TV serija

dokumentarni (2015)

Gorongosa Park: Rebirth of Paradise

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,9
Gorongosa Park: Rebirth of Paradise

Naslov:

Park Gorongosa - Preporod raja

Godina:

2015

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

360 min

Glavne uloge:


Robert Poole
  >  Bob Poole
Greg Carr
  >  Self

Opis:


Nagrađivani snimatelj Bob Pool uranja u jedno od zadnjih istinski divljih mjesta na planetu gdje godinu i pol provodi s avanturama, znanosti i otkrićima.
Doživite nevjerojatno i inspirativno ponovno rođenje afričke divljine očima snimatelja divlje prirode Boba Poolea, ovjenčanog nagradom Emmy. Rođen je u Americi, odrastao u Africi, a sad kreće na prekrasnu pustolovinu: provest će dvije godine živeći u nacionalnom parku Gorongosa u Mozambiku u južnoj Africi i pridružiti se znanstvenicima i zaštitarima prirode u borbi da se ovaj nekoć legendarni nacionalni park povrati u svoje izvorno divlje stanje. Tkivo života površine četiristo tisuća hektara ovoga raja razderano je tijekom dugoga građanskoga rata. Sada se skupila međunarodna ekipa znanstvenika i ekologa kako bi ga obnovili. To je jedan od najambicioznijih projekata obnavljanja prirode. Za Poolea to nije običan snimateljski posao. Umjesto da jednostavno stoji iza kamere i snima, upregnuli su ga tako da je postao ključan dio projekta. Pomaže znanstvenicima da obilježe i prate neuhvatljive lavove, protumače ponašanje ljutitih slonova, bore se s golemim krokodilima te da dovezu gomile životinja koje će nadomjestiti one izgubljene u građanskom ratu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Great Yellowstone Thaw

    Great Yellowstone Thaw (2017)

    dokumentarni

    Nacionalni park Yellowstone doista je jedinstven; nigdje drugdje nema tako netaknute divljine kao u njemu. No iako je zapanjujuće lijep dom obilju divljih životinja, također prolazi kroz jedno od...
  • Tutto chiede salvezza

    Tutto chiede salvezza (2022)

    drama, komedija

    Probudivši se u psihijatrijskoj bolnici u kojoj nije htio biti smješten, Daniele mora ponovo naučiti kako živjeti, ali i voljeti, uz pomoć drugih pacijenata.
  • Blade of the 47 Ronin

    Blade of the 47 Ronin (2022)

    drama, akcija, fantazija

    Ancient Japanese Ronin warriors set 300 years after 47 Ronin, in a modern-day world where Samurai clans exist in complete secrecy.
  • The Ex-Wife

    The Ex-Wife (2022)

    drama, misterij, triler

    Tasha has the perfect house, a loving husband and a beautiful little girl. Her life could be perfect if it wasn't for Jen, her husband's ex-wife who just won't leave them alone.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}