Harley and the DavidsonsPogledaj trailer!

TV serija

biografski (2016)

Harley and the Davidsons

Ocjena korisnika
-
8,380%
Harley and the Davidsons

Naslov:

Harley i Davidsonovi

Godina:

2016

Žanr:

biografski

Glavne uloge:


Bug Hall
  >  Arthur Davidson
Michiel Huisman
  >  Walter Davidson
Annie Read
  >  Caroline Jachthuber
Essa O'Shea
  >  Clara Davidson
Robert Aramayo
  >  Bill Harley
Ed Birch
  >  Joe Harley
Daniel Coonan
  >  Big Bill Davidson
Philip Brodie
  >  George Hendee
Wilson Bethel
  >  Ray Weishaar
Victor Bucur
  >  Theatre MC
Gabriel Luna
  >  Eddie Hasha
Baby Christopher
  >  Buyer
Ioan Coman
  >  Linesman
Christopher Dunne
  >  Drunk Relative
Martyn Ellis
  >  Wharton Jones

Opis:


Serija nas vraća na početak 20. stoljeća, kada su dva najbolja prijatelja, Bill Harley i Arthur Davidson, u rodnom gradu Milwaukeeju izradili svoj prvi motocikl. Nakon što im se pridružio Arthurov stariji brat Walter, njih trojica osnovali su legendarnu tvrtku Harley-Davidson. Uspjeli su nadmašiti ozbiljniju konkurenciju, prevladati tragedije na trkaćim stazama, preživjeti Veliku gospodarsku krizu te su naposljetku, 1936. godine, izradili super motocikl koji će svojim postojanjem potvrditi vjerodostojnost njihove izdržljivosti i prijateljstva. Put trojice prijatelja definirat će tvrtku za buduće generacije te na najbolji mogući način izraziti američku spremnost na rizik i želju za slobodom.

"To je uzbudljiva istinita priča koja savršeno odgovara Discovery Channelu", rekao je Rich Ross - predsjednik grupacije Discovery Channela, Animal Planeta i Science Channela. "To je priča o bratstvu, čeličnoj volji za uspjehom i borbi protiv konvencionalnih normi tog vremena. Osnivači Harley-Davidsona su stvorili više od motocikla. Oni su stvorili moderno poduzetništvo".

Serija Harley i Davidsonovi prikazuje kako su osnivači komapnije bilježili stalan rast svojih vjernih sljedbenika kao nijedan drugi konkurent, uz osiguravanje ugovora s američkom vojskom ili pak poduka vozača kako napraviti popravke u moto klubovima diljem zemlje. Oni će na kraju kanalizirati svoje resurse riskirajući sve kako bi stvorili prvi svjetski supermotocikl - vrhunski trkaći motocikl za široke mase.

Walter, Arthur i Bill su stvorili Harley-Davidson reputaciju opakih motocikala koji idu bilo gdje i koji omogućavaju ignoriranje svih pravila. To je naslijeđe koje je proživjelo više od 100 godina u srcu brenda i njegovih vjernih vozača.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • The Last Right

    The Last Right (2019)

    drama, komedija

    Duhovit in romantičen film ceste je postavljen na smaragdni otok. Uspešen odvetnik Daniel po dolgih letih pride na rojstno Irsko, da bi se udeležil materinega pogreba. Na Irskem skorajda nima več...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • pina
    member
    14.09.2017. 14:18
    Previše razvučeno. Moglo je stati u dvije epizode ili dvosatni film.

{{message}}

{{item.title}}