dannyja Tannera, prvotno radijskog voditelja, a kasnije voditelja jutarnjeg talk showa i njegove tri djevojčice D. J., Stephanie i Michelle Tanner. Naime, nakon što je njegovu suprugu usmrtio pijani vozač, Danny je pomoć u odgoju kćerkica pronašao u svom šogoru, rock glazbeniku Jesseju Katsopolisu i najboljem prijatelju, komičaru, Joeyju Gladstoneu. Oni se useljavaju u njegovu kuću i postaju dio njihove svakodnevice. Osim toga, naravno, nastavljaju i sa svojim privatnim životima pa će tako Jesse tijekom serije oženiti Dannyjevu suradnicu u emisiji, Rebeccu Donaldson i dobiti blizance.

Šarm ove obiteljske komedije sa svojih osam sezona oduševljava gledatelje diljem svijeta.Ova uspješnica može se pohvaliti s fascinantnih 14 nagrada i 18 nominacija. Naime, Jeffe Frederick osvojio je četiri televizijske glazbene nagrade ASCAP, a Jeff Franklin i Benett Salvay još četiri televizijske glazbene nagrade BMI. Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen, koje danas više nisu u pelenama, već su bogate i uspješne, najpoznatije holivudske blizanke, ovom su, pak, serijom osvojile nagrade za mlade umjetnike. Ulogom oca briljirao je i sjajni Bob Saget, poznat i kao voditelj-komičar u popularnoj emisiji "Šaljivi kućni video".


John Stamos ... Jesse Katsopolis
Ovaj glumac rođen je 1963. godine u Kaliforniji. Korijene vuče iz Grčke, a ima dvije mlađe sestre koje su učiteljice. Njegova prva profesionalna uloga bila je u seriji 'General Hospital'. John je povremeno svirao i bubnjeve u popularnoj skupini 'The Beach Boys'. Glumac je oženio prekrasnu glumicu Rebeccu Romijn 1998. godine, no par se razišao 2005. godine.

Dave Coulier ... Joey Gladstone
Dave je rođen 1959. godine u Michiganu i poznat je po svom imitatorskom talentu. Veliki je ljubitelj hokeja, a zanimljiv je podatak kako je on prva velika ljubav pjevačice Alanis Morissette. Svojevremeno ovaj je imitator i glumac izjavio kako je pjesma od slavne pjevačice Alanis 'You Oughta Know' posvećena upravo njemu.

Bob Saget ... Danny Tanner
Bob Saget rođen je 1956. godine u Philadelphiji. Pohađao je Sveučilište Temple. Kao i u seriji 'Puna kuća' ovaj glumac ima tri kćeri iz braka sa Sherri Kramer. Bob je blizak prijatelj glumice Dane Delaney.

Candace Cameron Bure ... D.J. Tanner
Ova glumica rođena je 1976. godine u Kaliforniji. Kao djevojčica Candace je odlučila krenuti stopama svog starijeg brata Kirka, a prva veća prilika ukazala joj se kada joj je ponuđena ulogu D.J. u 'Punoj kući'. U dobi od 20 godina udala se za igrača hokeja Valerija Burea s kojim ima tri kćeri. Njezin šurjak je proslavljeni ruski igrač hokeja Pavel Bure.

Jodie Sweetin ... Stephanie Tanner
Za ulogu Stephanie ova je glumica dobila nagradu Young Artist. Jodie je rođena 1982. godine u Kaliforniji. Kao djevojčica Jodie je preskočila jedan razred u osnovnoj školi. No unatoč velikom talentu, Jodie je s vremenom postala ovisna o metadonu. Nakon nekog vremena saznala je da je usvojena i da je u njezinoj biološkoj obitelji bilo mnogo ovisnika. Na vjenčanju s prvim mužem, kuma joj je bila sestra iz serije 'Puna kuća' glumica Candace Cameron.

Mary-Kate /Ashley Olsen ... Michelle Tanner
Ove dvije blizanke rođene su 1986. godine u Kaliforniji. U dobi od godinu dana blizanke su dobile svoju prvu ulogu te tako postale planetarno popularne. Blizanke imaju mlađu Elizabeth te starijeg brata Trenta. Zajedno su pokrenule liniju za odjeću, a mediji ih prate i zbog odličnog modnog ukusa i stila. Blizanke su postale najmlađe milijunašice koje su svojim radom zaradile novac prije svoje desete godine. Ashley je starija od Mary-Kate jednu minutu. U prvim sezonama serije producenti nisu htjeli da gledatelji znaju kako malenu Michelle tumače blizanke i zato su ih potpisivali kao Mary-Kate Ashley Olsen. Poznate blizanke izabrane su za ulogu Michelle Tanner zato što su bile jedine bebe koje nisu plakale na audiciji. Jedna od blizanki je ljevakinja, a druga dešnjakinja. Mary-Kate i Ashley Olsen postale su godinama kasnije modne i glumačke ikone. U stvarnom životu blizanke su postale bliske s glumcem Johnom Stamosom koji je utjelovio njihovog ujaka Jesseja u seriji.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • ALF

    ALF (1986)

    drama, obiteljski, komedija, znanstvena fantastika

    Tog davnog 22. rujna 1986. godine televizijska kuća NBC lansirala je sitcom „ALF ni ne sluteći da su počeli pisati jedno posebno razdoblje televizijske povijesti. Gordon Shumway svima je poznatiji...
  • Boy Meets World

    Boy Meets World (1993)

    drama, obiteljski, komedija

    Serija prati tinejdžera Coryja Matthewsa koji se suočava sa svim problemima koje donosi odrastanje: prijatelji, obitelj, ljubav, škola... Svojim savjetima mu pomažu i odmažu brat Eric, najbolji...
  • Family Matters

    Family Matters (1989)

    drama, obiteljski, komedija

    Što je u životu najvažnije? Za većinu to je obitelj, pogotovo ako ste član povezanog Winslow potomstva, gdje su jedine stvari koje se zaista vrednuju ljubav, smijeh i obitelj. Obiteljska komedija...
  • Home Improvement

    Home Improvement (1991)

    obiteljski, komedija

    Tim "The Toolman" Taylor lokalna je televizijska zvijezda u Detroitu s jednostavnim rješenjem za sve probleme - "more power". Timova supruga Jill često ga bezuspješno pokušava držati podalje od...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Gajtana
    Junior moderator
    12.11.2013. 12:32
     
     
     

    Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski
    Godina: 1987 -
    Država: SAD
    Trajanje epizode: 30 minuta
    Uloge: Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier Mary-Kate Olsen
    IMDb
     
     
     

    Radnja serije:
    Tri muškarca iskusit će čari majčinstva pri odgoju tri neodoljive djevojčice
    u "Punoj kući"! Ova kuća uvijek je ispunjena smijehom i ljubavlju, a ponekad
    se čini kako djevojčice uče svoje odgajatelje o pravilima u pravoj obitelji.
    Između pelena, domaćih zadaća i aktivnog društvenog života, tri muškarca i
    tri preslatke djevojčice polako shvaćaju koliko može biti zabavno odrastati.
    Iako našim protagonistima ponekad nije lako spojiti tijek vlastitih života s
    brojnim obiteljskim obvezama, pogled na vragolasta, divna stvorenja dokaz je
    kako se njihov trud isplati. Ponekad im zaista nije lako jer, iako predivne,
    ove djevojčice itekako znaju provoditi vlastitu volju!
    Izvor: http://tvprofil.net/serije/full-house/puna-kuca
     
     
     

    Trailer:
    [TUBE]SDP7__2F1YE[/TUBE]
     
     
     
     
     
     
     

{{message}}

{{item.title}}